Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rösti og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rösti

Skræl kartofler og gulerødder, og riv begge dele på den grove side af rivejernet. Vend dem med saltet, og lad det stå i 10 min.  Knug væden fra, og kom det tørre i en skål, som lige vendes med lidt olivenolie. Pres det ud på en smurt bageplade i ca...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

12 kommentarer

  • Susan Æ. 24. april 2020 kl. 12:34
    Ville du servere det som hovedret? tænker på at det må være tilbehør til ?
    Hilsen Susan
  • Jesper Vollmer 24. april 2020 kl. 16:08
    Det er i min verden en fin frokostret. Der er rodfrugter og æg. Det mætter mig fint. Men du kan jo også sagtens spise et stykke fisk eller kød til den.

    Jesper
  • Kirsten H. 21. august 2020 kl. 09:57
    Det var en dejlig ret. Kan bestemt anbefales. Vi fik det til aftensmad med et stykke kød, men ville være super til frokost uden kød.
  • Jesper Vollmer 25. august 2020 kl. 10:08
    Hej Kirsten

    Ja prøv den også uden kød. Det mætter mere ende man tror. I hvertfald på den behagelige måde ☺️

    Jesper
  • Tina J. 22. september 2020 kl. 19:29
    Fantastisk ret!
    Hele familien var begejstret, så den skal vi helt sikkert have igen 🤗

    Hilsner fra
    Tina
  • Jesper Vollmer 23. september 2020 kl. 11:48
    Hej Tina

    Lækker læsning.

    Jeg har sjovt nok lige talt om præcis om den her ret i går. Jeg er vild med den...

    Jesper
  • Inger J. 1. april 2021 kl. 09:12
    Den ret reddede min dag. Smagte skønt og min mand opdagede ikke, at jeg slet ikke var i humør til at lave mad, men bad om at få den fast på madplaner. Du er perle. Mange påske hilsner Inger Johnsen
  • Jesper Vollmer 2. april 2021 kl. 08:57
    Skøn læsning Inger...

    Den skal da i madplanen ☺️

    Jesper
  • Jette I. 3. september 2021 kl. 20:04
    Wow Jesper - du gjorde igen 👍
    Undskyld, der følger en historie med😂
    For noget tid siden fik jeg at vide at mit ældste barnebarn var blevet veganer (fortalt af hans far som er kødædende og det har barnebarnet i den grad også været). 😂
    De går så ikke ud og spis mere, for det er da noget kedeligt med.
    Mit banebarn ringede så i dag og spurgte om han måtte komme til frokost - svaret var ja, selvfølgelig (han ved ikke, at jeg ved han er veganer nu) - MEN er det fordi han vil spise som vi plejer til frokost med hele svineriet eller va’?
    Troldeungen mødte op med en pose frosne grøntsager fra Aldi som bare skulle i mikroen - ja 😂
    Det kan farmor gøre bedre (med Jespers hjælp) 😂
    Jeg fik ham i køkkenet og vi lavede det sammen med video på👍
    Det var en succes 👍
    Han blev imponeret, jeg blev glad 😂
    Vi gik ned og købte et rivejern, så han kan komme igang, hvis han stadig vil være veganer (kan jo også bruges til chokolade etc.) 😂
    Fantastisk ret, nem at lave - og det er jo kun fantasien der sætter grænser 👍🤗
    Endnu engang tak Jesper -også kom jeg med barnebarnet i køkkenet 😂😂😂
  • Jesper Vollmer 6. september 2021 kl. 09:51
    Hej Jette,

    Sikke en skøn historie og bare dejligt, at du kan få barnebarnet med i køkkenet. Der kommer løbende et par veganske/vegetariske retter fremover, så han kan jo altid blive medlem herinde, hvis han på længere sigt bliver træt af frosne ærter haha 🤣

    Rigtig god mandag.
  • Jette I. 7. september 2021 kl. 09:33
    Ja, Tænker faktisk at give ham et medlemskab i julegave 🤶🎅🎄
  • Jesper Vollmer 12. september 2021 kl. 14:03
    SUPER god ide, Jette! 😜

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.