Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sommerlår og du får hele opskriften. Bliv medlem

Sommerlår

Start med at udbene kyllingelårene, som Magnus så fint demonstrerer i filmen. Det tager måske lidt længere tid, end når han gør det, men giv dig god tid. Bank dem herefter flade i en pose (du kan bruge en lille kasserolle, hvis ikke du har en...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

42 kommentarer

  • Marion N. 3. juli 2021 kl. 14:04
    det må prøves, ser vildt lækkert ud
  • Maja J. 3. juli 2021 kl. 14:45
    Det ser lækkert ud, det må afprøves en dag.😊
  • Lisbet C. 3. juli 2021 kl. 15:29
    Mums, hvor ser det lækkert ud👍
  • Anne P. 3. juli 2021 kl. 15:32
    Ser rigtig lækkert ud skal testes 🙂
  • Anne C. 3. juli 2021 kl. 16:27
    Hold da op hvor ser det lækkert ud. Det skal jeg prøve
  • Ellen H. 3. juli 2021 kl. 17:35
    Bli’r helt sikkert en ny favorit, ikke mindst kartoflerne🤩🍷
  • Susanne N. 3. juli 2021 kl. 18:36
    Nøj det ser lækkert ud 😁 altså de kartofler med rygeost skal prøves. Det skal det hele faktisk 😁 tak igen for god inspiration
  • Helle F. 3. juli 2021 kl. 21:37
    Mums,hvor ser det lækkert ud ,den skal prøves👌🏻🤗
  • Bente P. 3. juli 2021 kl. 21:48
    Ser utrolig lækkert ud. Det skal prøves. Uhm peberrod cremen. Det kan bruges til rigtig meget. 👍👍👍😎😎
  • Birthe H. 3. juli 2021 kl. 23:13
    hej Jesper kan rygeosten ikke skiftes ud med en anden ost
  • Jesper Vollmer 4. juli 2021 kl. 09:56
    Du kan sagtens bruge creme fraiche, men så får du jo ikke røgsmagen.

    Det er måske den, du ikke kan li’😉
  • Birthe H. 4. juli 2021 kl. 11:02
    Jep hvordan kunne du gætte det god vind 😎😎☀️☀️☀️☀️
  • Birthe H. 4. juli 2021 kl. 11:31
    Hvad hedder den olie i den firkantet flaske og saltet han bruger
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 16:27
    Hej Birthe,

    Jeg bruger klassisk olivenolie og flagesalt...
  • Morten A. 4. juli 2021 kl. 15:38
    Det ser mega "sommerligt" ud..😎 Er grillen hjemmelavet?? Og kullene, de ser ret store ud, hvor er de ebt. købt?

    Mvh Morten
  • Jesper Vollmer 5. juli 2021 kl. 08:53
    Hej Morten

    Nej det er skam lidt guf fra Yeschef. Der finder du både grillen og kullene...

    https://www.yeschef.dk/collections/kulgrill/products/yakitori-grill-konro-grill-large

    Jesper
  • Emma M. 4. juli 2021 kl. 18:42
    Mega inspirerede og skal prøves👍😎
  • Jesper Vollmer 5. juli 2021 kl. 17:51
    Hej Emma,

    God ide! Fortæl hvordan det går 🤩
  • Emma M. 5. juli 2021 kl. 18:25
    Hej
    Jeg blev i første omgang inspireret i aftes til at bruge salaten til en pasta salat. I mangel af kylling og kartofler prøvede vi salaten med en grillet flanksteg og en majs. Det var også mega lækkert😊👍
  • Søren D. 4. juli 2021 kl. 22:06
    De sommerlår må jeg prøve på min støbejernsgrill.
  • Jesper Vollmer 5. juli 2021 kl. 17:52
    Hej Søren,

    Lyder som en god plan! 🙏
  • Pia K. 6. juli 2021 kl. 19:56
    Hold da k… det smagte godt 🤗 Og selvom jeg tænker at medlemmerne i klub Vollmer godt kunne vente til du blev rask, så er det mere end guld værd at have så gode venner, der bare træder til. Hvis man ikke er til at kaste sig ud i selv at udbene et kyllingelår, så kan man købe dem hos Hopballe mølle fiks og færdige. De er lige så gode som Løgsimoses.
    Fortsat god bedring og god sommer til dig og din familie.
  • Tommy K. 7. juli 2021 kl. 00:32
    Kæft det ser lækkert ud - og dejligt at se du ikke er gået helt baglens Jesper - Hurtigt spørgsmål - Sådan en Yakitori grill der hvilke fordele har den vs en almindelig 58# weber ? jeg har kigget på dem længe men hvad gør man køber sådan en frem for "en anden"? (hvad får jeg?) :-)
  • Jesper Vollmer 10. juli 2021 kl. 10:33
    Hej Tommy

    Ja helt baglæns er jeg ikke gået 😜 Skal nok komme stærkt igen.

    Jeg vil sige, at det er en helt speciel måde at grille på, når man står med SÅ kort afstand til kullene. Yakitori egner sig til mindre ting, eller ting der har været i skud vide først, og derfor kun skal have kort men hård varme. Små sticks eller ting du kan vende og dreje ofte, er ideelle at grille på sådan en.

    Det er en fed måde at grille på, og så har du det perfekte bordbålfad efter grillningen ☺️ Den bliver nemlig ikke varm udenpå, så du kan bare stille den på bordet. Det plejer jeg at gøre, og så smider jeg lidt rigtig brænde i, og så sidder vi og varmere os på ilden...

    Men helt kort, så er det to forskellige måder at grille på. Har du set de tidligere grillfilm, hvor jeg viser 4 forskellige grilltyper i træk?

    Jesper
  • Tommy K. 10. juli 2021 kl. 15:50
    Nej det har jeg faktis ikke men det vil jeg da lige få gjort og tak for forklaringen ...det er sq lidt fræk at se på den grill der og jeg Sousvide´er en del så det kan da godt være man skulle smiler :P
  • Rikke S. 7. juli 2021 kl. 10:54
    Wow en helt fantastisk kartoffelsalat😊❤️👍🏻Tak🙏... dog liiidt sværere at udbene kyllingelår end det så ud til😂
  • Jesper Vollmer 10. juli 2021 kl. 10:34
    Det er nemmere næste gang... og næste... og næste 😜

    Jesper
  • Bjarne S. 9. juli 2021 kl. 09:32
    Wow virkeligt lækkert :-)
  • Maya H. 9. juli 2021 kl. 13:15
    Hej søde Jesper. Hvornår kommer den nye opskrift. Fik en mail i går om at den ville komme i dag. Men der er ikke nogen 🤷‍♀️
  • Jesper Vollmer 10. juli 2021 kl. 10:34
    Er på vej... skyyyyynder mig sammen med de andre.

    Jesper
  • Maja J. 10. juli 2021 kl. 20:41
    Har lavet retten idag, jeg har aldrig prøvet at skærer ben ud af en kylling, men det gik meget godt. Mine kartofler var lidt for tørre. Men kyllingen smagte godt.🐥😊
  • Maja J. 10. juli 2021 kl. 20:43
    Har lavet retten idag, jeg har aldrig prøvet at skærer ben ud af en kylling, men det gik meget godt. Mine kartofler var lidt for tørre. Men kyllingen smagte godt.🐥😊
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 16:25
    Hej Maja,

    Fedt fedt fedt! Du er bare god og kartoflerne rammer du næste gang! 🤪
  • Susanne N. 11. juli 2021 kl. 17:36
    Jeg lavede kartoffelsalaten til en gang spareribs. Nøj den var god 😋 og sikke en fantastisk mormor dressing og nem. Brugte grøn salat og let kogte nye bønner 👌
    Skønt med nye smage.
    Tusind tak til dig og vennerne
  • Jesper Vollmer 12. juli 2021 kl. 14:05
    Skøn læsning Susanne…

    Jeg hilser drengene ☺️
  • Lissi R. 28. juli 2021 kl. 12:29
    Det var da en SUPER sommerret, og jeg synes ikke, at det var svært at udbene lårene. Havde gæster til den i går - kun stor ros. Tak
  • Jesper Vollmer 29. juli 2021 kl. 12:10
    Hej Lissi,
    Mange tak for de fine ord..!
  • Pernille B. 6. august 2021 kl. 04:12

    Hi Jesper,
    Tænker du kender OFYR som er en forholdsvis ny form for grill - har den store pro 100 og den er helt fantastisk.
    Hvad er dit take til denne i forhold til den I benytter ?
  • Jesper Vollmer 10. august 2021 kl. 13:02
    Hej Pernille

    Ja fyr er lækker. Jeg har ikke arbejdet på en endnu, men ser det mere som en stor "stegepande" med grill i midten. Det er super fed, men har den sem sagt til gode...

    Jesper
  • Trine A. 9. august 2021 kl. 19:41
    Det smager jo fantastisk :) men hvad kan resten bruges af kyllingen bruges til? Vi lavede tortilla af noget af kyllingen 3 ud af 6 stykker - når men nu alligevel er igang med at udbene kan man lige så godt lave 2 portioner :)
  • Jesper Vollmer 10. august 2021 kl. 13:07
    Hej Trine

    Nu var det Magnus, der kom med alle råvarerne, og jeg tænker, at man kan købe produktet kyllingelår i Netto. Så man ikke står med hele fuglen til denne opskrift.

    Men Hvis du står med resten i overskud, synes jeg, at du skal kigge på nogen af de andre kyllingeretter herinde feks. Sprød kylling, Kylling i citron, Kylling og grønt, Cæsar salat, Chicken chowder, Tarteletter, Butterchicken etc. Der er masser af inspiration.

    Jesper

  • Søren D. 13. august 2021 kl. 10:41
    Hvis du har ledt efter den Grov Sennep som Magnus bruger i videoen, så findes den som spotvare I Netto p.t.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.