Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Andebryst.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Hej Jesper.
Min mand hader selleri!!!....indtil idag, hvor jeg serverede din skønne smagfulde selleripure!
Han sagde det var gourmet mad!
Mange tak for lækre opskrifter.
Vh Jette
Hej Jette
Jeg elsker, at jeg/vi har fået omvendt din mand.
Jesper
Så er den afprøvet - Tror det var min første ret nogen sinde med knoldselleri
.. Jeg syntes den var super lækker og lige så gjorde min kæreste og hun er normalt ellers ikke til Linser .. måske det kunne have været lækkert med nogle små æble tern for lidt mere sødt og sprødt element - ikke sidste gang jeg har lavet det her ...
Hej Jesper.
Jeg skal have min datter til middag. Hun har det sidste år kæmpet for at tabe noget vægt og hun er bare så sej. Hun spiser ikke pasta, ris, kartofler og brød - og jeg kan slet ikke tage linser. Vi skal til et arrangement inden vi skal spise så det må godt være noget jeg kan forberede inden så det ikke tager alt for lang tid når vi kommer hjem.
Venlig hilsen
Lene
Hej Lene
Hvorfor laver du så ikke den ret herinde fra der hedder Sweet potatoes"?
Du bager bare dine kartofler møre, og moser dem som i opskriften. Alt andet kan du sagtens have gjort klar. Så det eneste der skal ske, når I kommer hjem er, at dine sweet potaoes skal i ovnen i 15-20 min, til de er flotte, og så er I klar. Det er nemt OG sundt !
Jesper
Hej Jesper.
Hvad kan være et mere børnevenligt alternativ til linser? Måske noget kartoffel. PFT
Hej Mette
Jeg synes måske, at kartofler kommer lidt tæt på sellerien i retten. Man kan selvfølgelig godt blande de to rodfrugter, men jeg tænker måske mere på noget som kæmpe cous cous, kender du dem? Det kan du lige google.
Perlebyg kan mine unger virkelig godt li´ ! Det har også noget bid men ikke den melede tekstur som linser har.
Jesper
Denne ret med and, linser og selleri er et hit herhjemme. Jeg har aldrig været begejstret for linser, men det her spiller super godt. Puréen er virkelig lækker og din måde at stege andebryst på er jo genial. Den sidder altid lige i skabet når man følger dine råd. Tusind tak for fantastiske opskrifter. Vi er fans!
(Skrevet af Dortes mand, Jakob 👨🍳)
Hej Dorte og Jakob,
Mange tak for den fine ros! Jeg synes virkelig også, at linserne kommer til sin ret, når man laver dem på den her måde. Jeg takker 🤩
Hej Jesper
Mon du kan hjælpe mig? Jeg skal lave andebryst til 10 på lørdag den 5.2.22. Jeg vil gerne lave dem delvist færdige på forhånd. Jeg vil gerne stege dem på den fremragende pande, jeg lige har købt i din shop, på skindsiden i god tid, men lave dem færdige i ovnen, når gæsterne er her. Kan det gå an, og hvor lang tid skal de have i ovnen? 300 g berberiebryst. På forhånd tak🙏
Hej Vibeke
Ja du kan sagtens stege brysterne af først, og så lave dem færdige i ovnen senere. Du må bare ikke komme dem i køleskabet. Steg dem af max 2 timer før, og så giv dem 5-6 min. i ovnen, og lad dem trække. Måske skal de have et par minutter længere, da de ikke kommer direkte fra panden og ind i ovnen.
Giver det mening?
Det er faktisk sådan vi gør i restauranterne. Altså steger ting lidt af i forvejen, og så giver det det sidste skud i ovnen. I hvert fald på Le Sommelier, hvor jeg var i mange år. Der var altid fuldt hus, og vi ville ikke kunne nå et, hvis vi først stegte kød af, når folk bestilte...
Håber det hjælper dig lidt. Og god fornøjelse på lørdag.
Jesper
Hej Jesper
Tusind tak for dit svar. ☺️Nu er jeg straks mere tryg ved min meny på lørdag
Det skal nok gå super!
Øvelse gør også mester ;)
Jesper
Den mest fantastiske måde at stege andebrystfileter på (kvinder har bryster, fjerkræ har brystfileter!🤭) Jeg “labber” alle dine gode råd og finesser i mig. Tusinde tak - vores “hverdagskost” har fået et lift👍👍. Vh E
Tusinde tak for de søde ord, Else! :)
Er rigtig glad for at du kan lide opskrifterne, og især brystfileterne* ;)
Jesper
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.