Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Sprød Kylling

4
  • tomaterne
  • 3 håndfulde små tomater
  • 1 spsk. salt
  • 1 tsk. sukker
  • 4 stilke timian
  • 1 knivspids hvidløg, revet
  • 3 spsk. olivenolie
  • avokado
  • 3 stk. modne avokado
  • 1 stk. citron, saften
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • salaten
  • 2 stk. hjertesalat
  • 2 spsk. parmesan, revet
  • kyllingerne
  • 4 stk. kyllingebryster uden skind
  • 1 stk. citron, skallen
  • 4 kviste timian
  • 2 spsk. parmesan, revet
  • 1 tsk. salt og lidt peber
  • 8 skiver Serranoskinke

Der er fire elementer i retten...

Start med tomaterne, da de skal have længst tid. Del dem i halve, og i en morter køres salt, sukker, timian og hvidløg sammen til en urtesalt. Drys det over tomaterne, og stænk med lidt olie. Ind i ovnen ved 160 grader i ca. 2 timer. Du kan sagtens lave masser, og gemme dem dækket af olivenolie. 

Flæk avokadoerne, og skrab kødet ud. Kom citronsaft og salt og peber ved. Mos det sammen enten med en gaffel, eller som jeg gør her... bruger klør fem ;)  

Hjertesalaten deles i kvarte, og holdes klar til stegepanden, efter kyllingerne er stegt. 

Kyllingebrysterne bankes på den tykke ende, så de er lige tykke over det hele. Du kan godt bruge en kødhammer, men en lille kasserolle eller en anden tung ting, kan sagtens bruges. Drys brysterne med salt, peber, timian, citronskal og riv lidt parmesan ud over. Dæk hvert bryst med 2 skiver skinke, og steg dem på panden med skinken nedad, til du kan se en lys stribe i kanten af kødet. Vend dem om, og sluk panden. Efter 30 sek. kan du tage dem af, og stege salaten på samme pande, som du måske nok skal tænde for igen ;) 

Anret det hele sammen, og riv evt. lidt parmesan ud over den varme salat. 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

19 kommentarer

  • Bente S. 17. april 2020 kl. 16:55
    Jeg så den her opskrift i Go’morgen Danmark, og den er blevet et hit i min familie med 2 voksne børn. Når jeg spørger, hvad de gerne vil have at spise til en eller anden sammenkomst, er det denne, der er mest efterspurgt🙌🙌og den er jo let at lave👍👍👍
  • Jesper Vollmer 17. april 2020 kl. 23:22
    Hej Bente

    Er det rigtigt? Ok nu bliver jeg helt stolt.

    Tak fordi du fortalte mig det...

    Jesper
  • Jette S. 28. april 2020 kl. 21:51
    Hej Jesper

    Vi blev for et par dage siden fristet af dit tilbud om, at prøve Klub Vollmer. Nu har vi så her til aften prøvet din sprøde kylling som første ret. Jeg vil bare sige, min mand og jeg er FAN fra første færd. Nu går jagten ind på, hvad vi skal spise i morgen. Vi kan slet ikke vente.

    Bedste hilsner

    Torsten & Jette
  • Jesper Vollmer 29. april 2020 kl. 13:55
    Juhuuu

    Jeg er simpelthen så glad over, at I har det på den måde. Min drøm er, at jeres repertoire bliver udvidet, så I kan en masse nye retter på rygraden...

    Jesper ☺️
  • Mette S. 21. maj 2020 kl. 14:56
    Kære Jesper

    Hold nu op en god ret. Jeg har en familie (mand og 2 store sønner), der er meget glade for traditionel dansk mad. Så det er af og til lidt svært at få den lidt mere lette og lyse gastronomi ind i køkkenet. Denne ret vakte kæmpe succes og nu venter familien blot på flere skønne retter fra denne herlige klub. Fantastisk idé, - at man "næsten" har sin egen private kok med i køkkenet :-)

    Mh Mette
  • Jesper Vollmer 21. maj 2020 kl. 22:29
    Hvor er det skøn læsning Mette...

    Tænk at kunne bringe nye retter ind til dig og din familie.

    Jeg lover, der kommer meget mere fremover.

    Jesper
  • Mette S. 22. maj 2020 kl. 01:00
    Af hjertet tak. Det er SÅ skønt at blive inspireret til at tænke nyt :-)
    Mh Mette
  • Wanda K. 27. august 2020 kl. 14:12
    hej Jesper er det en ret man kan lave til mange og så stadigvæk holde det sprød
    MH Wanda
  • Danielle 27. september 2020 kl. 18:58
    hej Jesper
    mine tomater blev helt sorte
    er det 2 timer?
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 13:58
    Hej Danielle

    Ja jeg bagte mine i 2 timer. Ved 1$60 grader, burde de ikke blive mørke.

    Folks dovne er jo individuelle, så måske min varmer mindre end din.

    Tomaterne skal helst bare ligne dem på billederne herover. Når de gør det, tager du dem ud.

    Jesper
  • Lene M. 11. marts 2021 kl. 19:05
    Det gjorde mine også, så de røg lige i skraldespanden! Jeg kunne selvfølgelig også bare lade være med at køre ud og handle i mellemtiden :). Jeg kunne heldigvis nå en ny portion til aftensmaden og de fik kun lidt over en time!
  • Tina H. 8. marts 2021 kl. 19:47
    Hej Jesper.
    En hel igennem lækker ret, her gav den stor begejstring for både store og små.
    I morgen står den så på fiske lasagne.
    Vh fam. Haupt-Larsen
  • Jesper Vollmer 9. marts 2021 kl. 15:08
    I gir´den da gas her i klubben hva´?

    Jeg bliver da helt lykkelig af det !

    Jesper
  • Jette D. 29. juni 2021 kl. 18:23
    Hej Jesper
    Tak for alle de skønne inspiration og ideer 🙏

    Jeg lavede denne lækre ret idag, jeg brugte revne cheddarost da jeg ikke have parmesan, og lage det hele i et fad og puttede det i ovnen til tomaterne den sidste 1/2 time, det blev super lækkert og saftigt 😋

    De bedste hilsner fra Jette 🤩
  • Jesper Vollmer 5. juli 2021 kl. 17:46
    Hej Jette,

    Hvor bliver jeg glad, når jeg hører det! Lyder bare lækkert og godt med fantasien 🤩
  • Hanne K. 12. august 2021 kl. 17:30
    Lækker opskrift🐔 Jesper.
    Hvis jeg bruger 160 g varmluft, vil tomaterne blive brækkede, i forhold til 160 g alm varme?
  • Jesper Vollmer 17. august 2021 kl. 16:20
    Hej Hanne,

    Jeg bruger selv varmluft...
  • Lis M. 11. september 2021 kl. 21:04
    Hej Jesper.
    Skal lave retten til 11 personer.
    Kan jeg bruge min webergrill ?
  • Jesper Vollmer 12. september 2021 kl. 14:34
    Hej Lis,

    Ja det bør du godt kunne. Bare vær opmærksom på varmen og stegetiden, da der jo godt kan være lidt mere gas på grillen fremfor en pande 😜

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.