Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Sommer flæskesteg og du får hele opskriften. Bliv medlem

Sommer flæskesteg

Sæt stegen omvendt i ovnen på 200° varmluft med varmt vand til op over sværen.  Vend den om på en rist efter 20 min. Gnid den med salt i sværen, og giv den en time og 15 min. ved 180°.  Imens koger du kartoflerne i saltet vand. Når de er møre,...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

30 kommentarer

  • Carsten R. 17. september 2021 kl. 08:29
    Hej Jesper og Team

    Super ret - den glæder jeg mig til at bakse med :)

    Til info er det frøstanden (det hvide frøene sidder fast i), der indeholder meget af den capsaicin der gør en chili stærk.

    Hyg jer :)

    Mvh
    Carsten Røjgaard
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 12:11
    Hej Carsten,

    Tak for info 😉
  • Carsten R. 17. september 2021 kl. 08:32
    Hej igen

    Den korrekte term for det stærke/hvide i en chili er frøstolen og frøvæggen

    Mvh
    Carsten Røjgaard
  • Klaus K. 17. september 2021 kl. 10:28
    der skal godt nok købes stort ind hvis man vil lave mad til 4 personer - iflg "person-omregneren" :-)))
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:15
    Hej Klaus,

    Tak - det gik lidt stærkt 🤣
  • Birger S. 17. september 2021 kl. 11:12
    Hej Jesper, jeg er ny her , dejligt at en der endelig gider at forklare det helt ned i detaljerne , men kunne du ikke komme med en lille video på et tidspunkt med hvad man altid bær have af grundelementer i sit køkken

    mvh Birger
  • Erik U. 17. september 2021 kl. 11:18
    Den beregning på 1 person😉😉🤷‍♂️😂
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 12:17
    Hej Birger,

    Godt forslag. Jeg skriver det på idé-listen😆
  • Hannah H. 17. september 2021 kl. 15:31
    Hej Jesper, jeg ved godt at I kokke, altid laver tricket med det kogende vand, men jeg har nu lavet kamsteg med megasprøde svær…HVER GANG, uden det trick. Jeg salter bare godt ned mellem sværene, og vupti!
  • Bodil K. 17. september 2021 kl. 20:40
    Check lige portions-omregneren••••😉😉
  • Bodil K. 17. september 2021 kl. 20:40
    Check lige portions-omregneren••••😉😉
  • Bodil K. 17. september 2021 kl. 20:40
    Check lige portions-omregneren••••😉😉
  • Bodil K. 17. september 2021 kl. 20:40
    Check lige portions-omregneren••••😉😉
  • Søren D. 17. september 2021 kl. 22:55
    Jeg må snart smide en kamsteg i Airfryeren og lave tilbehøret til
  • Finn N. 18. september 2021 kl. 12:30
    Hvor mange personer er opskriften beregnet til
  • Jesper Vollmer 18. september 2021 kl. 13:47
    Den er til 6 pers.

    Jesper
  • Lise l. 19. september 2021 kl. 19:49
    Super lækker opskrift, især din opskrift på Relish som bare smager super godt
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 12:18
    Hej Lise,

    Tak for den skønne ros!😋
  • Hanne l. 19. september 2021 kl. 20:49
    Hold op hvor lækkert👍
  • Emma M. 20. september 2021 kl. 20:31
    Vi har lavet opskriften i aften som forslået👍😎
    Hold da op😱 steg, kartofler og det hele blev da bare MEGA LÆKKERT.
    - At vi også kunne nyde det sidste hjemmeavl med denne ret er da et lille ekstra pift. 😊❤️
    Vi bor ved Vesterhavet/havtornens rige, så prale af egen avl i dette kan rå natur kan vi ikke, men det smager godt når det er der🌻😊
  • Jesper Vollmer 27. september 2021 kl. 18:18
    Hej Emma,

    Din kommentar gør mig bare SÅ glad! Steg og kartofler går man heller aldrig galt med - mumsssss 😜
  • Emma M. 27. september 2021 kl. 19:33
    Tak, for kommentar, Jesper😊
  • Magnus 3. oktober 2021 kl. 21:15
    Hej Jesper.
    Super lækkert vi er allerede fan af denne ret her.
    Og dine kartofler kan jo bruges til mange ting.
    mvh Magnus
  • Jesper Vollmer 6. oktober 2021 kl. 08:14
    Hej Magnus,

    Tak for rosen. Det er altid dejligt, at høre jeres feedback 😇
  • Hans B. 7. oktober 2021 kl. 22:19
    Hej Jesper
    Glæder mig afsindigt til denne sommerflæskesteg (ok, er vist lidt bagud). Skal de voldsomt mange hvidløgsfed hakkes, presses eller bare være der? Kan man smage andet end hvidløg, når relishen er færdig?
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:45
    Hej Hans,

    Som du kan se i videoen øverst, skærer jeg de 5 fed ud i tynde skiver. Hvis du synes det lyder af meget, så kan du selvfølgelig bruge mindre. Jeg bruger ikke verdens største fed, så hvis dine er meget store, kan du justere det 😊🧄
  • Birthe H. 8. oktober 2021 kl. 14:14
    WHAU hvor er de kartofler, avokado og relishen bare super lækker. Naboens dreng på 7 år lavede kartoflerne samt avokadoen helt selv, så dejligt at børnene kan deltage, han smutter bare lige tilbage i videoen hvis han ikke forstod det første gang. Super dejligt med denne skønne klub Jesper.
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:46
    Hej Birthe,

    Weeee det gør mig glad at høre! Det er da mega sejt, at naboens dreng kan deltage i en alder af 7 år! Han bliver da en stjernekok, når han bliver ældre 🤩
  • Ella k. 15. oktober 2021 kl. 18:17
    Kan jeg fryse resten af min relish
    Venlig hilsen
    Ella
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2021 kl. 19:29
    Hej Ella,

    Relish kan godt fryses, ja...

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.