Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Rejemad og du får hele opskriften. Bliv medlem

Rejemad

Start med at lægge alle rejerne i koldt vand pånær 2 håndfulde.  De to håndfulde skal nemlig ryges (eller røges). Læg dem frosne på en lille rist mellem bund og top af urtepotten med kaninhøet i bunden. Antænd høet, og lad flammerne gå ud, og hold...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

15 kommentarer

  • Michael R. 15. juli 2021 kl. 21:27
    Hej Jesper
    Spændende opskrift. Jeg har ikke set videoen, men jeg har et spørgsmål.

    Min kæreste kan desværre ikke længere tåle avokado, så er der en anden ingrediens som erstatning for avokado man kan benytte til denne opskrift??
  • Jesper Vollmer 16. juli 2021 kl. 09:40
    Hej Michael

    Det er altid svært med avokado, for den er så fed og cremet. Men til den her mad ville jeg måske lege med en cremet flødeost eller måske noget hytteost for friskheden.

    Jesper
  • Lone S. 16. juli 2021 kl. 09:49
    Super inspiration til en lækker forret
    Tak!!
  • Pia S. 16. juli 2021 kl. 10:00
    Mums hvor ser det lækkert ud - man kan vel godt røge pillede store rejer fra Frost ? Og hvor lang tid skal man så give dem? 🥰
  • Jesper Vollmer 17. juli 2021 kl. 10:36
    Det kan du sagtens…

    Giv dem ca. 5 min.
  • Jane H. 16. juli 2021 kl. 11:41
    Smuk og lækker forret ☀️
  • Hanne F. 18. juli 2021 kl. 17:21
    Kan man røge rejerne i en “Kasper Røghat” med bøgesmuld i stedet for kaninkød?
  • Jesper Vollmer 22. juli 2021 kl. 12:40
    Hej Hanne,

    Det kan man sagtens.. det nævner vi også i filmen 😉
  • Hanne F. 19. juli 2021 kl. 01:09
    Kaninhø naturligvis 😂
  • Ann J. 20. juli 2021 kl. 19:51
    Den bedste forret jeg har lavet længe, TAK for opskriften.
  • Janni B. 12. august 2021 kl. 12:22
    Hej Jesper
    Har aldrig lavet mayonnaise før, så det skulle prøves til den ret. Men jeg kunne ikke få mayonnaisen tyk, blev ved med at være vandhund uanset hvor meget jeg piskede.
    Kom olie i lidt ad gangen men brugte rapsolie, da jeg ikke lige havde vindruekerne olie. Hvad tror du, jeg gør galt? Kan det være olien?
  • Janni B. 12. august 2021 kl. 12:23
    Øh der skulle stå vandtynd😁. Den stavekontrol😁
  • Jesper Vollmer 12. august 2021 kl. 12:42
    Hej Janni

    Ja det lyder helt klart somom, den er skilt for dig.

    Æggeblommerne skal piske sammen med salt og syre i starten. Det skal helst trække nogle små "tråde" i æggeblommerne. Jeg viser det tydeligt i filmen Hønsesalt.
    Herefter skal olien i i små doser. Hvis der er for stor temperaturforskel på æggene og olien, kan det godt skille. Kommer der for meget olie i ad, kan det skille.

    Håber det giver mening.

    Jesper
  • Birthe P. 17. oktober 2021 kl. 14:28
    Hej

    Kan dressingen laves dagen i forvejen
    Mvh Birthe
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2021 kl. 19:30
    Hej Birthe,

    Dressingen til rejerne kan sagtens laves dagen før😋

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.