Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Pariserbøf

4
  • selve bøfferne
  • 800 gram hakket oksekød
  • 4 skiver toastbrød
  • 2 spsk. smør
  • toppings
  • 4 spsk. pickles
  • 4 spsk. hakket rødløg
  • 4 tsk. peberrod, revet
  • 4 spsk. kapers
  • 4 spsk. rødbeder i tern (se evt. under Brændende kærlighed)
  • 4 spsk. karse
  • 4 stk. æggeblommer
  • 4 kolde øl ;)

Start med at banke 200 g. kød hårdt mellem hænderne eller ned i spækbrættet. Gør det gentagne gange, til de hænger godt sammen og ikke trævler. Bank dem ud med hænderne til de er under 1 cm. i tykkelsen. 

Skær skorperne af brødskiverne, og læg en skive på hver bøf, og fold så siderne ind over kanten af brødet. De skal ikke dække hele brødet, men man må godt kunne se en 5 krones størrelse af brødet. 

I filmen starter jeg med at stege bøffen i lidt smør på den modsatte siden end brødet, men faktisk tror jeg, at de holder faconen bedre, hvis du steger dem på brødsiden først. Men du kan jo prøve dig frem. 

Steg dem flot mørke på begge sider. 

Imens de er på panden, kan du sagtens nå at hakke løg, skrælle peberrod, hakke rødbeder og dele æggene. 

Når bøfferne er klar, kommer du først pickles så rødbeder, løg, kapers, peberrod, æggeblomme og karse på. 

Skænk dig en iskold øl til ;) 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

27 kommentarer

  • Annette H. 4. april 2020 kl. 17:34
    Det er den ultimative spise...
  • Jesper Vollmer 4. april 2020 kl. 17:37
    Jeg giver dig fuldstændig ret ! 😜
  • Jesper Vollmer 7. april 2020 kl. 13:17
    Selvom jeg kalder det herremand, så er det altså noget Annette også nyder.
    Måske spiser jeg bare liiiidt mere end hende... 😜

    Jesper
  • Lykke T. 12. april 2020 kl. 18:16
    De er super gode, jeg laver dem lige for anden gang.😊😊
  • Sanne k. 15. april 2020 kl. 09:16
    Min mands kommentar : det kan du godt lave igen 🤣, de smager så godt og kødet bliver siddende på brødet.
  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 11:11
    Fedt Sanne...

    Det er jo også rigtig herre-mad.

    Jesper
  • Vibeke S. 15. april 2020 kl. 18:42
    Jeg lavede det i går og det blev super lækkert. Min mand lærte af en skibskok, at brødet skulle pakkes helt ind i kødet, mine naboer steger bare en bøf og smider den ovenpå en toast, det her alternativ er så lækkert, det er uden tvivl en af de opskrifter der bliver en del af det faste repertoire.
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:25
    Det er også rigtig skibsmad... Hvis man har en fryser til kødet ombord, kan den nemt laves.

    Jesper
  • Britta B. 26. april 2020 kl. 19:22
    Smager virkelig godt - magalækkert og tager ingen tid at lave 😍 det skal helt sikkert laves igen 👌🏻
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:24
    Smagfuld fastfood så 😜

    Jesper
  • Sofie K. 5. maj 2020 kl. 20:18
    Pariserbøffen var på madplanen her til aften. Super enkelt og lækkert med alle de smage. Skulle der falde en opskrift af på pickles engang i klubben, er jeg klar 👏🏼
  • Lissi R. 5. maj 2020 kl. 21:42
    Hvis der er pariserbøf på caféens menukort, bliver det helt sikkert bestilt, men det er de færreste, der kan måle sig med denne hjemmelavede ret 🤗
    Stegte bøffen med brødet nedad, og det fungerede meget fint.
    Jeg er også helt med på en opskrift på hjemmelavet pickles 😋
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 18:03
    Jeg må vist hellere igang med den pickles der så hva´? 😜

    Jesper
  • Mona K. 5. maj 2020 kl. 23:48
    Super lækker pariserbøf siger jeg bare.......mums..... 👍
  • Susanne k. 11. maj 2020 kl. 10:52
    Hvor mange personer er opskriften beregnet til ?
  • Jesper Vollmer 11. maj 2020 kl. 12:24
    Alle opskrifter herinde er til 4 pers. hvis ikke andet er nævnt.

    Og der står mange firtaller i ingredienslisten herover 😜

    Jesper
  • Bjarne S. 14. maj 2020 kl. 11:21
    Den er absolut godkendt, fedt trick med kød omkring brøddet :-)
  • Jesper Vollmer 14. maj 2020 kl. 11:25
    Fedt Bjarne... 😜
  • Lisbeth J. 28. maj 2020 kl. 16:48
    Så lækkert ❤️
  • Pia K. 19. juni 2020 kl. 17:12
    Ahmen, ingen her i huset kunne få armene ned over denne ret 😂
    Den kommer på det faste menu kort fremover 🤗
    Tak for mad 😄
  • Jytte L. 6. april 2021 kl. 18:43
    Efter en uge på Bornholm hvor Mama her lavede maden, synes jeg det så var manden min, tur til lære at lave Pariserbøf.
    Det smager fantastisk, og jeg nyder det 🤗🤗🤗😋😋
  • Ulla D. 13. maj 2021 kl. 21:08
    Kan anbefale kartofler / løg stegt i ovn som tilbehør. Så er der et udsøgt aftensmåltid hjemme😋😋😋
    Mums
  • Søren L. 20. juni 2021 kl. 13:18
    når vi laver den hjemme hos os, river vi pastinak og fritere dem. Sprøde pastinak-strimler friteret benytter vi på ret mange ting, bøf, kartoffelmos, hakkekød osv. altså det sprøde element og det smager fantastisk. Vi laver dem som ved pommes fritter - altså først jævn varme får at få vandet ud af dem - så op og dryppe af for så til sidst at komme i - og i nogen gange kun 10 sekunder ved 190g - op og dryppe af og så salt på -- Vupti
  • Jesper Vollmer 22. juni 2021 kl. 18:55
    Hej Søren,

    Det er altså også bare lækkert. Fedt at i selv tilføjer til retterne og justerer dem efter jeres behov!

    I er bare gode🤩
  • Vibeke F. 21. juni 2021 kl. 17:31
    Hvordan starter man videoen
  • Jesper Vollmer 22. juni 2021 kl. 18:53
    Hej Vibeke,

    Du starter videoen ved at trykke på play-knappen nede i venstre hjørne på videoen.

    Giver det mening?
  • Vibeke F. 22. juni 2021 kl. 19:53
    Det er lykkedes mig at åbne videoen, tak.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.