Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æggekage. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Æggekage

Æggekage

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Gem æggene lidt, og start med fyldet. Skær pølserne ud i lidt mindre stykker, og steg det af i lidt smør. Kom så både det snittede løg, forårsløg og kartofler på panden sammen med lidt revet citronskal. Smag det godt til med salt og peber.  I en...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
*Medlemsrabat gælder ikke ved køb af gavekort til Shop Vollmer.

Betalingskort

Billeder fra opskriften

Æggekage2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Jette H.

    Hej Jesper
    Jeg har lige meldt mig ind i Klub Vollmer og glæder mig til at komme i gang med dine lækre opskrifter. Hvor mange personer er opskrifterne beregnet til?
    Hilsen Jette

  • Jesper Vollmer

    Hej Jette
    Generelt er de til 4 personer, men om ikke så længe kommer jeg til at sidde og skrive ind i hver opskrift, hvor mange personer det er til.
    Enkelte står det i allerede, men det er mere der, hvor de er lidt større end til 4.
    Bedste hilsner
    Jesper

  • Vibeke S.

    Hej Jesper
    Nu må jeg simpelthen vide hvor man får fat i den pande henne, den er ret genial i formen :)
    Vil du røbe det?
    Venlig hilsen
    Vibeke

    • Jesper Vollmer

      Hej Vibeke
      Den er fra Alessi la Cintura. Det er med sliplet belægning. Den fåes også i stål og kobber.
      Jesper

    • Vibeke S.

      Tusind tak, hvad hedder materialet din er lavet er, kan kun finde den i rustfri.

    • Jesper Vollmer

      Ja min er deres sorte serie med stiplet overflade. Købte den tilbage i 2016, men kan heller ikke finde den på nettet nu.
      Fandt en fra Staub, der ligner den lidt.
      Jesper

  • Vibeke S.

    Fandt den her og har skrevet til dem :) Bliver en anelse stædig når der er noget jeg MÅ eje :)
    https://www.remodelista.com/posts/kitchen-la-cintura-di-orione-pots-and-pans-from-alessi/

    • Jesper Vollmer

      Haha... ja det må jeg sige. Det er stædigt ;)
      Jesper

  • Jesper W.

    Hej Jesper
    Når du beskriver ovntemperatur, i dine fremragende opskrifter :) er det traditionel ovn temp ? eller Varmluft ?
    Tak for en fantastisk inspirerende side :)
    hilsen
    Jesper

    • Jesper Vollmer

      Tak for roserne Jesper
      Jeg bruger faktisk altid varmluft i min ovn.
      Jesper

  • Dorthe T.

    Hej Jesper skønt med dine opskrifter :) du skrev at du på et tidspunkt vil indsætte hvor mange personer der er til opskriften - er det mon muligt at man kan få antal person beregner hvor meget man skal bruge af rettens ingredienser?

    • Jesper Vollmer

      Hej Dorthe
      Du har helt ret, jeg lovede at få sat antal på, og det skal jeg nok få gjort.
      Langt de fleste er dog til 4 pers. ligesom ende æggekage.
      Men tak fordi du mindede mig om det ;)
      Jesper

  • Kirsten T.

    Tak for godt råd om tilsætning af kartoffelmel og et sjat bagepulver. Min æggekage blev så også for første gang bagt i ovn med fantastisk resultat. Husk lige grydelapperne, når panden skal ud af ovnen 😀
    SÅ NEMT, og det bliver SÅ LÆKKERT. Hilsen Kirsten Nonboe

  • Lotte P.

    Jeg har ikke sådan en lækker pande ( endnu ) der kan gå i ovnen. Hmm kan et ildfast porcelænsfad bruges? Eller måske bedre med en springform ? 😱😅

    • Jesper Vollmer

      Hej Lotte
      Det behøver bestemt ikke være en pande, jeg laver den selv ofte i fade der passer til antallet af spisende munde ;)
      Jesper

  • Githa P.

    Æggekage til søndagsfrokost 😋og ud at nyde forårssolen ☀️. Den hævede ik så meget op .. men vellykket alligevel 👍🏻

    • Jesper Vollmer

      Dejligt Githa
      Jeg håber, den bliver højere næste gang !
      Jesper

  • Gerd Ø.

    Vi har lige spist æggekage efter din opskrift bortset fra noget af indholdet, det var noget andet, men den var dejlig smagfuld og luftig som du lovede .Så det må være måden at lave den på fremover.👍🥘

    • Jesper Vollmer

      Perfekt Gerd !
      Jeg er vild med det. !
      Jesper

  • Ulla S.

    Fantastisk lækker æggekage, fremover bliver det din opskrift og bagt i ovnen, det har jeg ikke prøvet før 😊👍.
    Jeg har lige forlænget mine 7 måneder medlemsskab med årsmedlemsskab. Jeg har slet ikke lyst til at det skal stoppe med at få lækre og inspirerende opskrifter. Måske kan vi takke Corona for at du har lavet klubben ? ? Tak for det.
    Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla
      Hvor er jeg glad for at høre det.
      Nej Corona er ikke skyld i klubben. Den første film blev lagt op dec. 2017. Men klart har Corona været god for klubben. Det at folk har været hjemme, har jo boostet den.
      Jesper

  • Charlotte A.

    Hej Jesper.
    Hvad er din version af forskellen på æggekage og omelet?
    Mvh Charlotte

    • Jesper Vollmer

      En omelet for mig bliver foldet i en pande, og er mere saftig end en æggekage, der bliver bagt i ét lag og med godt med fyld i. Jeg bage også min æggekage i ovnen.
      Jesper

  • Marianne T.

    kan det virkelig passe, at der skal ½ liter mælk i æggemassen???

    • Jesper Vollmer

      Hej Marianne
      Øøøøhh... Ja ☺️ Trust me !
      Jesper

    • Marianne T.

      Tak for hurtigt svar. Nu lavede jeg portionen mindre, og sikken en dejlig æggekage jeg fik. Det plejer at være min mand, der laver æggekage, men det er det bestemt ikke mere.

  • Kirsten M.

    Hej Jesper
    Hvorfor falder min æggekage sammen, gør præcist som du skriver. Tager jeg den ud for tidligt/sent, eller skal jeg piske æggene noget mere. Det er den eneste af dine opskrifter der driller mig🥴
    Mvh Kirsten

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Jeg er ked af, at den driller dig. Håber, den vil komme til at fungere.
      Jeg indrømmer, at min også til tiden falder lidt sammen, selvom bagepulver og kartoffelmel er det, der skal forhindre det.
      Men leg lidt med bagetiden. Prøv at tage den ud lidt før, så den ikke overbager som en soufflé, og derfor falder sammen.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.