Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Udbening af kylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Udbening af kylling

Start med at fjerne ønskebenet, så gør det det lidt lettere senere. Fjern også det yderste led af vingerne.  Herefter åbner du fuglen fra ryggen. Du følger skroget hele vejen rundt, hvor du hele tiden går efter at have kød på den ene side af kniven...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

18 kommentarer

  • Mette D. 21. januar 2021 kl. 15:52
    Det kræver altså nogle forsøg - for mig 😂 men sjovt at lære nye teknikker 🙌👏
  • Mette D. 21. januar 2021 kl. 16:03
    Det kræver altså nogle forsøg - for mig 😂 men sjovt at lære nye teknikker 🙌👏
  • Jesper Vollmer 21. januar 2021 kl. 17:48
    Ja det er ikke baaaaare lige, men det står jo ingen steder, at jeg ikke må udfordre dig lidt 😜

    Jesper
  • Lene L. 26. januar 2021 kl. 14:29
    Hej Jesper
    jeg troede aldrig jeg skulle prøve at udbene en kylling, men nu er det gjort, det skal prøves nogle gange, men jeg syntes alligevel det blev meget godt
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 15:06
    Super Lene...

    Det er jeg glad for at høre.

    Jesper
  • Dan Ø. 14. februar 2021 kl. 23:06
    Tak for det Jesper. :) Det troede jeg nu aldrig at jeg ville kunne finde ud af, men nu er det gjort. Det kostede kun et enkelt plaster på vejen, men teknikken ser ud til at være i orden. Jeg stod i hvert fald tilbage med et helt skind på fuglen. :)
  • Jesper Vollmer 16. februar 2021 kl. 14:25
    Håber du er intakt...

    Jesper
  • Susanne B. 15. februar 2021 kl. 13:42
    Spændende...men hvorfor egentlig udbene en kylling? Jeg har altid lært at “smagen sidder i benene”...har du en opskrift?...
  • Jesper Vollmer 16. februar 2021 kl. 14:23
    Hej Susanne

    Jeg er ikke sikker på, hvad du mener med, om jeg har en opskrift.

    Udbeningen her skal bruges til enten "Pandekylling" eller "Kylling i klemme"

    Men ja du har ret i, at der er masser af smag i helstegt kylling. Der har vi jo bla. "Mormorkyllingen" herinde...

    Du får bare et helt specielt sprødt skind, ved at lave de udbenede udgaver herinde...

    Jesper
  • Lotte P. 21. februar 2021 kl. 08:51
    Det blev super godt. Fremover udbenes kyllingerne her i huset. Mums
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 10:32
    Skønt Lotte

    Sejt du kan det nu...

    Jesper
  • Jørgen J. 21. marts 2021 kl. 16:44
    Når man så tilbereder den udbenede kylling......skal den så have kortere stegetid?
  • Jesper Vollmer 22. marts 2021 kl. 12:06
    Hej Jørgen

    Ja helt sikkert. Det er hele pointen. Altså i forhold til både hele fugle og stykker af dem.

    Altså et udbenet lår er jo før færdigt, end et med benet i...

    Jeg laver jo kun tilberedninger med udbenet kylling med direkte varme. Altså enten med en pande eller på grillen. Jeg ville ikke ovnstege noget udbenet.

    Jesper
  • Lisbet H. 8. april 2021 kl. 18:43
    Hej Jesper
    Hils Anette og sig tak. Jeg har gået i flere måneder og ville gerne prøve at udbene en kylling, det var fordi du i videoen fortalte at Anette havde lært at udbene - så gik jeg i Pippi mode og fik afprøvet det i dag.
    Hold da lige op hvor det blev en utrolig lækker kylling. Super super sprødt skin og kødet var mørt og blødt som smør. Tak fordi du på din rolig måde viser os andre de lækreste madretter.
    Hils Anette og sig tak for et lille puf.
  • Lisbet H. 8. april 2021 kl. 20:47
    Hej Jesper
    Hils Anette og sig tak. Jeg har gået i flere måneder og ville gerne prøve at udbene en kylling, det var fordi du i videoen fortalte at Anette havde lært at udbene - så gik jeg i Pippi mode og fik afprøvet det i dag.
    Hold da lige op hvor det blev en utrolig lækker kylling. Super super sprødt skin og kødet var mørt og blødt som smør. Tak fordi du på din rolig måde viser os andre de lækreste madretter.
    Hils Anette og sig tak for et lille puf.
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:28
    Hvor er du sød Lisbet...

    Så lærte jeg dig lige det hva´? Flot...

    Jesper
  • Lykke T. 10. juni 2021 kl. 17:27
    Det er en super opskrift, her lykkedes alt første gang.
  • Jesper Vollmer 12. juni 2021 kl. 14:43
    Hej Lykke,

    Sejt det lykkedes!!

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.