Det her er kun et uddrag
Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Æble crumble.
Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Æble crumble
Tilberedningstid 30-60 minutter
Billeder fra opskriften
Køkkenredskaber fra opskriften
Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.
Kommentarer
- Jonna v.
Hej, hvis du bager, er det så med varmluft, eller alm ovn ?
- Jesper Vollmer
Hej Jonna
Jeg bruger varmluft.
Jesper
- Marianne B.
Wow det var nemt og
Mega lækkert 👌🏻 - Flemming S.
Smagte rigtig godt, men syntes skrællen var lidt "sej"
- Heidi J.
Kan man bruge blommer i stedet for æbler - eller afgiver de for meget væske?
- Jesper Vollmer
Hej Heidi,
Du kan sagtens bruge blommer eller f.eks. bær. Den eneste forskel er, at blommer bliver lidt mere smattet, men er stadig super lækkert! Konsistensen kan afvige en smule pga. den ekstra væde, men så er der stadig en lækker crispy crumble på toppen! 😋
- Lisa S.
Hej Jesper
Kan man lave den i forvejen (hvis man har gæster) og varme den op når det er dessert tid ?
Eller bliver crumblen så ikke crispy ?- Jesper Vollmer
Hej Jesper,
Lav hele kagen og sæt i køleskabet. Så sæt den i ovnen og bag, når dine gæster er der.
Evt. vend æblerne i lidt syre, så de ikke bliver brune 😆
Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.