Det her er kun et uddrag

Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Oksemørbrad. Du får også fremgangsmåde, ingrediensliste mm. til opskriften.

Bliv medlem
Oksemørbrad

Oksemørbrad

Tilberedningstid 30-60 minutter

Fremgangsmåde

Start med tomaterne. Varm olien op til 180° og smid tomaterne forsigtigt i. Lad dem puffe i ca. 10 sek. Tag dem op i koldt vand. Fjern hinderne, og mariner dem i salt, peber, piment og hvidløgsolien.  Skær top og bund af kartoflerne, så de bliver ...

Billeder fra opskriften

19

Køkkenredskaber fra opskriften

Husk at alle medlemmer får 5-10% rabat i shoppen.

Kommentarer

  • Helle R.

    Årrhhh hvor lækkert !!!!
    Jeg vil snarest og helst denne weekend afprøve det hele, de lækre tomater ser da bestemt overkommelige ud og peber-Mouseline - Whats not to like ?
    Wrap til bøffen - godt trick ! Og nå ja kartoflerne, de er indbydende -- glæder mig allerede 😀

    • Jesper Vollmer

      Hej Helle,
      Ja, den her opskrift er bare mums mums mums.. 😝

  • Ulla D.

    Mums det ser lækkert ud. Det skal helt sikkert prøves.
    Har været nervøs for at lave den slags sovs, men det ser nemt ud når du gør det. Tak😋

  • Sonja C.

    Den film du bruger, hvor kan man købe den? For den tynde film fra Føtex/Brugsen/Rema kan den bruges? Ellers en fantastisk ret og spændende tomater.

    • Jesper Vollmer

      Hej Sonja,
      Du skal bare bruge helt normal husholdningsfilm fra supermarkedet. Lige præcis 😌

  • Karin B.

    Den skal da prøves lørdag 🤩

  • Loni C.

    God bedring Chef Vollmer! Godt at høre at du kom godt igennem.

  • Merete D.

    Glæder mg til at prøve👍🤗Samt rigtig god bedring🙏🏼🌸🌸👋

  • Kirsten H.

    Jeg glæder mig til at prøve denne opskrift - virkelig lækkert 👌
    Også god bedring skal lyde herfra .......

  • Joan S.

    Ser lækkert ud, men i opskriften skriver du 1 dl olie i saucen????
    Det står der ikke noget om i anvisningen og du viser det heller ikke i videoen?
    Jeg er lidt forvirret🤔🤔🤔🤔
    Hilsen Joan

    • Hanne V.

      Hej Jesper. Er det almindelig “vitavrap” du bruger som husholdningsfilm?? Hilsen Hanne V

    • Jesper Vollmer

      Hej Joan,
      Det var en tastefejl. Det er nu rettet...

  • Anne P.

    Rigtig god bedring, pas på dig selv .

  • Joan S.

    Nå, nu er 1 dl olie fjernet fra opskriften under saucen ,- fint nok!

  • Jeanette c.

    Det ser så lækkert ud. 👌 det skal vi helt klart prøve og lave. Jeg kunne godt tænke mig og vide hvor jeg får fat i piment d epalette ? Jeg har ledt i butikkerne og kan ikke finde det 🙈 rigtig god bedring 🍀

    • Jesper Vollmer

      Hej Jeanette,
      Jeg køber det fra Mill&Mortar i mit lokale supermarked, men du kan ellers købe det på nettet.
      Her er to links:
      https://butik.mad.coop.dk/kolonial/krydderier/krydderier/mill-og-mortar-piment-despelette-p-5710175122517
      https://loegismose.dk/artikler/prikken-over-iet/piment-despelette/

  • Hanne V.

    Hej Jesper. Er det almindelig “ Vitavrap” du bruger som husholdningsfilm?? Hilsen Hanne V

    • Jesper Vollmer

      Hej Hanne,
      Jeg bruger film som er i restaurantkøkkener, men du bruger bare helt normal husholdningsfilm. Det er det samme😝

  • Ellen H.

    Rigtig god bedring🥂❤️

  • Kirsten. M.

    Rigtig god bedring🤞🌻🤗

  • Dean S.

    Rigtig god bedring🤞

  • Benjamin G.

    Hej Jesper god bedring❤️
    Vi vil meget gerne se din opskrift på rokkevinge

  • Tina B.

    Hej Jesper. Jeg prøvede opskriften med svinemørbrad. Den var god. Kartoflerne faldt i god jord her i huset, selv om stegte kartofler ikke er mands favoritter. Men dem her blev revet væk. 👏👍

    • Jesper Vollmer

      Hej Tina,
      Det er jeg bare glad for at høre. Kartoflerne er også et stort hit hjemme hos os 😆

  • Brian T.

    Jaaa, så lykkedes det, du skar kødet over, så man kunne se det perfekte resultat, tak for det :-)
    God bedring kok, håber du kommer lige så stærk ud på den anden side.

  • Vita O.

    Skal bøfferne steges med husholdningsfilm på?
    Smelter det ikke?
    Hilsen Vita

    • Jesper Vollmer

      Hej Vita,
      For at bøfferne holder formen, steger du den ene side med husholdingsfilmen på. Som regel kan de fleste mærker af husholdningsfilm klare op til 40 grader. Så fjerner du filmen og vender bøfferne, hvor du så steger den anden side og kanten hele vejen rundt. Det er vist i videoen..😃
      Held og lykke

  • Vita O.

    Skal bøfferne steges med husholdningsfilm på?
    Smelter det ikke?
    Hilsen Vita

  • Mia J.

    Hvor SER det lækkert ud 😁 Skal helt sikkert prøves hernede i Spanien !!!
    De tomater glæder jeg mig til ♥️

    • Jesper Vollmer

      Hej Mia,
      Det er også bare en lækker ret til sommeraftenerne! Tomaterne er lækre saftige.. mums😁

  • Grethe

    Hejsa
    Hvor køber du de olie flasker 😊

    • Jesper Vollmer

      Hej Grethe
      De er fra Kunst og Køkkentøj !

  • Karin A.

    Jeg skal lave retten til vores corona forsinkede “nytårsaften” med det 42 år gamle nytårshold sidst i juni 🥂🍾Bruger du mon varmluft til kartoflerne?

    • Jesper Vollmer

      Hej Karin,
      God ide! Jeg bruger som tommerfingerregel altid varmluft, medmindre jeg nævner eller skriver andet 😜 Velbekomme!

  • Dorte H.

    Hej Jesper. Hvad kan man bruge i stedet for piment d´espalette?

    • Morten T.

      Hej Jesper.
      Jeg har været på jagt efter Piment, men kunne ikke finde det i en butik, og skal bruge det i morgen. Så jeg hopper med på Dorthes spørgsmål: er der noget andet man kan bruge? Eller kan man blande noget lignende selv?
      Hilsen Morten

    • Jesper Vollmer

      Hej Morten
      Brug en smule tørret chili i stedet, men ganske lidt.
      Og hop SÅ ind i shoppen, og få købt dig lidt piment 😉
      Jesper

  • Pia M.

    Hej Jesper og godt nytår til Dig og Dine.
    Kan sovsen til denne ret på nogen måde lunes? Eller serveres den lunken?
    Jeg glæder mig til, at lave denne ret nytårsaften.
    På forhånd tak 😊

  • Torben P.

    Hej Jesper
    Vil gerne lave retten , men med langtidstegt hel Chateaubriand
    Hvilken temperatur anbefaler du ? Og ca. tid ?
    Skal langtidsstegt kød hvile ?
    Mvh Torben

    • Jesper Vollmer

      Hej Torben
      En Chateaubriand vejer ca. 7-800 g. Så hvis du steger den flot af på panden ved høj varme i olie, og krydre den med salt og peber, og lægger den på en lille plade eller bare på panden, og steger den videre i ovnen, er der to måder.
      Enten ved 200° i ca. 15. med en lang trækketid på mindst 15-20 min.
      Eller ved 80° med et termometer i. Her er det svært at sætte tid på, men nok noget i nærheden af 45 min. Måske lidt mere. Tricket er, at tage den ud, når temperaturen rammer 55°- 56°. Så får du et flot rosastegt stykke kød, der er flot helt ud til kanten.
      Du går efter det samme resultat med den høje varme, men her får man tit en lidt grå ydre kant.
      Håber det hjælper dig lidt på rette vej...
      Jesper

  • Vibeke E.

    Hej Jesper
    Jeg vil gerne se din video retten med mørbrad, men i stedet for videoen kommer der noget frem, der hedder vimeo og det er ikke en video med dig og opskriften. Gør jeg noget forkert, eller er der noget forkert med din side?
    Vh Vibeke E.

  • Vibeke E.

    Hej igen.
    Nu virker det. Videoen dukker op som ventet. Du behøver ikke at svare. Venlig hilsen Vibeke

  • Nete F.

    Hej Jesper
    Jeg tilberedte juleanden efter din langtidsstegte opskrift. Det var superlet, smagte pragtfuldt og ovnen blev ikke fedtet til - herligt. Nu har jeg tænkt mig at prøve din oksemørbrad til seniorbandens nytårsmiddag. Det ser overkommeligt ud, men jeg har lige et par spørgsmål. Jeg har både rapsolie og vindruekerneolie, som er blevet brugt til friture, stående. Kan jeg blande det og bruge det til tomaterne uden problemer?
    Så vidt jeg kan bedømme kan jeg lave sovsen færdig på forhånd indtil før man kommer flødeskummet i, og så varme den forsigtigt op, mens bøfferne bliver færdige. Er det rigtigt forstået?
    Håber på et svar før nytår
    Nete

Skriv en kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.