Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Søndagskylling. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Søndagskylling

Søndagskylling

Tilberedningstid 1-2 timer

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 180 grader.  Start med at krydre kyllingen indvendig med salt og peber. Fyld den med persille og skiver af citron. Bind den stramt op med kødsnor, så lårene er tæt ind til kroppen.  Gnid kyllingen med olien og krydr med salt og...

Billeder fra opskriften

Søndagskylling4

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Lissi R.

    Har lige lavet denne ret, og jeg citerer min mand: “Det smager hammergodt”.
    Jeg valgte at partere kyllingen, efter den var stegt - altså skrog for sig og kød for sig (ligesom juleanden), og jeg portionsanrettede også. Det fungerer bare. 👍
    Græskarret fungerer også bare - især med dit særlige krydderi piment d’espelette.

    • Jesper Vollmer

      Guf Lissi...
      Du skal glæde dig til den kylligeret, der kommer på torsdag.
      Jesper

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Kan man bruge A-38 istedet for ymer?
    Hvis man nu gerne vil have lidt ekstra tilbehør, hvad vil du så foreslå?

    • Jesper Vollmer

      Hej Christina
      Ja det kan du sagtens bruge.
      Vil du have endnu mere mættende tilbehør, ville jeg prøve med linserne fra opskriften "Sweet potatoes" eller måske "Rodfrugts-flan". Det kunne også være "Vinterbrødsalaten" !
      Håber det har givet lidt ekstra at kigge på !
      Jesper

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Vi har lige spist, wauw hvor mumselumse lækkert, alt blev spist med stor velbehag. Har først set dit svar nu, så jeg serverede couscous til👍🏼

    • Jesper Vollmer

      Godt det smagte...
      Håber I prøver en masse af de andre retter herinde...
      Jesper

    • Christina G.

      Vi laver mange af dine retter😉

  • Mette F.

    Hej Jesper.
    Uhmmm, den bedste sauce ever til kyllingen.
    Forstår nu, efter 35 år, at der ikke skal tilsættes vand.😅
    Kyllingen var mør som smør.
    Glæder mig til at prøve flere at dine opskrifter.
    Hilsen fra et nyt medlem.
    Mette Fiskbæk

    • Mette F.

      Haha, det var så lige kommentar til den forkerte opskrift.
      Det var mormor kylling jeg lavede.
      Mvh
      Mette Fiskbæk

    • Jesper Vollmer

      Tak Mette
      Det luner. Og ja det er en vildt god smag ikk´?
      Jesper

  • Ulla S.

    Helt vild lækker kylling, det bliver en af mine kylling favoritretter som vi kan få med alt mulig tilbehør, en dag skal dit tilbehør prøves 😋. Vores blev med blomkålsris, spidskålssalat med granatæble og stegte rosenkål, rosenkålene røg i ovnen ved siden af kyllingen de sidste 20-25 minutter.
    Sovsen var skyen som havde en skøn citron smag mums så lækkert 😋🤩👌🤗.
    Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hej Ulla
      Hvor lyder det lækkert, og hvor er jeg glad for at kunne inspirere. Og jeg er glad for, at du er helt tilbage i arkivet, og bruge nogen af de tidlige opskrifter...
      Men ja prøv mit tilbehør en dag, det skal være anderledes.
      Jesper

  • Ulla S.

    Hej Jesper
    Jeg bruger søgefeltet rigtig meget, har lige lavet citron kylling 👏👍😋mums. Hvis jeg har en råvare som trænger til ny inspiration søger jeg og bliver altid inspireret 🤩 tak for det.
    Mvh Ulla

    • Jesper Vollmer

      Hvor er det dog dejligt at høre Ulla... Jeg bliver så glad, når jeg høre, at det virkelig fungerer for dig.
      God weekend...
      Jesper

  • Lis M.

    Hej Jesper.
    Når du skriver 180 gr. Er det ved varmluft ?
    Hilsen
    Lis Maach

    • Jesper Vollmer

      Ja jeg bruger varmluft.
      Jesper

  • Lis M.

    Hej Jesper.
    Mange tak, lavede den igår, super lækkert.
    Hilsen Lis

  • Marian J.

    Hej, har lige meldt mig ind i dag. Super spændende, glæder mig til følge videre. Du har et fint fad, som du brugte til din søndags kylling. Er det du har i din shop.
    Hilsen Marian

    • Jesper Vollmer

      Hej Marian
      Undskyld det sene svar...
      Hvor er det sjovt for mig, at gå helt tilbage til de første retter, jeg lavede i klubben. Hvo ER der dog sket meget med vores produktion siden hvad´?
      Jeg har næsten lyst til at lave retten igen på ny, men mange siger, at vi ikke må ændre på de gamle versioner, at det er en del af rejsen... ;)
      Fadene jeg bruger i filmen er ikke nogen fra shoppen nej. Det er fra Gaggenau det store.
      Bedste hilsner
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.