Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pizza Bianco og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pizza Bianco

Start med dejen. Kom det lune vand i røreskålen sammen med gæren. Kom honning, mel og salt i, og kør det sammen. Lad det ælte i 5-6 min.  Kom dejen ud på et meldrysset bord, og stram den op til en kugle. Læg den tilbage i skålen, og kom evt. madfilm...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

25 kommentarer

  • Hellen G. 7. oktober 2021 kl. 20:58
    Ups Jesper.
    Er der tale om 2 forskellige pizzaer?
    Eller er jeg bare dum til at læse?
  • Niels G. 8. oktober 2021 kl. 00:51
    Der er vist 3 pizzaer….
  • Jesper Vollmer 8. oktober 2021 kl. 08:14
    Pizza Bianco er bare en betegnelse for lyse pizzaer, der ikke er lavet med tomatsauce.
    Så ja jeg laver et lille udvalg her på 3 stk.
  • Sanne R. 8. oktober 2021 kl. 07:27
    Det ser godt nok lækkert ud. Herhjemme synger familien for en god pizzaovn. Jeres ser god ud i størrelsen - hvilke mærke og model er det?
    Tak :-)
    Sanne
  • Jesper Vollmer 8. oktober 2021 kl. 08:15
    Ja godt spottet. Det er en Ooni i størrelsen 12.

  • Sanne R. 8. oktober 2021 kl. 12:09
    Perfekt - tak for svaret :-)
    God dag
  • Sanne R. 8. oktober 2021 kl. 07:39
    Er på ferie og forbindelsen hernede trække ikke videoen så godt, men mener at kunne se, at der står Ooni :-)
    Så nu må jeg ind og kigge på modeller
  • Mette G. 8. oktober 2021 kl. 09:59
    Hej Jesper, jeg har læst, at bagepapir ikke må komme i ovntemperatur på mere end 220 grader. Der skulle være risiko for, at der går ild i det Min egen erfaring er, at det i hvert fald bliver meget sort og smuldrer. Bortset fra det ser de hvide pizzaer skønne ud.
  • Jesper Vollmer 8. oktober 2021 kl. 10:32
    Aaahh god pointe Mette. Jeg skriver det lige ind i opskriften...
  • Hellen G. 9. oktober 2021 kl. 23:31
    Bager du altid på varmluft?
    Sikkert svært at få over på en glohed bageplade uden bagepapir, hvis man bare har sine fingre og kun en alm.ovn.
    Kan jeg bare smøre den på gammeldags vis?
    Bruger du altid samme cremefraiche dressingen til alle Pizza Bianco?
  • Hellen G. 9. oktober 2021 kl. 23:31
    Bager du altid på varmluft?
    Sikkert svært at få over på en glohed bageplade uden bagepapir, hvis man bare har sine fingre og kun en alm.ovn.
    Kan jeg bare smøre den på gammeldags vis?
    Bruger du altid samme cremefraiche dressingen til alle Pizza Bianco?
  • Jesper Vollmer 18. oktober 2021 kl. 20:57
    Hej Hellen,

    Som tommerfingerregel bruger jeg normalt varmluft, medmindre at jeg nævner andet. Det skyldes, at jeg synes, at varmen fordeler sig bedre i ovnen. Dog kan du sagtens bruge alm. ovn, hvis du foretrækker dette 😊

    Jeg er i tvivl om, hvad du mener med "på gammeldags vis"... kan du uddybe?...

    Jeg bruger ofte denne dressing, da jeg synes den er super lækker, men ellers kan du se min opskrift på "Basic Pizza". Der har jeg en lækker opskrift på løgkompot, som du kan skifte dressingen ud med, hvis du ønsker at prøve noget andet 🍕

    God aften.
  • Hellen G. 9. oktober 2021 kl. 23:47
    Hej Jesper.
    Er medlem.
    Vil gerne købe nogle ptudukter Inc. kogebog.
    Kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg får medlemsrabat.
    Kan I fortælle mig, hvordan jeg gør det?
    Hilsen Hellen Gram Andersson. (Uteknisk desværre)
  • Hellen G. 9. oktober 2021 kl. 23:48
    Hej Jesper.
    Er medlem.
    Vil gerne købe nogle ptudukter Inc. kogebog.
    Kan simpelthen ikke finde ud af, hvordan jeg får medlemsrabat.
    Kan I fortælle mig, hvordan jeg gør det?
    Hilsen Hellen Gram Andersson. (Uteknisk desværre)
  • Jesper Vollmer 12. oktober 2021 kl. 09:48
    Hej Hellen,

    Under fanen "Spørgsmål og svar" kan du se, hvordan du finder rabatkoden i punkt 5 😊
  • Rikke H. 11. oktober 2021 kl. 12:28
    Hvor stor er din pizzaovn? kan se de kan fås i størrelse 12 eller 16 :-)
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2021 kl. 09:20
    Min er en 12´er
  • Birgit s. 11. oktober 2021 kl. 18:59
    Så fik jeg prøvet denne opskrift , helt vildt lækkert , den kom i alm ovn og det fungerede helt fint. For første gang prøvede jeg at lade dejen hæve i ovnen og vupti , er bare så glad for de inputs jeg lærer her i klubben tak for det
  • Jesper Vollmer 13. oktober 2021 kl. 09:21
    Fantastisk Birgit...

    Blir´ så glad ☺️
  • Bente N. 17. oktober 2021 kl. 19:16
    Tak for dejlig pizza opskrift på bianco. Den var knippelgod. Dejlig cremefraiche dip.
    Et godt tip til udrulning i durum mel. Det er noget der du’r😉👍🏻
  • Jesper Vollmer 18. oktober 2021 kl. 18:54
    Hvor er det skønt at høre. Er så glad for, at det virker for dig.
  • Trine A. 24. oktober 2021 kl. 19:26
    Hej Jesper super gode pizza bunde - opskriften er bedre en den vi ellers brugte fra Gorm Wisweh :)
  • Jesper Vollmer 26. oktober 2021 kl. 13:04
    Hej Trine,

    Wihuuu, bedre end en ellers PizzaKonge. Det er jeg da bare glad for 🤣🤣
  • Shirley 31. oktober 2021 kl. 13:47
    Hej Jesper - de er nemme og velsmagende og med Ooni 12 er det ingen sag. Så nu bliver alle naboerne inviteret til udendørs pizza-aften.

  • Jesper Vollmer 4. november 2021 kl. 11:11
    Hej Shirley,

    Sikke nogle heldige naboer du har! 😝 Lyder bare hyggeligt!

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.