Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Torsken og du får hele opskriften. Bliv medlem

Torsken

Torsken bliver i den her opskrift helt nænsomt tilberedt, hvilket giver den et næste råt udtryk. Men tro mig, den bliver virkelig saftig alt andet end tør og kedelig.   Start med at fjerne benene i torsken, og del den i portionsstykker. Ca. 100 -...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

23 kommentarer

  • Normann L. 25. juni 2020 kl. 18:16
    Meget lækker torsk. En helt ny måde for mig at dampe fisk på. Super nemt. Saucen og salaten frisk og velsmagende. Ikke sidste gang jeg tilbereder fisk på den måde. Prøv det!
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 15:04
    Perfekt Normann

    Ja det er en skøn måde at lave hvid fisk på. Du må love mig IKKE at prøve det med fed fisk som laks, ørred eller makrel. Det bliver virkelig vammelt. Det kan man ikke. Men på de fedtfattige fisk er det perfekt.

    Glad for at kunne inspirere...

    Jesper
  • Anna M. 2. juli 2020 kl. 11:21
    Kan jeg bruge havkat, til denne opskrift?
  • Jesper Vollmer 2. juli 2020 kl. 16:57
    Hej Anna

    Ja det tænker jeg. Det er jo en hvid og fedtfattig fisk som torsken, og det burde virker fint.

    Fortæl mig, hvordan det blev.

    Jesper
  • Anna M. 3. juli 2020 kl. 19:14
    Hej Jesper
    Tak for en dejlig opskrift, det var rigtig godt med havkat, jeg gav den 25 min ved 85 gr måske et par minutter for meget. Jeg kunne ikke få glaskål , så jeg brugte grønne asparges , det smagte rigtig godt.
    Dejlig Club
    Hilsen Anna Marie
  • Jesper Vollmer 4. juli 2020 kl. 17:00
    Det er jeg glad for at høre. Havkat er så undervurderet.

    Og asparges er jo det, man spiser for tiden. I gamle dage sagde man, at aspargessæsonen sluttede med Sankt Hans, men det er ved at være passé. I dag er de så forædlede, at de smager fantastisk længe endnu. De bliver ikke lige træede mere...

    Jesper
  • Lotte 6. december 2020 kl. 09:34
    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?
  • Lotte 6. december 2020 kl. 09:34
    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?
  • Lotte 6. december 2020 kl. 09:34
    Kan man lave cremen om morgenen (el aftenen før?) og kan den del af salaten der skal snittes tåle at stå på køl fra morgenen el blir det blødt?
  • Jesper Vollmer 9. december 2020 kl. 12:32
    Hej Lotte

    Ja til begge dele... Du kan sagtens lave tingene i god tid. Bare vent med granatæblekernerne. Ellers farver de salaten.

    Jesper
  • Pia R. 28. januar 2021 kl. 17:24
    Hej.
    Er det 80 grader alm. Eller varmluft ?
    Mvh.Pia R.P
  • Jesper Vollmer 29. januar 2021 kl. 18:30
    Hej Pia

    Jeg bruger varmluft !

    Jesper
  • Line J. 30. januar 2021 kl. 13:42
    Hej Jesper.
    Hvad kan man erstatte glaskål med?
    Vh Line
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 13:28
    Hej Line

    Jeg har prøvet med fennikel i stedet for. Det fungerer rigtig godt...

    Jesper
  • Anne B. 27. februar 2021 kl. 16:50
    Er det almindelig plasticfilm, du bruger😳
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 10:02
    Hej Anne

    Ja det er. Når jeg bager den ved 80° kan den sagtens tåle det !

    Jesper
  • Anne B. 1. marts 2021 kl. 10:49
    God information! Tak
  • Søren S. 2. marts 2021 kl. 07:26
    Hej Jesper

    Jeg kan godt lide at du tager udgangspunkt i hele filetten og så bruger ryggen her, og skær bugen mv. af og gemmer til fiskefrikadeller eller lignende hvor det skal hakkes.

    Men da man måske ikke vil have torsk to dage i træk - fryser du så bare disse fra skårende stykker?

    Jeg kan godt lide at bruge fersk fisk, kød mv. når de skal spises helt, men tænker at frost virker fint når det er til fars.

    Kommer der evt. en video med hvordan du laver fiskefrikadelle farsen med disse afskårende stykker?
  • Jesper Vollmer 3. marts 2021 kl. 10:45
    Hej med dig...

    Ja jeg fryser bare resterne ned, og bruger dem til dunser, farser, lasagnen, pies etc.

    Jeg skal nok lave nogle klassiske fiskedunser herinde på et tidspunkt, men indtil videre synes jeg, at du skal teste thai fishcakes af herinde fra. De er så dejlige...

    Jesper
  • Ingeborg R. 23. april 2021 kl. 11:22
    Tak for en helt ny og nem måske at tilberede fisk på. Her tænker jeg på brugen af Film!!
    Jeg brugte Lange. Og det blev rigtig fint.
    Derimod blev kartoffelpuréen lidt lang i det...
    Kan det skyldes, at der måske er salt i bouillonen (Herbamare) ?.
  • Jesper Vollmer 23. april 2021 kl. 12:01
    Hej Ingeborg

    Godt med nye ting på repertoiret...

    Og ja kartoffelpureen kan sagtens være blevet lang af saltet. Det er det, det gør... Prøv at undvære terningen næste gang, og så smag det til med bouillon opløst i lidt kogende vand til allersidst...

    Håber det giver mening !

    Jesper
  • Irene M. 29. juli 2021 kl. 14:01

    Synes jo det er fantastisk, at man kan dampe fedtfattig fisk under plastfolie, men som gammel husmor bekymrer det mig, om plastfolien skulle afgive et eller andet i maden?
    Kan selvfølgelig ikke tro, at du ville give tippet videre, hvis det skulle være tilfældet, men måtte altså lige spørge….

    Vh Irene Mortenen
  • Jesper Vollmer 31. juli 2021 kl. 09:45
    Hej Irene

    Det er så fint. Det afgiver ikke noget farligt til fisken. Vi har brugt det trick i mange år i restauranterne...

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.