Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Pasta Puttanesca og du får hele opskriften. Bliv medlem

Pasta Puttanesca

Start med at sætte pastaen over og koge i rigeligt saltet vand.  Hak Chili og snit hvidløg, inden begge dele sauteres af i lidt olie. Hvidløgene må ikke blive mørke.  Kør ansjoser, kapers og oliven i en minihakker, og kom det med op i gryden. Lad...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

36 kommentarer

  • Mona K. 7. januar 2021 kl. 17:33
    Ser lækkert ud....Elsker lynretter i hverdagen....Mona Kragh
  • Preben S. 7. januar 2021 kl. 18:00
    Hej Volmer. Hvad er det du kom i som erstatning for ekstra chili. Hørte du sagde du altid havde det fremme på bordet
    Kh Preben
  • Vibeke S. 7. januar 2021 kl. 23:35
    Det er Piment D'espelette :)
  • Else H. 7. januar 2021 kl. 18:12
    Kan jeg bruge en erstatning for ansjoser?
  • Pia R. 10. januar 2021 kl. 19:54
    Retten smager fint uden ansjoser.
  • Hellen G. 7. januar 2021 kl. 23:50
    Kan tørrede Peperoncini bruges i stedet for friske?
    Når du
    skriver ansjoser, går jeg ud fra, at det er det, jeg kalder sardeller.
    Mange hilsener .
    Hellen Gram Andersson
  • Kirsten K. 9. januar 2021 kl. 12:25
    Det skal jeg helt klar prøve, ser så lækkert ud. Men det krydderi Piment D’espelette, har jeg prøvet at skaffe i Holstebro, Kvickly, Bilka og Helsam, men forgæves. Har du et tip til hvor jeg skal forsøge mig?
  • Judy M. 9. januar 2021 kl. 16:42
    Hej Kirsten
    Jeg har fundet det i Salling.
    Mvh.
    Judy
  • Kirsten K. 9. januar 2021 kl. 18:39
    Æv at Salling lukker i Aarhus....
  • Kirsten K. 9. januar 2021 kl. 18:39
    Ligger i Aarhus
  • Lone C. 10. januar 2021 kl. 22:33
    Kirsten - du kan finde det i flere netbutikker👍🏼
  • Sanna K. 14. januar 2021 kl. 18:55
    Dejlig nem og velsmagende pastaret, datteren var igen prøveklud, hun var begejstret. Vi så videoen mens vi spiste så hun kunne se hvor nemt det er. Det skal laves igen.
  • Jesper Vollmer 14. januar 2021 kl. 21:14
    Ok så Du så filmen, lavede retten og så så du filmen igen?

    Sejt...

    Jesper
  • Sanna K. 15. januar 2021 kl. 09:59
    Jeps .
  • Lene B. 21. januar 2021 kl. 15:19
    hej Vollmer
    kan man bruge frisk pasta eller er den bedre som vist
    mvh Lene
  • Jesper Vollmer 22. januar 2021 kl. 09:24
    Hej Lene

    Du kan sagtens bruge frisk pasta. Det er jo selve saucen, der gør det til en Puttanesca.

    Jesper
  • Ann-marie C. 26. januar 2021 kl. 19:29
    Hej Jesper
    Har lige lavet og spist din pasta, for pokker hvor det smagte skøøøønt. Mage til velsmag skal man lede længe efter, og så ovenikøbet hurtig mad - mer af det. Mvh ann-marie i Helsingør
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 13:30
    DET kommer der 😜

    Jesper
  • Joan M. 30. januar 2021 kl. 11:36
    Hej Jesper,Hvilken pasta brug du og (firma) i puttenesca,det ser tykker ud end normal spagetti
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 13:36
    Hej Joan

    Jeg brugte sådan nogle lidt minimakaroni fra De Cecco.

    Tror det var dem her:
    https://vinmedmere.dk/shop/872-pasta/18553-de-cecco-pasta-bucatini-no-15-500-g/?gclid=Cj0KCQiA6t6ABhDMARIsAONIYyxSsSGq9TKMwg1hkUY75Oc9oJgzU6RdNSi9iwFQRxQNkxxOa7bgZWcaAuNMEALw_wcB

    I mit lokale supermarked har de masser at vælge imellem. Jeg nuppede dem, men alle slags tørre pastatyper passer fint til.

    Jesper
  • tina s. 9. marts 2021 kl. 10:33
    Hej Vollmer. Hvad mærke er minihakkeren
  • Jesper Vollmer 9. marts 2021 kl. 14:59
  • Lene B. 9. marts 2021 kl. 16:04
    Hej hvad er det for et mærke i mini hakker den med den lille spatel
    Mvh
    Molle
    lene.molle@gmail.com
  • Jesper Vollmer 11. marts 2021 kl. 16:00
  • Brian R. 23. marts 2021 kl. 14:11
    Dejlig nem ret, elsker at give den et ekstra pift med egen hjemmelavet pasta.
  • Jesper Vollmer 23. marts 2021 kl. 16:03
    Uhhh ambitiøst Brian 👏🏻

    Jesper
  • Merete F. 2. april 2021 kl. 13:21
    Afprøvede denne lækre ret i går, og mums den er fantastisk 🤩 hurtigt og dejligt nemt 🤩
  • Jesper Vollmer 3. april 2021 kl. 12:33
    Jeg blir´ så glad...

    Jesper
  • Dorthe K. 11. april 2021 kl. 19:22
    Har lige lavet denne pastaret. Hold op den er fantastisk og god video til hjælp. Jeg brugte en hel chili og retten smagte , som noget jeg ikke har smagt før
  • Jesper Vollmer 13. april 2021 kl. 13:10
    For hulen da Dorthe...

    Jeg bliver helt glad ned i maven !

    Jesper
  • Mette C. 13. maj 2021 kl. 23:38
    Det var en rigtig dejlig nem og velsmagende ret, som vi fik her til aften. Alle i familien roste den :) Jeg går ud fra, at citronskal og - saft blandes i retten lige inden parmesandrys?
  • Karin B. 14. maj 2021 kl. 12:10
    Lækker lækker pastaret 🤩
    Jesper, hvor finder du så store og flotte ansjoser? Jeg synes kun jeg kan finde bitte små i glas med olie.
  • Pia J. 25. juni 2021 kl. 21:25
    Kongeret 👏👌👍
  • Jesper Vollmer 28. juni 2021 kl. 11:04
    Hej Pia,

    Tak for feedback! Den ret er bare mums 😋
  • Helle H. 6. juli 2021 kl. 19:16
    Fantastisk pastaret👏🏼
    ‘Sikke mange smage der er’ sagde min 17 årige søn😊
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 16:30
    Hej Helle,

    Hvis retten er godkendt af sønnen, kan jeg ikke bede om andet. Fedt! 🤪

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.