Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Quiche Lorraine og du får hele opskriften. Bliv medlem

Quiche Lorraine

Rul de 3 plader butterdej sammen til en klump, og rul det ud på lidt mel på bordet, så det passer med, at det kan hænge lidt ud over kanten på din springform på ca. 25 cm. Kom bagepapir i bunden, og smør siderne med lidt fedtstof. Kom dejen i, så de...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 39,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 390,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

20 kommentarer

  • Henriette L. 12. august 2021 kl. 22:14
    Mums 😋, - den glæder jeg mig til 😋.
  • Diana B. 12. august 2021 kl. 23:35
    Kan man bruge andet fyld end skinke og bacon?
  • Jesper Vollmer 13. august 2021 kl. 09:48
    Lige det du gerne vil. Du Jan sagtens holde den vegetarisk, hvis det er det, du godt ka’ li’.

    Så længe fyldet fylder proportionelt som svinekødet i opskriften her, så kan du både lave den med fisk, grønt eller andet kød.
  • Tove H. 13. august 2021 kl. 08:04
    Kunne godt tænke mig en opskrift på hjemmelavet butterdej, lavet af rigtig gammeldags kærnet smør 😋
  • Jesper Vollmer 13. august 2021 kl. 09:46
    Det tager jeg med i noterne…

    Bare det ikke er for ambitiøst til medlemmerne…

    Tror du, folk herinde vil give sig i kast med det ?
  • Tove H. 13. august 2021 kl. 10:14
    Ja 😊 det er da rart at vide, hvordan man laver ting fra bunden, de dage man er i humør til det. Og dejen kan jo fryses.
  • Søren D. 13. august 2021 kl. 10:45
    Smager fantastisk... den må jeg lave igen

    Jeg kan gode lide de små tærte forme. De vil være gode til en snack udgave af den
  • Lis D. 13. august 2021 kl. 11:13
    Kan den fryses , evnt. som de små tærter ?
    Tak for dine super dejlige opskrifter, med tilhørende videoer, så selv jeg kan lave mad, der smager godt👍
    Elsker denne klub👏
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 09:22
    Hej Lis,

    Tærten kan sagtens fryses og genopvarmes i ovnen...
  • Lis D. 13. august 2021 kl. 11:13
    Kan den fryses , evnt. som de små tærter ?
    Tak for dine super dejlige opskrifter, med tilhørende videoer, så selv jeg kan lave mad, der smager godt👍
    Elsker denne klub👏
  • Benjamin G. 13. august 2021 kl. 16:39
    Hej jesper

    jeg vil meget gerne vide om det ville være muligt at lave de små versioner i en mikrobølgeovn
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 09:23
    Hej Benjamin,

    Mikroovn er ikke en anbefaling. Helt klart ovnen er the way to go 💪
  • Betina B. 13. august 2021 kl. 22:29
    Hej Jesper
    Glæder mig til at prøve den lækre tærte 😊 Jeg er dog i tvivl om den skal bages ved varmluft eller alm. ovn?

    Hilsen Betina
  • Jesper Vollmer 17. august 2021 kl. 16:22
    Hej Betina,

    Som tommerfingerregel, bruger jeg varmluft, medmindre jeg nævner andet..
  • Søren S. 17. august 2021 kl. 22:18
    Smagte fantastisk, men efter 65 minutter i ovnen var den stadig lidt wobbly, men intet sad fast på en strikkepind, så vi tog den ud og lod den køle 7-8 minutter inden vi skar den ud. Den viste sig dog at være lidt flydende endnu. Skal den bare have lidt længere tid i ovnen, lidt højere temperatur eller få lov at få lidt længere tid til at sætte sig når den tages ud?
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 09:24
    Hej Søren,

    Jeg vil sige en god kombination. Giv den lidt længere tid i ovnen og stadig husk at lade den hvile i et par minutter, så den kan sætte sig 🤗 Så skulle det gerne lykkes...
  • Lene H. 27. august 2021 kl. 08:29
    Denne Quiche smagte himmelsk, den skal helt sikkert gentages😊
  • Jesper Vollmer 31. august 2021 kl. 10:46
    Hej Lene,

    SKØNT! Quiche Lorraine er bare så lækkert...
  • Yvonne W. 28. august 2021 kl. 18:19
    Super dejlig Quiche Lorraine - har kun givet mig i kast med den sådan en, en gang tidligere - for mange år siden. Med din opskrift vil den helt sikkert blive lavet igen og igen her hos os. Min mand var yderst begejstret for aftensmaden idag. Tak for opskriften. Hilsen Yvonne
  • Jesper Vollmer 31. august 2021 kl. 10:47
    Hej Yvonne,

    Tak for de flotte ord og godt at manden blev imponeret!
    Det er mig som takker. God dag :-)

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.