Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torskerogn og du får hele opskriften. Bliv medlem

Torskerogn

Start med at sætter torskerognen over i en gryde med koldt vand sammen med eddike, salt, citron, dildstilke og laurbær. Kog det op forsigtigt, til det kun lige simre. Lad det simre i 30 min. sluk, og lad det trække i i vandet i mindst 30 min....

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

28 kommentarer

  • Rita H. 11. februar 2021 kl. 11:41
    Torskerogn, rugbrød (dit) og stenbiderrogn er simpelthen vinterens forkælelse 🙂
  • Jesper Vollmer 11. februar 2021 kl. 14:52
    Det er så guf Rita...

    Jesper
  • Kirsten F. 11. februar 2021 kl. 12:03
    Super med ovenkamera 😋
  • Jesper Vollmer 11. februar 2021 kl. 14:51
    Ja er det ikke lækkert...?

    Er selv virkelig glad for det !

    Jesper
  • Annelene C. 11. februar 2021 kl. 12:30
    Smukt!
  • Birgitte M. 11. februar 2021 kl. 12:34
    Jeg har god erfaring med at pakke torskerognen ind i bagepapir og binde med opbindingssnor. Det holder sammen på rognen i gryden hvis der skulle være et lille hul i hinderne.
    Kh Birgitte
  • Jesper Vollmer 11. februar 2021 kl. 14:51
    Hej Birgitte

    Du skulle næsten se filmen, og høre hvad jeg siger 😜

    Jesper
  • Hanne B. 11. februar 2021 kl. 14:52
    Det ser simpelthen lækkert ud, og det skal prøves. :-)
  • Susanne 11. februar 2021 kl. 15:11
    Det glæder jeg mig til. Har tænkt på det mange gange, men har ikke haft mod på det.
  • Anne-Lise T. 11. februar 2021 kl. 16:30
    Ser dejligt ud. Saucen lyder noget mere spændende end almindelig remoulade 👍👍. Jeg har kogt torskerogn mange gange, men aldrig prøvet at stege det bagefter. DET må prøves 😊
  • Grethe A. 11. februar 2021 kl. 16:50
    Skønt, at der er kommet mere lys på maden, tak for det.
  • Dorte K. 11. februar 2021 kl. 19:01
    Det er en gudespise- er temmelig forvænt med den slags, da min mand er fisker 😊
  • Hellen G. 12. februar 2021 kl. 09:43
    Øj, jeg bliver sulten !
    Nu skal der købes rogn.
    Din sauce tatare ser også virkelig lækker ud 😊😊
  • Lone 12. februar 2021 kl. 19:42
    Lækkert 😋😋....glæder mig til at kaste mig ud i denne, for mig, nye ret..
  • Lene A. 13. februar 2021 kl. 00:19
    Jeg savner hverdagsopskrifter🤷🏼‍♀️🤔
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 17:12
    Hej Lene

    Jeg synes nu, at arkivet er spækket med netop det.

    Vil du ikke smide noge mere specifikke ønsker afsted til mig, så jeg ved, hvad det er du efterlyser...

    Jesper
  • Lone S. 13. februar 2021 kl. 09:33
    Havde lige købt bukser, da din opskrift kom . Så nu skal jeg prøve din sauce og stege rognen, spiser i forvejen ristet rugbrød dagligt 🙂tak for dig og din klub, elsker at følge dig og afprøve dine opskrifter
  • Claus B. 13. februar 2021 kl. 20:55
    Jeg fulgte din opskrift til punkt og prikke - fantastisk frokost vi havde i dag. Vi er store fiskespisere men dette trumfede dog meget andet vi har lavet.
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 16:42
    Uuuuhh... Lækker læsning Claus !

    Keep it up !

    Jesper
  • Vibeke S. 14. februar 2021 kl. 19:48
    Mega favorit herhjemme - kan lide dem lige godt kogt og ristet :)
    De skal helt sikkert spises med din sauce tartare til næste gang.
    Tak for inspiration.
  • Susanne v. 16. februar 2021 kl. 12:47
    Den skønneste søndagsfrokost, jeg har fået i mange år. "Bukserne" blev hentet hos fiskerne i Bønnerup og kogt efter din opskrift - mega lækkert med smørstegt rugbrød og sauce tartare - der var ikke et øje tørt :-)
  • Jesper Vollmer 16. februar 2021 kl. 14:03
    Wow Susanne

    Jeg blir´ sgu så glad !

    Jesper
  • Louise V. 20. februar 2021 kl. 11:55
    Kan Jeg bruge rapsolie i stedet for vindruekerneolie?
  • Jesper Vollmer 22. februar 2021 kl. 15:02
    Hej Louise

    Jeg synes, rapsolien vil være for gennemtrængende i smagen. Du kan godt få nogle billiger mere smagsneutrale versioner. Måske de vil virke. Men jeg ville foretrække en HELT neutral olie...

    Jesper
  • Winnie P. 25. februar 2021 kl. 20:56
    Den bedste opskrift på kogttorskerogn til dato 😊. Men det tager godt nok lang tid at få gryden i kog på lav varme 😊
  • Jesper Vollmer 25. februar 2021 kl. 22:37
    Men Winnie dog...

    Du har jo FULD knald på, INDTIL den koger, og SÅ holder du den på simreblus 😜 Du skal jo bare holde øje, så den ikke buldrekoger til at starte med !!!

    Jesper
  • Winnie P. 26. februar 2021 kl. 09:39
    Ok 🙃. Jeg har opfattet det som om det skulle koges op bed svag varme. Tak for at gøre mig klogere.
    Men er fantastisk god opskrift også på sovsen. Tak ❤️
  • Palle B. 12. marts 2021 kl. 08:05
    Fin opskrift, men synes din Sauce Tatare er for fed, kunne godt have brugt 50% Creme Fraise 18%.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.