Ingredienser
Ærtesuppe
1 stk. løg
2 spsk. smør
0,50 stk. hovedsalat
400 gram frosne ærter
0,50 liter bouillon
1 bundt basilikum
Fyldet
12 stk. grønne asparges
1 stk. avokado
2 håndfulde friske ærter
1 stk. lime, saften
1 passende mængde salt og peber
1 dusk ærtespirer til pynt
Fremgangsmåde
Nu skal det være grønt...
Start med at hakke løget groft, og sautér det af i smørret. I med grove stykker af hovedsalaten og de frosne ærter. Slyng det hele lidt rundt i det varme smør, og krydr med salt og peber. Hæld bouillonen ved, og lad det simre i ca. 5 min.
Imens laver du salaten ved at snitte asparges og hakke avokadoen i mindre stykker. Vend det sammen med de friske ærter, og smag til med limesaft, salt og peber.
Når suppen skal blendes, kommer du den friske basilikum med i blenderen. Det er med vilje, basilikummen ikke koger med i den varme suppe, for så bliver farven ikke lige så flot grøn på suppen.
Anret den varme suppe med den sprøde salat, og pynt med lidt ærtespirer. Du kan også sagtens hakke lidt af spirerne med i salaten.
Leg lidt med det...