Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sprød kylling og sur/sød tomat og du får hele opskriften. Bliv medlem

Sprød kylling og sur/sød tomat

Start med kartoflerne, da de skal have længst tid.  Skær dem i tynde både, og vend dem med olie, salt og peber. Kom dem på bagepapir, og bag dem ved 250 grader, imens du vender dem en gang imellem. Det er svært at sætte tid på, men tag dem ud, når...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

14 kommentarer

  • Nete A. 2. maj 2020 kl. 19:57
    Hold nu 🙈😎👏👏👏👏 vi har før fået paneret kylling og kartoffelbåde med hvidløgsmayo, men hold nu op, sovsen gør ALT!!!!! KÆFT den var god, 16 og 17 årige piger har godkendt den (de spurgte ikke efter mayo) 👍❤ den løfter retten til et helt nyt nivaue 🙏 vi takker. Rester står i køleskabet, glæder os til dem i morgen 🥰
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 22:35
    Såååådan Nete...

    Jeg bliver simpelthen så glad for din besked.

    Tænk at min mad kan gøre jer så begejstret.

    Jesper
  • Dorthe K. 15. maj 2020 kl. 09:09
    Hvilken olie bruger du til kyllingestykker? Er nogen bedre end andre?
    Jeg skal lave denne ret i dag 🤗
  • Jesper Vollmer 15. maj 2020 kl. 09:20
    Hej Dorthe

    Ja det kan jeg da godt se ;)

    Jeg har nu takket være dig, været inde og rette opskriften til, så der nu står vindruekerneolie.

    Tak for tippet.

    Jesper
  • Dorthe K. 15. maj 2020 kl. 16:13
    Tak 😊 olien fra kyllingen smider man væk efter en gangs brug ik?
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 06:27
    Næ... Jeg sigter min gennem en fin sigte, og så genbruger jeg den mange gange efter. Det kan man sagtens. Ellers bliver det en dyr ret 😜

    Jesper
  • Joan S. 28. maj 2020 kl. 09:24
    Når jeg panere fx. kyllinger, kommer jeg stykkerne i en pose og derpå mel.
    Det masserer jeg så. Det giver minimum af spild og ingen fedtede fingre.
    Og så panere jeg i panko.....😉😉😉
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 11:59
    Det var smart... Det vil jeg huske. Elsker husmoderråd ☺️

    Banko bruger jeg også ofte. Den kan du også finde herinde tit.

    Jesper
  • Dorthe K. 5. juni 2020 kl. 19:08
    Niece på besøg, der godt kan li' " hygge " mad, så igen laver vi denne ret .. mums
    Jeg kunne ikke skaffe broccoli i dag, så tog en squash og delte i stave svøbt i bacon, drysset med lidt timian og i ovn med kartoflerne
    Et hit ..
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 21:40
    Fedt Dorthe

    Det er så skønt, at man bare lige kan finde på et alternativ. Godt gået...

    Jesper
  • Christian L. 25. januar 2021 kl. 21:29
    Hej Jesper.

    Vi lavede retten i lørdags og var fint tilfredse. Rigtig god sovs!
    Til gengæld syntes vi ikke at der var voldsomt meget smag i kyllingen!? Kunne man have smurt kyllingestykkerne ind i noget eller kommet noget krydderi i raspen?
    På forhånd tak for svar.

    Mange hilsner
    Christian
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:27
    Hej Christian

    Undskyld det sene svar.

    Jo man kan godt få lidt mere smag ind til selve kyllingen. Jeg laver en opgraderet version ag fried chicken herinde snart. Men indtil videre kan du lige få hemmeligheden her 😜

    Jeg vender kylling i en blanding af tørre krydderier inden, den bliver paneret.
    det bliver i en blanding af lige dele løgpulver, hvidløgspulver, røget paprika og paprika. DET giver smag !

    Det kan du også sagtens gøre med den her opskrift.

    Men glæd dig til den anden version. Den er helt anderledes...

    Jesper
  • Henning R. 25. marts 2021 kl. 13:20
    hvad er det dit "tryllekrydderi" hedder ? - Pimont Kaspé eller ??

    Henning Reinholdt
  • Jesper Vollmer 29. marts 2021 kl. 14:47

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.