Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Svinemørbrad med ærter francaise. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Svinemørbrad med ærter francaise

Svinemørbrad med ærter francaise

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Svinemørbraden er det første, du ordner.  Fjern det værste fedt og den store sene ned langs den ene side. Skær den i 6 - 8 små bøffer.  Brun den hårdt af i varm olie, så den bliver flot stegt hele vejen rundt. Krydr med salt og peber. Tag dem op af...

Billeder fra opskriften

Svinemørbrad med ærter francaise2

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Bettina K.

    En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
    Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
    Mvh Bettina

  • Bettina K.

    En fantastisk men dejlig ret og mættende 🙂 Vi var tre og vi havde til dagen efter også og det er ikke sidste gang og helt sikkert også en dejlig ret til når man skal have gæster
    Er så glad for jeg meldte mig ind i din klub 🙂 Jesper
    Mvh Bettina

  • Jesper Vollmer

    Hvor er der sødt af dig tak...
    Godt der virker for dig.
    Jesper

  • Mona B.

    Super lækker mad, Igen med masser af smag, så dejligt - familien roser💐
    Vil også lige sige at det er så hyggeligt med de dejlige optagelser og musikken, så positivt at det spreder glæde før og under madlavningen. Tak
    Mvh Mona

    • Jesper Vollmer

      Wuhuuuu... Mona
      Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.
      Så virker det jo ☺️
      Bedste hilsner
      Jesper

    • Jesper Vollmer

      Wuhuuuu... Mona
      Jeg bliver helt glad i maven af sådan en besked.
      Så virker det jo ☺️
      Bedste hilsner
      Jesper

  • Birgit R.

    Når nu der skal gulerødder i retten, så må du gerne skrive det i opskriften 😊

  • Jesper Vollmer

    Tak Birgit og ups... 😜
    Det er hermed rettet til.
    Jesper

  • Helle P.

    Skal bestemt snart prøves. Har lige to spg.
    1. Den lange sølvfarvet sene på mørbraden, skal den ikke skæres fra?
    2. De 2 dl bouillon der står i opskriften, er det lig kødsaften fra den stegte mørbrad?
    Ser super lækkert ud og nem at lave. Glæder mig

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Du har ret, det ligner ikke at jeg skærer hele senen af mørbraden, men det gør jeg. Jeg kan se, at vores klipper Adam, har været lige hurtig nok, til at klippe videre i processen. Jeg Fjerne noget af den i filmen, og resten tager jeg altså også af. Man ser det bare ikke. Så jo det skal den...
      Til dit spørgsmål om bouillon, så er det 2 dl. udover stegeskyen. Du kan sagtens bruge en terning, hvis ikke du har guf i fryseren efter en tidligere kylling...
      Der er dog meget smag i denne ret i forvejen, så har du hverken terninger eller bouillon, kan du sagtens få den til at smage godt alligevel ;)
      Jesper

  • berit s.

    Sikke en dejlig opskrift, vi er ret vilde med den. skal bestemt prøves til familie sam-spisning næste gang. vi glæder os til at prøve flere af dine opskrifter. :)

    • Jesper Vollmer

      Lyder dejligt Berit...
      Så bliver kokken så glad ☺️
      Jesper

  • Marianne E.

    Hej Jesper
    Tak for dine dejlige opskrifter. Det er skønt med dine videoer, så jeg er rigtig glad for at have meldt mig ind.
    Hvad kan man spise til denne opskrift...kartofler eller andet...eller er det slet ikke nødvendigt med noget tilbehør?
    Glæder mig til at prøve opskriften i aften 👍🏻
    Hilsen
    Marianne

    • Peter F.

      Hej Marianne
      Du kan sagtens spise en lille kartoffel til. Det smager faktisk ret godt, hvis du koger dem, og så smider dem med op i gryden til resten, så de ligesom bliver dækket af væden, når du serverer...
      Jesper

    • Marianne E.

      Det er prøvet med halve kartofler til aften, som var let krydret og tilberedt i micro ovnen. Det fungerede rigtig fint til retten 👍🏻

    • Peter F.

      Godt at høre... og smart med mikroovnen. Det må jeg prøve !
      Jesper

  • Gitte m.

    Hej Vollmer
    Hvilke gryder og pander bruger du?
    Mvh Gitte

    • Jesper Vollmer

      Hej Gitte
      jeg bruger lidt forskelligt. Har både stålgryder og teflongryder. Af pander har jeg også både jernpander, støbejern og teflon. Så der er til lidt forskellige tilberedninger...
      Var det det, du mente, eller er det selve mærkerne, du efterspørger?
      Jesper

  • Hanne K.

    Hej Jesper.
    Kan se du har ærtespirer i et glas.
    Laver du selv ærtespirer?
    Hvis du gør. Hvordan.
    Tak for dine rigtig gode og letforståelige opskrifter.
    Hilsen Hanne

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Undskyld det sene svar.
      jeg laver nogengange selv mine spirer ja. Prøv at kigge ind hos dem, der hedder TinyGardens.dk
      Der har jeg fået fra nogle gange...
      Jesper

  • Joan I.

    Hej Jesper....
    Hvilken bouillon bliver der brugt i retten ...?
    Hilsen Joan

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan
      Jeg bruger oftest hønsebouillon. Det giver sådan en dejlig "bund" i smagen.
      Jesper

  • Bodil K.

    Hej Jesper
    Havde enderne fra en oksemørbrad i går, det gjorde den nu ikke dårligere, mums
    en rigtig god opskrift. :)
    Bodil

    • Jesper Vollmer

      Guffe guffe...
      Det lyder bestemt heller ikke skidt Bodil.
      Jesper

  • Maya H.

    Ser virkelig lækkert ud. Men jeg er slet ikke fan af svinemørbrad. 🙈 hvilken anden kød kan du anbefale til retten?

    • Jesper Vollmer

      Hej Maya
      Du kan bruge alt muligt lyst kød. Altså både svinekød, kalvekød og fjerkræ...
      Jesper

  • Carsten N.

    Ja, jeg vil også gerne kvittere og sige pænt tak for (mad) - samt for dine mange gode bud på lækker og nem mad, som en helt almindelig husfar kan finde ud af. Fortsæt nu endelig med det visuelle aspekt - ellers kan jeg ikke finde ud af det. Tak igen.
    Hilsen
    Carsten

    • Jesper Vollmer

      Super Carsten
      Jeg blir´ helt glad indeni, når jeg læser det her.
      Jesper

  • Jytte L.

    Juhuuuu dag 2 efter vi kom ind i din klub.
    Manden min havde mod til at afprøve endnu en af dine velsmagende retter i vores køkken.
    Igen idag fandt jeg en af dine lækre retter hvor mange råvarer var i hjemmet, og hvor det ikke gik så hurtigt som igår.
    Idag lavede jeg også de indledende manøvre, ( er bange for han skærer sig på de skarpe knive)
    Wrauuuu det gik helt fint, indtil vi nåede til hvornår boullionen skulle tilsættes.
    Kære Jesper .
    Du har udrettet mere på 48 timer i mit lille hjem end undertegnede, der har prøvet at lokke manden min ,igennem30år, til at interessere sig for hvordan den lækre mad bliver lavet.
    Jeg tror han ser lyset nu. 👍🏻👍🏻
    Du har en fantastisk evne til i et roligt tempo, forklare hvordan man laver velsmagende mad, så selv de mænd der aldrig har været deres køkken bliver nysgerrig på hvad der sker i dette rum
    Det er et super koncept du har lavet.
    Af ❤️TAK
    🤗🤗🤗

    • Jesper Vollmer

      I er da for dejlige... Blir´ helt glad i kinderne.
      Jesper

  • Janni B.

    Som nyt medlem i klubben kastede jeg mig over denne ret. Mums, det var en succes. Og familien var også ellevilde.
    Havde dog ikke ærtespirer, men frisk persille var også godt.
    Glæder mig allerede til at lave næste ret

  • Helle M.

    Hejsa Volmer.
    Hvad skal temperaturen være på mørbraden ?
    Tænker måske at sous vide først. :-D

  • Helle M.

    Hejsa
    Hvornår skal man komme bouillon i ?

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle
      Bouillonen skal i sammen med ærterne. Det siger jeg også i filmen, men har nu også skrevet det ind i opskriften.
      Mørbradbøfferne bliver fint færdige, hvis du følger opskriften med de 5-6 min. De må jo ikke blive tørre.
      Jesper

    • Helle M.

      Hej Jesper
      Jeg må have overhørt det... og så ikke du kom det i.
      Tak for svar :-)
      Vh Helle

  • Susanne W.

    Hej Jesper
    Den ser super lækker ud og skal prøves i aften.
    Jeg kunne forestille mig at den er god ,som en slanke ret da det kun er salat og grønsager der er i.
    Venlig hilsen Susanne

    • Jesper Vollmer

      Ja den er bestemt ikke særligt usund... Så spis du bare løs, men pas på smørret 😜

  • Charlotte C.

    10 stjerner fra os ⭐️ super lækker ret selv vores twins på 10 år er fan og det siger ikke så lidt .☺️

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte,
      Hvis retten kan imponere tvillingerne, er jeg tilfreds 🤣

  • Susanne N.

    Ugens prishug i Føtex svinemørbrad, på 1. dag som medlem af Klub Vollmer. Kærlighed ved første bid 😋

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne,
      Det var da kærlighed ved første tilbud 🤣🤣
      Velkommen til klubben!

    • Susanne N.

      Man er vel vendelbo 😂, men fedt man bare kan søge mørbrad, og med det samme få sådan en lækker opskrift serveret. Så "kærligheden" kommer først efter, at ikke alle møl er fløjet ud fra tegnebogen 😂.
      Og tak for velkomsten, og tak for rouladen, serverede den for min mand på hans fødselsdag i går. Hvorfor har man dog brugt så meget tid på at skrælle og koge æbler førhen?
      God dag og godt efterår til dig og dine.

    • Jesper Vollmer

      Hej Susanne,
      Det er godt med feedback - vi er også selv rettt glade for søgefunktionen herinde 😆
      Tak og iligemåde - godt efterår 🍂

  • Alice V.

    Bedste ret længe 😋. Skal helt klart laves, næste gang jeg har gæster.
    Jeg har fundet ud af, at det er meget lettere at lave mad, når alle ingredienser er forberedt (afvejet, hakket, skåret etc). Det giver lidt ekstra opvask, men hold da op hvor hår tilberedningen flydende på den måde.
    Lige et spørgsmål: når man bruner i olie ved høj varme, hvilken olie er bedst at bruge?
    Hilsen Alice

    • Jesper Vollmer

      Hej Alice,
      Lige præcis - et klassisk trick i chefkøkkenet 😉
      Jeg bruger altid vindruekerneolie...

  • Glenn M.

    Hej Jesper.
    Sikke en lækker menu. I like!!!
    Skulle lige overtale hustruen til at der ikke skulle kartofler eller pasta til retten 🙂

    • Jesper Vollmer

      Hej Glenn,
      Haha ja, det kan godt virke lidt mærkeligt for nogle, at retten ikke har nogle sideretter. Fik du hende overtalt? 😁

    • Glenn M.

      Ja det gjorde jeg. Det var en fantastisk ret.
      Glædelig jul

  • Søren D.

    En af mine favoritter som jeg har lavet mange gange

  • Else F.

    Utrolig lækker ret, meeen den portion du tiltænker 4 mennesker, er i underkanten af hvad 2 voksne mænd(der bestemt ikke er grovædere) og en enkelt kvinde kan spise sig mætte i. Heldigvis supplerede jeg med lidt kartofler i ovn, så det blev et vellykket måltid. (hvor jeg gik halvsulten fra bordet). Tak for alle de gode opskrifter

  • Ann B.

    Guf 😋

  • Pernille B.

    Hi Jesper,
    Igen en super lækker ret og med nye ærter nye mini gulerødder og friske ærteskud skriger den sommer (ja, havde fået fat i de lækreste nyopgravede mini gulerødder så valgte at splitte dem ned langs midten da jeg ikke kunne nænne at skære dem i tern).
    At jeg meldte mig ind i klub Vomer var udelukkende for at få lidt inspiration til nye retter og både jeg og resten af familien er henrykte for at jeg tog springet da samtlige retter smager vidunderligt og selvom nogle minder om en ret vi kender så har de alligevel et tvist der gør at det føles “nyt”.
    Troede ikke jeg skulle blive klub Volmer afhængig men jeg må nok bare erkende at jeg er “faldet i” - lige før jeg vil gå så langt som at kalde det en guilty pleasure for vi spiser simpelthen alt for lækker mad hver eneste dag.
    Tak for en fantastisk mad klub der på alle måder overgår alt hvad der ellers findes derude - specielt måden I laver videoerne på er så hyggelig og man bliver bare så glad når man ligger øre til den Ping Ping der foregår mellem I der er med til at lave dem.
    Det er meget tydeligt at I alle elsker hvad I laver og den respekt I har for hinanden mærkes og det at I alle er helt nede på jorden gør bare at man nyder at følge jeres videoer.
    At du ydermere tager dig tiden til at svare samtlige der skriver/sender spørgsmål med så udførlige svar på en så personlig måde er virkelig ikke noget jeg har oplevet så kæmpe respekt.
    Jeg er på alle måder dybt imponeret over hele klub Volmer og de af mine veninder som jeg har anbefalet klub Volmer til er akkurat ligeså henrykte som jeg.
    Ønsker dig og familien en god sommer…..

    • Jesper Vollmer

      Ej men Pernille dog... Jeg får da helt røde øre.
      Jeg glemmer nogen gange, hvad det egentlig er, jeg laver med klubben her.
      Nogen gange kan det jo godt blive en teknisk "fabrik". Retter skal findes på - afsted til Bornholm på optagelse - optagelser gennemses og tilrettes - renskrivning - formulering af opskrift - billeder laves - ugebrev forfattes - sov sov.
      Men bag ved det hele har jo været rejsen, der er endt op i det her "produkt". Alle tiltagene i detaljerne. Fra 1 til 3 kameraer. At Columbus fik mikrofon på, så vi netop kan have den der ping pong. etc.
      Jeg / vi er så stolte over det, vi har skabt. Jeg bliver glad helt ind i knoglerne, når jeg læser din besked, for så ved jeg, at det også bliver værdsat...
      Kæmpe tak for at du gider give dig tid til at skrive til mig. Du kan se, det varmer...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.