Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rødkål og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rødkål

Snit rødkålen fint. Steg kålen af i andefedtet ved jævn varme til det hele bliver flot blankt, og kålen falder lidt sammen. Bring eddiken i kog sammen med sukker og resten af ingredienserne. Bind en lille urtebuket af timian og laurbær. Så er den ...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Carina B. 21. december 2020 kl. 20:11
    Sjovt nok har man jo ikke andefedt før man steger and?
  • Jesper Vollmer 21. december 2020 kl. 21:44
    Hej Carina

    Jeg har altid noget i fryseren. Men du kan få det i rigtig mange supermarkeder.

    Nogen vælger at stege deres and dagen før, og så partere den, og varme den op på dagen.

    Bum så har man lidt fedt til rødkålen 😜

    Jesper
  • Kirsten H. 22. december 2020 kl. 20:37
    Tak for hjælpen Jesper
    Rødkålen blev rigtig god.
    Tak
  • Carina B. 21. december 2020 kl. 20:17
    Hjemmelavet ribssaft kan vel også bruges
  • Jesper Vollmer 21. december 2020 kl. 21:44
    Sagtens...

    Man kan også bruge syltetøj.

    Jesper
  • Hellen G. 22. december 2020 kl. 01:19
    Bliver anden ikke lidt kedelig ,hvis man steger den dagen før?
    Jeg ordner den 23 dec. og sætter den i ovnen om morgenen d. 24.
    Så er jeg færdig med at parterer og lave sovs uden fedt på albuerne lige før spisetid.
    Andestykkerne lægges tæt sammen og grilles så i ovn.
    Vil det være det samme, hvis jeg steger og parterer dagen før?
  • Jesper Vollmer 23. december 2020 kl. 00:27
    Hej Hellen

    Hvis du parterer den dagen før, og lægger den på æblerne og sveskerne, skal du varme den op ved 225° i ca. 15 min. Inden plejer jeg lige at enten pensle kødet og skindet med smeltet andefedt. Hvis du har nok af den, så dyp hvert stykke i fedtet.

    Jesper
  • Lisbeth J. 22. december 2020 kl. 17:17
    På billederne ser det ud til, at du også bruger timian - det ligger på bordet og i gryden... men det nævnes ikke i opskriften.... Bruges der også timian ?
  • Jesper Vollmer 23. december 2020 kl. 00:19
    Hej Lisbeth

    Det var en fejl. Det er hermed rettet.

    Hvis du har set filmen, viser jeg fint, hvordan det tilsættes, ved at binde en lille buket. Måske du havde misset det 😜

    Jesper
  • Jenny G. 24. december 2020 kl. 20:05
    Hej Jesper
    Kan man fryse rødkålen?

    Mvh
    Jenny Grodt Nissen. Glædelig jul🎄🎅🏼
  • Kirsten F. 25. december 2020 kl. 13:26
    Hvordan får jeg sprød svær på vores flæskesteg til julefrokost i morgen
  • Anette K. 30. december 2020 kl. 00:04
    Det ser godt ud, og jeg vil prøve med lidt timian og laurbær næste gang, jeg koger rødkål. Selv bruger jeg hverken timian eller laurbær, men lægger en stjerneanis i en tepose med en tsk stødt allehånde og 10 nelliker. Jeg binder en knude på teposen - og lader den simre med en god bid af vejen. Jeg koger kålen i lagret æblecidereddike og bruger mere sød ribssaft, end i din rødkål. Jeg bruger så til gengæld ikke mere end 4-5 spiseskefulde sukker.

    Til sidst smager jeg til med et godt skvæt balsamisk eddike med æble, et skvæt rødvinseddike og flagesalt. Det er herligt at stå og justere smagen op til "min" udgave. Jeg har ikke prøvet med portvin, men kan godt følge idéen :-)
  • Jesper Vollmer 30. december 2020 kl. 08:13
    Den lyder f.....e og god 😜

    Man kan jo nemlig justere den til ens egen smag. Opskrifter er altid kun vejledende... Husk det.

    Jesper
  • Heidi D. 11. november 2021 kl. 12:45
    Hej Jesper..
    jeg har ikke altid så mange kræfter i mine arme. Da jeg har har haft brækket min albue på højre arm. Så har jeg fundet ud af at,hvis jeg skal dele et rødkål som sommentider er store.
    Så start ved stokken så får man hjælp fra rødkålen. Det er meget nemmer. Håber andre kan bruge mit råd. Tak for en dejlig App/Klub
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:38
    Hej Heidi,

    Det er bare et smart trick. Mange tak fordi du deler med os andre i klubben, så vi kan få glæde af det 😍

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.