Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æbler i beignet. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Æbler i beignet

Æbler i beignet

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Æblesirup:- Sæt juicen over i kasserolle, og kog den ind til ca. 1 dl. - Køl den af Æblerne:- Skær enderne af æblerne, og skær dem hver især i 2 tykke skiver. Udstik kernehuset. - Kom dem i en plastikpose sammen med rommen, og lad dem marinere, mens...

Billeder fra opskriften

2

Kommentarer

  • Marian J.

    Hej Jesper!
    Jeg tror, jeg har engang set, at man kan dyppe græskarblomster i beignet og frittere dem. Er det korrekt? I bekræftende fald, hvad spiser man så til?
    Mvh. Marian.

  • Lene N.

    Hvor lang er kogetiden for siruppen?

    • Jesper Vollmer

      Du kan gøre det hurtigt med høj varme, eller langsommere med lav varme.
      Det er lidt som med en bouillon.
      Skynder du dig, kan du have den færdig på 15-20 min. inkl. test af konsistens.
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.