Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æg Benedict. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Æg Benedict

Æg Benedict

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Hollandaisen: - Sæt smørret over og smelte forsigtigt i en lille kasserolle. Lad det ikke boble, men bare smelte. Hæld det klarede smør fra vallen, og smid vallen ud. - Kom æggeblommer i kasserollen sammen med eddiken, og leger det under piskning ved...

Billeder fra opskriften

6

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lene N.

    Mums det ser lækker ud 😋 Det skal forsøges i weekenden

    • Jesper Vollmer

      God fornøjelse, Lene! :)
      Jesper

  • Kate H.

    Jeps, det skal prøves. Jeg er helt sikker på, at det kan jeg godt finde ud af 🙏

  • Hanne B.

    et lækkert brød

  • Søren D.

    Spændende udgave og jeg vil hellere spise den med groft brød til

  • Wanda K.

    Uhm 😊hvis nu man ska’ lave til mere en 2 Pers. Ka’ jeg så lune saucen

    • Jesper Vollmer

      Hej Wanda
      Det er en svær sauce at lune. Den skiller nemt, hvis man forsøger at varme den op. Men hvad mener du med, hvis du skal lave den til flere? Du kan jo sagtens samle en hollandaise til flere i en større gryde. Jeg stod til på Søllerød Kro, da der var asparges og fjordrejer på menuen, og piskede mousseline til op til 20 ad gangen. Det er faktisk nemmere til flere end bare til 2, da du har mere at arbejde med fremfor få skøbelige blommer...
      Jesper

  • Marie N.

    jeg er coronaramt så tænker det er i morgen jeg skal prøve den.

    • Jesper Vollmer

      Gør det... og sørg for, at den er godt stærk, så du får holdt dine smagsløg i gang under Coronaen.
      Jesper

  • Kari P.

    Det der specielle krydderi pigment d’espalette?
    Er det chili, jeg kan ikke tåle chili,
    Kan jeg bruge basilikum eller esdragon og esdragon eddike?

    • Jesper Vollmer

      Ja det er en chili...
      Og er det eddiker, du spørger til? For ja... du kan naturligvis bruge lige den eddike, du kan godt kan lide.
      Jesper

    • Kari P.

      Nej basilikum og esdragon var nu mere om jeg kunne bruge et af dem i stedet for chili, når nu jeg ik ka tåle det

  • Pernille S.

    Ser lækkert ud. Skal prøves. ELSKER pigment d'espalette. Det er et fantastisk krydderi.
    Tak for den. Dine videos er bare så hyggelige og skønne. og ikke mindst afslappet. Elsker det. føler næsten jeg er med i køkkenet og skal lære at lave en ret.
    Hold fast i den stil.

    • Jesper Vollmer

      Det er nemlig helt fantastisk!!
      Glad for at du kan lide videoerne, elsker også at lave dem til jer :)
      Rigtig god fornøjelse!
      Jesper

  • Helle A.

    Tak for dejlige opskrifter og super gode videoer, Jesper. Jeg elsker (også) Eggs Benedict.
    Og.... Ja, du skal da helt klart invitere brødrene Price👌🏼

  • Kari P.

    Det med basilikum og esdragon var i stedet for chili når jeg nu ikke kan tåle det

  • Kasper W.

    Lækkert ser e’et ud 😊
    Kan man bruge æblecidereddike i stedet for æbleeddike, eller er de meget forskellige?
    På forhånd tak Jesper 👍🏻

    • Jesper Vollmer

      Det kan du sagtens...
      Det er lige så fint !
      Jesper

  • Kathe V.

    Nøj det var en god fredagsaften hyggemad med Æg Benedict😊Første gang min hollandaise lykkedes for mig🥰

  • Kirsten S.

    Tak for medlemskab, jeg er lige meldt ind og glæder mig til mange spændende nye oppskrifter mm.
    Jeg skal helt sikkert prøve at kokkere eeg Benedict i weekenden - har aldrig lavet hollandaise før men en gang skal jo være den første 😊

    • Jesper Vollmer

      Velkommen til Kirsten. dejligt at have dig med!
      Rigtig god fornøjelse med opskrifterne, håber du kan lide dem :)
      Jesper

  • Kirsten S.

    Jeg har i lørdags lavet min første eeg benedict og ikke minister min første hollandaise - den blev virkelig og skilte ikke 👍😊

  • Kirsten S.

    UPS! Skal huske at tjekke sproget men tænker I forstår meningen 🐣

  • Anders W.

    Wauw den var bare god. Den skal serveres for gæster en dag.

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.