Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Spidskål og græskar og du får hele opskriften. Bliv medlem

Spidskål og græskar

Start med at dele græskarret og skrabe kerner og "tråde" ud af det. Gnid det ind i olie, og krydr med salt, peber og piment. Læg timian ved, og bag det ved 220 grader i ca. 30 min, til det er mørt.  Imens samles dressingen af både mayo, goma og ci...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

5 kommentarer

  • Carsten R. 3. juli 2021 kl. 12:24
    Smager helt fantastisk !! :)
  • Lykke T. 1. november 2021 kl. 18:54
    Super dejlig ret, smager dejligt.
    Men jeg mangler en henvisning til en side hvor forklaringen står på de specielle krydderier.
  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 16:39
    Hej Lykke,

    Jeg skriver det på listen over mulige tiltag 😆
  • Helle L. 20. november 2021 kl. 01:45
    Hej Jesper
    Jeg vil hører om det er muligt at erstatte pimente med lidt fint hakket tørret chili ? Jeg kan nemlig ikke skaffe krydderiet her i Costa Rica
    Venlig hilsen Helle
  • Jesper Vollmer 22. november 2021 kl. 12:08
    Hej Helle,

    Det kan du sagtens. Bare brug lidt mindre ad gangen. Piment er nemlig ikke så stærkt som klassisk tørret chili..

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.