Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Tartar og du får hele opskriften. Bliv medlem

Tartar

Her det bedste lige at starte med at udvande fritterne lidt. Så bliver de endnu sprødere. Skær dem i pommes frittes størrelser og kom dem i koldt vand. Skift evt. vandet undervejs så det ikke længere bliver mælkehvidt, når du rører rundt. Kog frit...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

3 kommentarer

  • Preben S. 19. januar 2021 kl. 21:25
    Sennepsmayonnaise. Hvordan laves det

    Kh Preben
  • Jesper Vollmer 20. januar 2021 kl. 12:19
    Hej Preben

    Jeg skal nok lave nogle små film herinde med tilbehør og saucer. Indtil videre har jeg ikke lavet en mayonnaise herinde.
    Men en mayonaise på æggeblommer, lidt citronsaft og salt piskes sammen med vindruekerneolie ad gangen, og smages til med grovkornet sennep.

    Forholdet er ca. 3 æggeblommer til 4-5 dl. olie.

    Jeg skal nok vise det på et tidspunkt.

    Jesper
  • Majken h. 23. juni 2021 kl. 02:10
    Hej Jesper
    Er der en særlig grund til du bruger vindruekerneolie?
    Jeg bruger selv rapsolie, selvfølgelig fra Lehnsgaard.
    Dbh Majken

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.