Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rispapirruller. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Rispapirruller

Rispapirruller

Tilberedningstid 15-30 minutter

Fremgangsmåde

Her er der ikke så meget opskrift, andet end en masse snitteri af grøntsager.  De saucer du dypper i, har jeg i denne opskrift bare købt. Altså sweet chili og gomadressing. I opskriften på fishcakes her i klubben, laver jeg selv sweet chili, så hvis...

Billeder fra opskriften

IMG 3577

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Mona R.

    Hej Jesper Vollmer. 🙂
    Kan man stege disse ruller ligesom man gør med forårsruller, for jeg bryder mig ikke om konsistensen af det våde rispapir...
    Eller er det måske en helt anden opskrift jeg skal følge så?
    Venlig hilsen og tak for klubben
    Mona

    • Jesper Vollmer

      Hej Mona
      Ja så er det en anden type forårsrulleplader, du skal købe. Men det kan du også sagtens. Men så er det ikke denne opskrift, du skal bruge.
      Der er flere opskrifter på nettet. Men måske du lige gav mig en god idé der til en senere ret ;)
      Jesper

  • Hanne B.

    Hej Jesper.
    Min mand har det ikke godt med agurk og peber, hvad kan du evt. foreslå istedenfor.
    For det skal vel erstattes af noget, eller hvad.
    Hvor kan man købe disse rispapir?
    en dejlig klub du har lavet.
    med venlig hilsen Hanne

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne
      Der er masser af alternativer, hvis der er ting, man ikke bryder sig om. Det vigtigste er bare, at det skal være rart at spise i rå tilstand.
      Så prøv med bladselleri, fennikel, andre former for spirer, gulerødder, champion etc.
      Jesper

    • Lissi R.

      Hvis din mand ikke kan lide agurk, så prøv at give ham agurk, hvor du har skrabet kerner/indmad ud - det er en helt anden smag 🤗

  • Birgitte H.

    Elsker at jeg lærer at snitte grønsager så jeg kan få det hele til at tage sig mere indbydende ud!

  • Jette F.

    Hej Jesper.
    Jeg kan ikke finde opskriften på din soyadressing. Kan du hjælpe mig lidt på vej?
    Mange hilsner og god weekend
    Jette

    • Jesper Vollmer

      Den er både i Grillspydene og til Laks og Soya...
      Jesper

    • Jette F.

      Tak for det😊

  • Connie B.

    Tak for god inspiration 👍🏻
    Her er der købt ind til rispapirruller til aftensmad. Jeg har også eksperimenteret lidt med at lave gomadressing.
    Jeg vil være meget interesseret i, at du viser hvordan man laver en god gomadressing en dag 😜 også meget gerne de små forårsruller.

  • Anette B.

    Hej Jesper
    Det ser super lækkert ud 😋
    Er rullerne egnede til madpakken?
    De bedste hilsener
    Anette

    • Jesper Vollmer

      Hej Anette
      Ja de kan sagtens sendes med ungerne i skole.
      Jesper

  • Anette B.

    Perfekt, tak Jesper

  • Allan S.

    Hej Jesper - hvad er Goma dressing (til de friske forårsruller)
    Bedste hilsner
    Allan

    • Jesper Vollmer

      Hej Allan
      Det er en asiatisk dressing lavet på sesam. Du får den typisk på sushirestauranter til dine rispapirruller.
      Bh.
      Jesper

  • Allan S.

    Tak, det må jeg se at finde så.. Kan man lave dressingen selv? kan se at en anden har spurgt på en opskrift..
    Bedste hilsner
    Allan

    • Jesper Vollmer

      Hej Allan
      Ja det kan man sagtens. Prøv at google "Goma Jesper Vollmer" så skal du bare se 😜
      Må hellere lave den i klubben en dag også så.
      Jesper

  • Allan S.

    Hej Jesper
    Tusind tak for hurtigt svar - så står den på friske ruller idag. Måske har jeg overset det, men hvormange portioner er dine opskrifter generelt beregnet til? Jeg lavede thaisalat søndag efter opskriften, det passede til to..
    Bh Allan

    • Jesper Vollmer

      Hej Allan
      Jeg plejer at lave retterne til 4 personer, men thaisalat til 2 😜 Så har I da været sultne. Der var 2 bøffer og 100 gram nudler som bund. Men måske skal jeg lige øge mængden af nudler til det dobbelte så. Man regner normalt med 50 g. nudler pr. pers. men tænkte bare med alt det fyld. Men måske du har ret... Tak for tippet... ¨
      Jesper

  • Jonna M.

    Hej Jesper
    Det er lige sådanne lækre risruller jeg kunne tænke mig at spise efter at jeg har gået Hammerknuden rundt.
    Det ville værre dejligt hvis kan kunne købe sådanne ruller i Allinge.
    Eller også dit Ølandsbrød der er udhulet til picnic.
    Du burde have en Take Away forretning derover
    Mvh
    Jonna

  • Jonna M.

    Hej Jesper
    Det er lige sådanne lækre risruller jeg kunne tænke mig at spise efter at jeg har gået Hammerknuden rundt.
    Det ville værre dejligt hvis kan kunne købe sådanne ruller i Allinge.
    Eller også dit Ølandsbrød der er udhulet til picnic.
    Du burde have en Take Away forretning derover
    Mvh
    Jonna

    • Jesper Vollmer

      Hej Jonna
      Ja det ku´ du li´ hva´ 😜
      Jeg nøjes nu med at inspirere dig til selv at lave dem !
      Tak for din søde besked !
      Jesper

  • Charlotte A.

    Rispapirruller er en jævnlig spise hos os, men vi bruger ofte de samme grøntsager og kød igen og igen. Dejligt med ny inspiration. Vi kalder dem for øvrigt for “fyldte kondomer” 😊

  • Charlotte A.

    Rispapirruller er en jævnlig spise hos os, men vi bruger ofte de samme grøntsager og kød igen og igen. Dejligt med ny inspiration. Vi kalder dem for øvrigt for “fyldte kondomer” 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Charlotte
      Hold da op... 😜 Måske skulle jeg ændre navnet herinde. Tænker det ville give mange nye medlemmer...
      Jesper

  • Charlotte A.

    👍😊😂

  • Hellen G.

    Jeg kan ikke få opskrift på Fishcakes frem.
    Vil du sende den.
    For dem vil jeg rigtig gerne lave 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Hellen
      Undskyld det sene svar.
      Jeg kan sagtens finde den inde under fiskeretter. Husk du har et søgefelt i toppen.
      Men prøver med et link her:
      https://jespervollmer.dk/fish-cakes/
      Jesper

  • Hellen G.

    Tak Jesper

    • Hellen G.

      Men kan desværre stadig ikke finde den. Øv

  • Christina G.

    Hej Jesper
    Tænker at lave rispapirrullerne til min søns fødselsdag. Vi bliver 22 Pers. Jeg kan ikke helt overskue at alle skal sidde og dyppe i vand m.m selv det er det mest hyggelige. Så vil høre dig, hvor længe før kan man lave rullerne?
    Kh Christina

    • Jesper Vollmer

      Hmmmm.... de er jo mest spændende, når de er lavet i sidste øjeblik pga. de sprøde ting indeni.
      Jeg ville nok ikke lave dem meget senere end et par timer før.
      Jesper

  • Christina G.

    Lige et hurtigt ekstra spørgsmål, hvis man vælger tyndskåret bøf i rispapiret hvilken dressing anbefaler du så

    • Jesper Vollmer

      Enten en Goma eller den fra de Asiatiske kødboller her fra klubben...
      Begge vil være fantastiske...
      Jesper

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.