Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æbleskiver.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Næsten samme opskrift jeg har fra MEGET gamle dage. Dog lærte jeg at piske æggeblommer for sig, og røre natron med lidt kærnemælk. Hvad mon forskellen gør ved dejen????
Venlig hilsen
Gunvor
Hej, hvor køber man det fine juletræ der står på det andet bord 🙃
Hilsen Jonna.
Hej Jesper! Du skriver 2 g kardemomme (1 spsk). Men en spsk kardemomme vejer 6 g. Mon ikke du mener en tsk? Det virker også voldsomt med en spsk 🤔
Du mangler en marmeladetragt. Med den kan du altid hælde i sutteflasken uden at spilde dej. Jeg er meget glad for Skepshults pander, men æbleskivepanden virkede skuffende på mig. Måske bliver den bedre, når den er blevet brugt til et utal æbleskiver🫣.💕
Jeg fandt ud af, at det handler meget om den rigtige temperatur.
Men ja dem der har sliplet pander, har det nemmere, men det føles mere "rigtigt" med en støbejernspande til det ikke´?
Jeg har fundet teknikken, så det er bare om at blive ved...
Jesper
Skal det være kærnemælk, eller kan almindelig mælk bruges i stedet?
Hej Jesper
Fine æbleskiver.
Men jeg var også lidt i tvivl, da jeg kom til kardemommen.
Mener du 2 gram eller 1 spsk?
Der er ligesom smagen til forskel - tror jeg 😋.
Mvh Annie
Det burde være det samme.
Mange har tendens til at bruge for lidt kardemomme. Så ikke en teske men spiseske. Jo altså ikke med top vel, men bare strøget 😄
Det vejer ca. 2 gram...
Jesper
Hej Jesper
Tak for svar
Så må det være min vægt, der ikke vejer nøjagtigt, for på den vejer 1 tsk 2 gram.
Næste gang vil jeg prøve med 1 spsk.
Mine æbleskiver smagte faktisk også, som du skriver, for lidt af kardemomme.
Mvh Annie
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.