Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Søndagskylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Søndagskylling

Tænd ovnen på 180 grader.  Start med at krydre kyllingen indvendig med salt og peber. Fyld den med persille og skiver af citron. Bind den stramt op med kødsnor, så lårene er tæt ind til kroppen.  Gnid kyllingen med olien og krydr med salt og...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Lissi R. 16. januar 2021 kl. 18:48
    Har lige lavet denne ret, og jeg citerer min mand: “Det smager hammergodt”.
    Jeg valgte at partere kyllingen, efter den var stegt - altså skrog for sig og kød for sig (ligesom juleanden), og jeg portionsanrettede også. Det fungerer bare. 👍
    Græskarret fungerer også bare - især med dit særlige krydderi piment d’espelette.
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 00:52
    Guf Lissi...

    Du skal glæde dig til den kylligeret, der kommer på torsdag.

    Jesper
  • Christina G. 13. februar 2021 kl. 13:24
    Hej Jesper
    Kan man bruge A-38 istedet for ymer?
    Hvis man nu gerne vil have lidt ekstra tilbehør, hvad vil du så foreslå?
  • Jesper Vollmer 14. februar 2021 kl. 16:50
    Hej Christina

    Ja det kan du sagtens bruge.

    Vil du have endnu mere mættende tilbehør, ville jeg prøve med linserne fra opskriften "Sweet potatoes" eller måske "Rodfrugts-flan". Det kunne også være "Vinterbrødsalaten" !

    Håber det har givet lidt ekstra at kigge på !

    Jesper
  • Christina G. 14. februar 2021 kl. 19:14
    Hej Jesper
    Vi har lige spist, wauw hvor mumselumse lækkert, alt blev spist med stor velbehag. Har først set dit svar nu, så jeg serverede couscous til👍🏼
  • Jesper Vollmer 16. februar 2021 kl. 14:29
    Godt det smagte...

    Håber I prøver en masse af de andre retter herinde...

    Jesper
  • Christina G. 16. februar 2021 kl. 14:56
    Vi laver mange af dine retter😉
  • Mette F. 5. april 2021 kl. 18:25
    Hej Jesper.
    Uhmmm, den bedste sauce ever til kyllingen.
    Forstår nu, efter 35 år, at der ikke skal tilsættes vand.😅
    Kyllingen var mør som smør.
    Glæder mig til at prøve flere at dine opskrifter.
    Hilsen fra et nyt medlem.
    Mette Fiskbæk
  • Mette F. 5. april 2021 kl. 18:27
    Haha, det var så lige kommentar til den forkerte opskrift.
    Det var mormor kylling jeg lavede.
    Mvh
    Mette Fiskbæk
  • Jesper Vollmer 12. april 2021 kl. 10:05
    Tak Mette

    Det luner. Og ja det er en vildt god smag ikk´?

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.