Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Torsk helt klassisk

4
  • 600 gram torsk i filet, gerne med skind
  • 2 spsk. olivenolie
  • 1 tsk. salt
  • Garnituren
  • 4 hårdkogte æg, hakket
  • 300 gram bacon i tern
  • 2 håndfulde syltede rødbeder i tern
  • 400 gram små kartofler
  • 2 spsk. persille
  • Saucen
  • 2 spsk. smør
  • 2 spsk. hvedemel
  • 0,5 liter mælk
  • 1 spsk. grov sennep
  • 1 stk. citron
  • Urterne
  • 2 spsk. peberrod, revet
  • 2 spsk. dild
  • 2 spsk. dild
  • 2 spsk. persille

Sæt bacon over og stege sprødt på en pande. Steg citronen i halve i baconfedtet efterfølgende. 

Pil æggene, og hak dem groft. 

Læg torskefileterne på en bageplade på lidt olivenolie og salt. 

Kog og pil kartoflerne. 

Lav saucen ved at smelte smørret og bage melet af i bunden af gryden i 30 sek. I med mælken ad 2 omgange, og sørg for at piske alle klumperne ud til at starte med. Smag saucen til med sennep, saften af den stegte citron og selvfølgelig salt og peber. 

Bag torsken ved 180° i ca. 5 min. med skindet opad. Når skindet kan løftes af fisken, er den færdig. Hvis ikke det slipper, skal den blive i ovnen lidt endnu. 

Servér den lune fisk med al tilbehøret ved siden af. kartoflerne skal selvfølgelig være varme sammen med saucen. 

Jeg kan godt lide, når man hælder lidt af saucen over fisken. 

Pynt med en lille salat af urterne og den revet peberrod. 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

14 kommentarer

  • Kasper P. 29. december 2020 kl. 07:28
    Hej Jesper😀 Godt nytår. Det ser fantastisk lækkert ud. Tak for opskrift. Mvh Kasper Pedersen
  • Anna L. 29. december 2020 kl. 11:34
    kan man bruge frossen torske file
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:28
    Hej Anna

    Ja det kan du sagtens...

    Det er jeg faktisk selv nødt til ! Har en flot en i fryseren...

    Jesper
  • Sanne T. 29. december 2020 kl. 12:58
    Hej Jesper
    Godt Nytår og tak for medlemskabet 😊 Jeg ser altid frem til nye udfordrende opskrifter👍
    jeg har et ønske om nogle rigtig unikke opskrifter med fisk, fra din hånd.
    Og glæder mig til et nyt år med nye spændende madudrordringer 😊
  • Hanne B. 29. december 2020 kl. 14:06
    Hej Jesper.

    Håber at I har nydt en dejlig Jul. :-)

    Er der noget bestemt mærke indenfor Bacon?, det man køber idag er bestemt ikke det bedste,
    når man taler om Tulip.
    En dejlig Nytår til jer.
    mvh Hanne
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:31
    Hej Hanne

    Altså skal du være sikker på guf, så købe en stor flot blok fra enten delikatessen eller fra slagteren, og skær den ud selv.

    Mit absolut yndlings bacon er ikke røget med pebertørret. Det der hedder Ventreche, er klart guf at gå efter !

    https://www.kalu.dk/svinebryst-pebertoerret-12-ventreche.aspx

    Held og lykke med det...

    Jesper
  • Kirsten H. 29. december 2020 kl. 15:09
    Ser rigtig dejligt ud 👍Det skal jeg helt sikkert prøve. Godt Nytår 🥳
  • Ulla A. 29. december 2020 kl. 15:57
    Kære Jesper. Tak for inspirationen - og det ser jo legende let ud😉 - det prøver vi til nytår.
    Tak for det gode medlemskab, som vi har nydt så meget i år. Du er fantastisk til at forklare retterne, så det bliver overkommeligt at gå til.
    Godt nytår 🥂 og vi ser frem til nye opskrifter i 2021 🎉😋
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 17:32
    Og godt nytår til dig Ulla...

    Jeg bliver da glad helt ned i maven, når du skriver sådan !

    Jesper
  • Hanne p. 29. december 2020 kl. 18:32
    Har lavet torsken i aften. Den smagte pragtfuldt!!👍
  • Jesper Vollmer 29. december 2020 kl. 19:52
    Det var da lige et par dage for tidligt 😜

    Jesper
  • Hellen G. 30. december 2020 kl. 22:55
    Godt nytår Jesper.
    Og tak for ny inspiration.
    Hilsen en der i forvejen er ret dygtig til at lave mad.😊🥂
  • Finn L. 6. april 2021 kl. 19:16
    Lige blevet medlem af klubben. Min første ret var denne torskeret, da vi havde et stykke i fryseren. Uhhmmm, hvor var det godt. Og hvor er du god, Jesper til at forklare fremgangsmåden på videoen. Glæder mig til at lave mange flere retter.
  • Jesper Vollmer 6. april 2021 kl. 20:02
    Tak Finn...

    Det betyder SÅ meget, at du giver dig tid, til at fortælle mig det.

    Jeg bliver rigtig glad.

    Velkommen indenfor ☺️

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.