
Rød karrysuppe
Skær kyllingen i 2 x 2 cm. klodser. Steg dem hårdt af i olie på panden. De skal være flot gyldne, men stadig røde i midten. Tag dem fra i en skål.
Skær alle grøntsagerne i mundrette stykker, og steg også dem af på samme måde i olie, men lidt ad ga
15 kommentarer
Men det står der intet om i opskriften
Her kan jeg ikke købe kefir- limeblade.
Hvad gør jeg så?
Risnudler er vel ok. Glutenallergi.
Det lyder i øvrigt så lækkert.😊
Jesper
Her kan jeg ikke købe kefir- limeblade.
Hvad gør jeg så?
Risnudler er vel ok. Glutenallergi.
Det lyder i øvrigt så lækkert.😊
Når min kone og jeg spiser på vores lokale Thai vælger vi altid PANAENG KARRY.
Har ikke rigtig kunne finde en god ret vi kunne lave selv med denne karry type. Kommer der en snart her i klub vollmer eller kan man blot ændre den røde karry til Panaeng karry i stedet ?
Jeg fandt det her, som du måske vil finde interessant. Så behøver jeg ikke at kloge mig på noget, andre er bedre til ende mig.
https://thaitakeaway2970.dk/hvad-goer-de-forskellige-karry-specielle-i-smagen/
Jesper
Tusinde tak! :))
Jesper
Det er en super lækker ret og vi glæder os til resterne aften 👍
Go Søndag
Kh Kirsten
Hav en rigtig dejlig aften
Jesper
Undskyld det sene svar.
Ja det kan den sagtens.
Jesper
Skriv kommentar