Fremgangsmåde
Bliv en del af
Klub Vollmer
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æblesild.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.
Tilberedningstid 30-60 minutter
...om to minutter kan du være i gang med at lære en lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Husk at alle medlemmer får 10% rabat i shoppen.
Tak for den😀😀😀
ser godt ud vil prøve dem
Super lækker opskrift Jesper. De skal prøves. Nu du er på Bornholm, kunne man så være heldig du gav dit bud på salt stegte sild. Syntes det er en himmelsk Bornholmsk spise, som andre burde lære at kende, og lavet af en dygtig kok.
De bedste hilsner med håb om en god jul til dig og holdet, samt alle i klubben
Preben Steenholdt Pedersen
Da jeg har set opskriften tænkte jeg den skal jeg prøve.
Lavede den i dag til frokost gæster.
Nemt at lave og super lækker. Gæsterne var begejstret.
Dem som normalt ikke er ret meget til sild var meget begejstret for denne.
Mange tak for opskriften.
Hej Herbert
Super fedt at du og dine gæste kunne lide den!
Måske er de endda sildespisere nu ;)
Jesper
Hej Jesper.
I videoen siger du at det er 18% creme fraiche, men i opskriften står der 38% creme fraiche. Hvilken er den rigtige?
Venlig hilsen
Lars Skov
Hej Jesper
Hvor længe kan æblerne holde sig sprøde, tænker hvis man bager dem den 23.12., er de så stadig sprøde til julefrokosten den 25.12. Og i givet fald, hvordan opbevarer du dem for at de skal holde sig sprøde?
Mange julehilsner
Kirsten Frederiksen
Hej Kirsten
Ja de kan sagtens holde sig i en lufttæt bøtte, men husk de skal være HELT tørre, inden de bliver pakket. Ellers bliver de bare bløde igen.
Jesper
Tusind tak Jesper det vil jeg prøve. Og rigtig god jul til dig og din familie 🎄
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.