Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Panna cotta og du får hele opskriften. Bliv medlem

Panna cotta

Det første du gør, er at sætte din husblas i blød i koldt vand. Kog fløde, mælk og sukker op, og hæld det over den hvide hakkede chokolade sammen med den udblødte husblas.   Sigt massen, og kom den på portionsglas efter hvad du synes i forhold til...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

14 kommentarer

  • Britta S. 9. november 2020 kl. 15:51
    Hvor mange personer er opskriften beregnet til?
  • Jesper Vollmer 10. november 2020 kl. 11:00
    Hej Britta

    Jeg går med det samme ind og retter til i opskriften, så man kan se, at der bliver 6 fine portioner her...

    Tak for spørgsmålet.

    Jesper
  • Inger M. 18. november 2020 kl. 08:15
    Hej Jesper
    Har lige prøvet den. Den smager så dejlig. Troede den ville være meget sød, men den har en skøn balance. Tak for denne, håber der kommer lidt mere med hvid chokolade
    Inger
  • Jesper Vollmer 23. november 2020 kl. 13:33
    Hej Inger

    Tak for roser... Altid dejligt.

    Har du prøvet de små abrikoser med hvid chokolade fra opskriften på hvid glögg herinde?

    Nu er det jo snart tid til det stads ☺️

    Jesper
  • Helle H. 22. maj 2021 kl. 20:04
    Hej Jesper

    Er det, i din optik, ikke længere nødvendigt at koge hindbær, der har været frosne, før brug?

    Bh. Helle
  • Lone 24. juli 2021 kl. 13:46
    Hej Helle

    Jeg er lidt nysgerrig på, hvilket svar du får her, så jeg hæfter mig lige på dit spørgsmål.

    Venlig hilsen Lone
  • Jesper Vollmer 25. juli 2021 kl. 13:55
    Hej Helle

    Jo det bør man nok. Det er i hvert fald det, de anbefaler. Hvis det er egen avl, behøver man ikke...

    Jeg gør det bare ikke altid selv. Det er enkelte tilfælde af Roskildesyge, man advarer imod det udefra... Så vil man være sikker på det, skal man koger dem mindst ét minut...

    Jesper
  • Lone 24. juli 2021 kl. 23:18
    Hej Jesper

    Jeg har lavet din panna cotta i dag. Den smagte skønt. Jeg synes dog ikke konsistensen var så fast som panna cotta ellers er. Er det tanken, at den skal hav en tyk cremet konsistens eller skal den være lidt fast i det ? Jeg har fulgt opskriften, men kan noget være gået galt ?

    Hindbær coulis med ribs fra haven var super god. Jeg valgte dog at koge coulis pga. nervøsitet for mave-onde pga. rå optøede hindbær.
  • Jesper Vollmer 25. juli 2021 kl. 13:37
    Hej Lone

    Min plejer at blive fin fast. Altså ikke som en fromage, men måske mere som du selv beskriver det en ekstra tyk creme.

    Du kan sagtens komme et ekstra blad husblas i, og få den endnu fastere...

    Fortæl mig, hvad du bedst kan lide, hvis du laver den igen på et tidspunkt.

    Jesper
  • Jette I. 21. august 2021 kl. 21:24
    Wow og jeg siger Wow igen 😋🎂
    Sikke dog en fantastisk Panna Cotta.
    Lavede den igår, dog med jordbær, det var lige hvad jeg lige havde i fryseren 😂
    Jeg fik lavet til os selv og til naboen - og vi siger 1000 tak herfra Hvidovre, den smagte fantastisk. 👍👍👍
    En ulempe var der dog, naboen syntes det kunne være sjovt at lave den igen og prøve at lave et chokoladegitter på - stop lige - det er ikke Blomsterberg her, jeg er super amatør.
    Endnu engang skøn, skøn Panna Cotta 😋😋😋😋
  • Jesper Vollmer 24. august 2021 kl. 09:54
    Hej Jette,

    Sikke en dejlig kommentar. Med lidt øvelse, er jeg sikker på, at du også kan trylle lidt med chokoladesløret og lege Blomsterberg! Øvelse gør mester 🤪

    Tak for de fine ord! Det varmer og motiverer til at give jer medlemmer endnu flere gode opskrifter 🙏
  • Dan M. 15. november 2021 kl. 10:19
    Hej Jesper😊
    Jeg har været ude af klubbilledet det sidste års tid, grundet en del andre store opgaver.
    Vi havde gæster i lørdags, hvor jeg sprang på din opskrift på Panna Cotta.
    Jeg må lægge mig lige i baghjulet på Jette's kommentarer: Wooow, for en imponator👍👏👏👏
    Hvor smager det godt og hold op hvor er det nemt👌Og hvilken fin balance mellem det søde, Coulis og bærene. Jeg frygtede det blev for sødt med Panna Cottaen, men nej - super god balance😋😋😋
    Jeg lod som ingenting og modtog alle roser fra gæsterne, som om 'ja, ja, hvor svært kan det være'😂

    Til alle øvrige i klubben, hvis ikke I har prøvet denne opskrift, så se at komme i gang - I kan ikke undgå at imponere - og måske blive imponeret over jer selv😇

    Dbh. Dan B.
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 14:03
    Hej Dan,

    Velkommen tilbage i klubben! Og wauw wauw wauw - mange tak for din kommentar. Det gør mig bare så mega glad. Haha, "hvor svært kan det være.." lige præcis 😂

    Fortsat god dag!
  • Dan M. 16. november 2021 kl. 14:05
    Tak Jesper. Ja jeg er på igen og glæder mig😊

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.