Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Ravioli 2.0 og du får hele opskriften. Bliv medlem

Ravioli 2.0

Pastadejen:- Lav en lille bunke af melet på bordet, og lav en fordybning med bunden af en skål, hvor du kommer æg og æggeblommer i. Med en gaffel inkorporerer du stille og roligt melet i æggene, og når det er samlet nok til, at du kan fortsætte med...

6 kommentarer

  • Henning D. 5. maj 2022 kl. 12:40
    Hej Jesper!

    Kan man erstatte ricottaen i ravioli 2.0 med et ikke-oste-produkt? Har du også et forslag til ikke-ost på pizzaer.
    Tak for alle dine gode opskrifter!

    Lene og Henning, Aarhus
  • Jesper Vollmer 8. maj 2022 kl. 21:22
    Hej Henning og Lene

    Man kan komme SÅ mange forskellige ting i ravioli.
    Fiskefarser med stykker af skaldyr.
    Kødfarser med grøntsager.
    Grøntsagspureer som samles med masser af smag etc.
    Der er dømt fri leg ☺️

    Jesper
  • Susanne N. 8. maj 2022 kl. 18:48
    Jeg måtte investere i en pasta maskine. Det var det hele værd. Du godeste det smagte godt. Et lille fif jeg kom revet parmesanost i ricotta det gav et pift.
    Jeg fik også lavet spaghetti 😉 det er slut med købe pasta
  • Jesper Vollmer 8. maj 2022 kl. 21:19
    Haha… det lyder godt Susanne.

    Jeg skal lige prøve det med parmesanen. Det lyder lækkert.

    Man kan nu godt både eje en pastamaskine, og stadig købe spaghetti.
    Jeg laver kun hjemmelavet pasta, når tiden og overskuddet er til det.

    Jesper
  • Christina B. 15. maj 2022 kl. 14:35
    Har du en pasta-maskine du vil anbefale ?
    Skal bruge retten som forret er din 4 Pers opskrift til 8 Pers ?
  • Christina B. 15. maj 2022 kl. 14:36
    Hvis ravioli fryses og koges direkte fra Frost er det så ca 5 min ?

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 6 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)