Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Porresuppe og du får hele opskriften. Bliv medlem

Porresuppe

Start med at smide den ene porre direkte ind i et bål i haven eller i pejsen inde i stuen. Hvis ikke du har et bål, så kan du sagtens "brænde" den af inde i en meget varm ovn eller under grillen i ovnen. Bare den bliver sort og forkullet. Hvis du...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

3 kommentarer

  • Birthe P. 15. november 2021 kl. 19:18
    Hvordan undgår jeg at suppen bliver klistret
  • Birthe P. 15. november 2021 kl. 19:18
    Hvordan undgår jeg at suppen bliver klistret
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:45
    Hej Birthe,

    Det gør det nogle gange, hvis man kommer salt i vandet, imens porrer og kartofler koger. Dog er der faktisk mange kokke som går efter den lidt klistrede konsistens. Det er en smagssag. Vent med salt til sidst i kogningen, hvis du ikke kan lide konsistensen 😊

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.