Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Wok med kylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Wok med kylling

Skær kyllingen i 2 x 2 cm. tern. Brun dem hårdt af i olie på panden eller i en wok. Kom de brunede men stadig ikke færdigstegte kyllingestykker op en gryde.  Skær alle grøntsagerne ud i tynde strimler, så det hele er nogenlunde samme størrelse. På...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

18 kommentarer

  • Thomas B. 23. september 2021 kl. 21:13
    Det er dårlig stil, at benytte Helle i den røde sommerkjole som Cliffhanger, og så ser man ikke engang skyggen af hende i optagelsen. Columbus det må du kunne gøre bedre 😉

    Ellers en lækker ret, som helt sikkert skal prøves.
  • Connie M. 24. september 2021 kl. 11:47
    Ser lækkert og nemt ud. God måde at få brugt grønsagsresterne :-)
    vh Connie
  • Hellen G. 24. september 2021 kl. 17:23
    Super måde at få brugt de sidste grøntsager.
    Og så ser det så lækkert ud.
    Og sundt.
    Og så indeholder retten alle de ingredienser jeg er vild med👍
  • Marianne H. 25. september 2021 kl. 16:46
    Jeg lavede retten i går aftes ,smager skønt
    👍
  • Gitte S. 25. september 2021 kl. 19:13
    Det smagte super godt - dog puttede jeg lidt mere chili i😉
  • Jesper Vollmer 6. oktober 2021 kl. 08:21
    😉🌶🌶
  • Hannah H. 30. september 2021 kl. 17:53
    Mums..det smagte super godt!
  • Birgit A. 3. oktober 2021 kl. 19:01
    Smager virkelig godt, er kommet på favoritlisten. Nem at lave. Jesper du får 5 kokkehuer.:)
  • Jesper Vollmer 6. oktober 2021 kl. 08:22
    Hej Birgit,

    Tak for den skønne ros! 💪
  • Steen o. 8. oktober 2021 kl. 11:14
    skøn opskrift 👍👍
    advarsel; vi havde en lidt halvvissen gul chili liggende og den skar vi op og puttede i 😤😤 det blev desværre ALT for stærkt og vi måtte opgive og spise mere og dulmede os i en liter mælk🤣🤣
    Vi mangler nok lidt viden indenfor chilier 🌶🌶
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:58
    Hej Steen,

    Uha ja, man skal virkelig passe på, når man begiver sig ud i chilimarken. Der er virkelig nogle stærke sorter 🌶

    Så må i jo prøve igen med en mindre stærk chili 😉
  • Joan S. 11. oktober 2021 kl. 16:43
    Hej
    Vi har samme gasblus, men bruger det desværre sjældent, da flammen ofte bliver blæst ud.
    Og så har du naturligvis liiiiige den "dims", der skal til for at løse det problem :-)
    Hvor får jeg fat i sådan en fætter og hvad hedder den?
    Lækker opskrift!!!
    Hilsen Joan
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:55
  • Claus E. 1. november 2021 kl. 17:12
    Hej Jesper

    I shoppen ved Olieflasker, står der at du bruger vindruekerneolie til stegning.
    I flere af opskrifterne anvises der at kødet brunes af ved hård varme.
    På den vindruekerneolie jeg har (fra COOP), står der “varm ikke olien for meget op, og steg ikke for hårdt”.
    Er der forskel på vindruekerneolier, eller er det bare at give den gas….?

    Hilsen
    Claus
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 16:38
    Hej Claus,

    Jeg tror nogle oliemærker er lidt forsigtige... Bare giv den gas. Vindruekerneolien kan tåle hård varme - har jeg altid brugt.. lige siden kokkeskolen 😝
  • Anders J. 22. november 2021 kl. 15:09
    Hej Jesper,

    Du er hermed officielt blevet min nye bedste ven !

    Efter at være blevet medlem for en måned siden har jeg aldrig fået så meget inspiration på så kort tid - bare at kværne videoerne igennem og få super gode og inspirerende tips til hvordan man kan twiste sine hverdags retter op.
    Denne her wok ret gik rent ind herhjemme, ligesom frikadellerne og den skønne Butter chicken. Og i mine egne kyllinge wraps brugte jeg din metode til at friture stege kyllingerne fra "Sprød kylling" opskriften - spot on !

    Ungerne spørger hver uge om fars gode ven ikke snart kommer med en ny opskrift vi skal prøve !!

    Keep it up !

    Mvh
    Anders
  • Pia S. 24. november 2021 kl. 08:31
    kan du komme nærmere "1 passende mængde grøntsager".. ;-) Skal lave retten til 8 personer, og min mand skal handle idag - og passende grøntsager er ikke et begreb han kender...
  • Jesper Vollmer 26. november 2021 kl. 10:41
    Hej Pia

    Nå øv så din besked for sent til at kunne assistere med indkøbene ;) Håber ikke din mand fik købt for meget eller for lidt ind.

    Det er svært at skrive præcis, hvor meget af det ene grønne kontra andet. Det er lagt op til, at man kan bruge lidt hvad man har eller godt kan li´!

    Håber det giver mening...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.