Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ærtesuppe. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Ærtesuppe

Ærtesuppe

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Nu skal det være grønt...  Start med at hakke løget groft, og sautér det af i smørret. I med grove stykker af hovedsalaten og de frosne ærter. Slyng det hele lidt rundt i det varme smør, og krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved, og lad det...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Ninalie H.

    Virkelig en skøn og meget smagfuld suppe. Jeg havde ikke noget hovedsalat så erstattede med friske spinatblade og det fungerede fint. De bedste anbefalinger herfra. :)

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dejligt at høre.
      Er vild med, at jeg kan inspirere lidt ☺️
      Jesper

  • Mette D.

    Bliver suppen også god på frosne ærter ? Og er der anden fremgang for at suppen ikke bliver kedelig grøn

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Jeg bruge da frosne til min suppe.
      Synes du, den har en kedelig farve?
      Det handler om, ikke at koge den mere end de 5 min. Og så skal den blendes lige med det samme, og serveres omgående... Så er farven stadig flot.
      Jesper

  • Mette D.

    Nej da, din har fin farve, jeg tænkte bare det var friske fordi det netop har været sæson .. 👍🙌
    Så bliver et ærtesuppe og fiskelasagne til forret og hovedret til gæster i weekend 🎉

    • Jesper Vollmer

      Super godt Mette...
      Det er måske bare liiiiidt meget pillearbejde med friske ærter til suppen, men ambisiøst ;)
      Jeg ville bruge frosne, og så lege med de friske til lækkert tilbehør.
      Jesper

  • Heidi T.

    Hej Jesper.
    Kan jeg lave suppen, køle den ned og efterfølgende varme den op igen?
    Jeg hader at lave mad, når gæsterne er kommet.
    Tak for inspiration
    Kh Heidi

    • Jesper Vollmer

      Hej Heidi
      Ja det kan du sagtens. Det kan godt gå lidt ud over farven, men den smager stadig fantastisk. Og det er jo ikke sådan, at den bliver fuldstændig grå. Det grønne farvestof i planter klorofyl reagerer bare på varmen.
      Så lav du den bare i forvejen.
      Jesper

  • Zenia K.

    Lavede den i går aftes. Vildt lækker og nem 😋

    • Jesper Vollmer

      Dejligt at høre... ☺️
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.