Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æg en cocotte. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Æg en cocotte

Æg en cocotte

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Det er virkelig en nem ret.  Smør 4 små kopper eller ramakiner med olie eller smør.  Smag rejerne til med salt, peber og piment d´espalette.  Hak broccoliasparges, og kom dem med op til rejerne. Riv citronskallen med op i skålen.   Fordel rejer og...

Billeder fra opskriften

Skærmbillede 2021 04 29 Kl. 16.05.54

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Anna L.

    Lækkert det må vi lave til frokost i morgen

  • Ketty T.

    Hej hvor køber man piment d´espalette ? Vh Ketty 😉

    • Kirsten S.

      Coop har det.. fra Løgismose.

    • Kirsten S.

      Det fra Coop er fra Mill & Mortar..
      Men Løgismose laver det også.

    • Anita J.

      Ved du hvad det er ? Jeg gør ikke 🌺🌺

    • Kirsten S.

      Direkte kopieret:
      Piment Espelette er det eneste AOC/DOP certificerede krydderi i Frankring og har kultstatus i gourmetverdenen. Det er en elegant, middelstærk paprika i flager med letrøget note, som produceres i den franske del af Baskerlandet. Bruges som drys og krydderi på alle dine yndlingsretter.

  • Ann-Mari S.

    Det ser da for lækkert ud de skal da på brunchbordet i weekenden. Hav en dejlig St. Bededagsaften♥️

  • Nina S.

    Uhmmmm, det ser mums ud!!!
    Må prøves asap!!😋

  • Mette H.

    Ser lækkert ud. Bruger du varmluft eller alm. ovn?

    • Jesper Vollmer

      Hej Mette
      Undskyld det sene svar...
      Jeg bruger næsten altid varmluft, og skal nom skrive, hvis det er noget andet.
      Jesper

  • Kate H.

    Ja, det ser både rimelig nemt, sundt og virkelig lækkert ud, skal laves i weekenden 🥦🦐🍶🥚 mums 😊

  • Tonnie H.

    Hej Hvad er størrelsen på din ramakin? Tak :-)

    • Jesper Vollmer

      Hej Tonnie
      Jeg kan ikke lige huske det, men hvis du sammenligner med min hånd, er den jo nok ca. på 3 dl.
      Hjælper det dig?
      Jesper

  • Ulla A.

    Det ser lækkert ud kan man bruge det til koldt bord til min fødselsdag

  • Niels V.

    Uhh, det var rigtig godt!

  • Lis O.

    Jeg har prøvet opskriften og har et spørgsmål til konsistensen. Jeg følte, jeg spiste flødesuppe med fyld. Skal det være sådan? Jeg kan jo godt tænke mig til, at fløden ikke stivner, når vi bruger et helt æg og ikke blander det med fløden. Måske jeg bare skulle have haft brød til at dyppe i suppen?

    • Jesper Vollmer

      Hej Lis
      Ja den bliver ikke tyk som creme, men det hele er lidt saftigt. Hviden skulle gerne stivne lidt, og det er med til at "jævne" det hele lidt, hvis man rører lidt rundt, når man spiser det.
      Jesper

  • Jørgen J.

    Hej.
    Ser godt ud. Hvor kan man købe det dér piment d´espalette? Eller er det noget man laver selv?

    • Jesper Vollmer

      Hej Jørgen
      Der er mange steder. har du prøvet at Google det?
      Her er et link. https://loegismose.dk/piment-despelette-krydderi--45g/p/60488
      Men jeg kan også få det i min lokale Meny...
      Jesper

    • Jørgen J.

      Mange tak. :-)

  • Connie M.

    Hej Jesper
    God ide med nogle små forretter :-) ser lækkert ud - er du sød at oplyse om du benytter varmluft /overundervarme
    VH Connie M

    • Jesper Vollmer

      Hej Connie
      Jeg bruger varmluft...
      Jesper

  • Leif P.

    Jeg har prøvet at lave denne ret 2 gange, men æggehviden har svært ved at stivne, så det er som et blødkogt æg, der er kogt for lidt.

    • Jesper Vollmer

      Hej Leif,
      Prøv at test af at give ægget lidt længere tid. Det kan være pga. størrelsen på dine æg 😊

  • Inge M.

    Har serveret retten til en brunch for et vennepar. Super god👍Jeg gjorde god reklame for din klub og tror nok du får et nyt medlem på den konto😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Inge,
      Wihuuuu... hvor gør det mig bare super glad! 😍

  • Monika J.

    Kan det ikke være en fordel med vækkelse?

  • Monika J.

    Vakkelæg

    • Jesper Vollmer

      Man kan godt lave dem med vagtelæg, men så skal de være meget små.
      Jesper

  • Karin L.

    Hej Jesper.
    Da jeg ikke kan tåle paprika, og da Piment d`espellette indgår i en del af dine retter, vil jeg høre, om du kan anbefale et andet krydderi.
    Mvh.
    Karin Langer

    • Jesper Vollmer

      Hej Karin
      jeg ved ikke, hvad du kan tåle. Men kig her på, hvad jeg fandt som mulige alternativer...
      https://da.bakeitwithlove.com/paprika-substitute/
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.