Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ravioli og du får hele opskriften. Bliv medlem

Ravioli

Til pastadejen blander du de to meltyper, og hælder det ud i en bunke på køkkenbordet. Lav en fordybning i melet med en skål, så der er plads til alle æggene. I hullet med både æg, olie og æggeblommer. Med en gaffel rører du nu forsigtigt rundt i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

10 kommentarer

  • Ellen H. 26. august 2021 kl. 20:48
    Kan man evt. bruge friske lasagne plader og skære dem ud?
    Bedste hilsner
    Ellen🍷
  • Jesper Vollmer 28. august 2021 kl. 09:49
    Jeg har ikke prøvet det. Tror de vil være lidt for tykke. Men måske man kan rulle dem endnu mere ud.
  • Pia S. 26. august 2021 kl. 21:35
    Mums det ser lækkert ud ❤️ Som altid
    Kan man lave en stor portion og fryse nogle ned?
  • Pia S. 26. august 2021 kl. 22:13
    ☺️ har fået svar i videoen ☺️☺️
  • Thomas B. 27. august 2021 kl. 10:43
    Så fik jeg lige første ønske på årets juleønskeliste: En pastamaskine
  • Jesper Vollmer 31. august 2021 kl. 10:45
    Hej Thomas,

    DET er bare et godt ønske. Jeg er så glad for min.
  • Ellen-Margrethe T. 1. september 2021 kl. 18:27
    Jeg har søgt efter din meget nemme dressing med farin og soya, men jeg kan ikke finde den
  • Jesper Vollmer 6. september 2021 kl. 21:55
    Det er verdens nemmeste opskrift... lige dele soya og sukker. Kog op, og køl ned ☺️
  • Nina S. 5. september 2021 kl. 13:38
    Vi har prøvet opskriften i går - nøj de smagte godt! Jeg har haft pastamaskinen i et års tid, men fandt aldrig ud af, hvordan man laver ravioli - med din video gik det som en leg! Jeg blev nødt til at bruge et ekstra æg i dejen (vores høns lægger ikke så store æg), men ellers fulgte bare opskriften. Tips til dem som vil prøve opskriften: 1. Sørg for at spinatfylden ikke er våd (tør spinaten godt før du bruger den). 2. Det du ikke spiser skal på frys med det samme
  • Jesper Vollmer 6. september 2021 kl. 09:37
    Hej Nina,

    WUHU! Hvor lyder det bare godt. Og tak for du deler gode tips med de andre medlemmer.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.