
Ratatouille
Start med at skylle alle dine grøntsager, så du er snitteklar.
Find dit gode store ovnfaste fad frem eller en dyb bradepande som her.
Skær auberginer, løg og courgetter i store grove stykker. På samme måde skærer du tomaterne i meget grove s
17 kommentarer
Tak Jesper, igen en skøn ret...
kærligst Hanne
Jeg er ikke sikker på navnet på sorterne desværre...
Jesper
Hvis ikke man er så vild med auberginer, hvad kan du så anbefale at skifte den fætter ud med?
Det giver ingen mening, at lede efter alternativer med samme konsistens som auberginer, hvis nu det er den der driller.
Jesper
Sorry :-) Og god weekend!
JM
Du har en bradepande inde i shoppen https://shop.klubvollmer.dk/collections/kokkenredskaber/products/bradepande-35x25-cm-de-buyer-affinity
Den koster 2149,- kr. Ikke at jeg på nogen måde tvivler på kvaliteten i dine produkter, tværtimod, men er bradepanden støbt i guld? :D
(Slet gerne opslaget her, når du har set den og rettet prisen). :)
Jesper
Hvis der nu skulle lidt kød til, er der så noget du tænker du vil foretrække?
Mvh Henrik
Jesper
Det er uden sammenligning den bedste ratatouille jeg nogensinde har smagt. NØJ, den var god.
I stedet for pasta fik vi ristede skiver af flutes, smurt med pesto og en skive gedefeta oven på gratineret i ovnen i 5 min og til sidst et lille klat honning på….så lækkert tilbehør.
Jeg fulgte video og skævede til til opskriften undervejs. Næste gang bruger jeg nok kun opskriften, så vil du ikke lige tilføje Piment d´espalette i opskriften, så jeg ikke glemmer det næste gang. Du må også gerne rette til, så det med olivenolie og olivenolie med hvidløg passer med det du gør i videoen.
På forhånd tak
Kh. Lone
Hvor er det dejligt at høre, og hvor er det godt spottet. Jeg har hermed rettet opskriften til.
Tak...
Jesper
Skriv kommentar