Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æblesild. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Æblesild

Æblesild

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med at sætte de 3 æbler over og bage i ovnen ved 200° i 15-20 min. De skal ligesom puffe og blive møre nok, til at blive blendet.  Riv peberroden, og steg citronen på en pande, så de karamelliserer flot.  Skær det sidste æble i tynde skiver, og...

Bliv en del af
Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.

Allerede medlem? Log ind her

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode.

Betalingskort
MobilePay

Billeder fra opskriften

3

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Susanne B.

    Tak for den😀😀😀

    • Birthe H.

      ser godt ud vil prøve dem

  • Preben S.

    Super lækker opskrift Jesper. De skal prøves. Nu du er på Bornholm, kunne man så være heldig du gav dit bud på salt stegte sild. Syntes det er en himmelsk Bornholmsk spise, som andre burde lære at kende, og lavet af en dygtig kok.
    De bedste hilsner med håb om en god jul til dig og holdet, samt alle i klubben
    Preben Steenholdt Pedersen

  • Herbert M.

    Da jeg har set opskriften tænkte jeg den skal jeg prøve.
    Lavede den i dag til frokost gæster.
    Nemt at lave og super lækker. Gæsterne var begejstret.
    Dem som normalt ikke er ret meget til sild var meget begejstret for denne.
    Mange tak for opskriften.

    • Jesper Vollmer

      Hej Herbert
      Super fedt at du og dine gæste kunne lide den!
      Måske er de endda sildespisere nu ;)
      Jesper

  • Lars S.

    Hej Jesper.
    I videoen siger du at det er 18% creme fraiche, men i opskriften står der 38% creme fraiche. Hvilken er den rigtige?
    Venlig hilsen
    Lars Skov

  • Kirsten M.

    Hej Jesper
    Hvor længe kan æblerne holde sig sprøde, tænker hvis man bager dem den 23.12., er de så stadig sprøde til julefrokosten den 25.12. Og i givet fald, hvordan opbevarer du dem for at de skal holde sig sprøde?
    Mange julehilsner
    Kirsten Frederiksen

    • Jesper Vollmer

      Hej Kirsten
      Ja de kan sagtens holde sig i en lufttæt bøtte, men husk de skal være HELT tørre, inden de bliver pakket. Ellers bliver de bare bløde igen.
      Jesper

  • Kirsten M.

    Tusind tak Jesper det vil jeg prøve. Og rigtig god jul til dig og din familie 🎄

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.