Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Muslinge pasta

4
  • 400 gram spaghetti
  • 1 håndfuld rå chorizo
  • 1 stk. skalotteløg
  • 2 fed hvidløg
  • 1 glas rosé
  • 1 kg. rensede blåmuslinger
  • 1 dusk persile

Start med at sætte pastaen over og koge i saltet vand. Den skal koge ca. 12 min. og på den tid, kan du sagtens nå at lave resten.

Snit skalotteløget og hvidløget i tynde skiver, og steg dem af i lidt olivenolie, til det får lidt farve.

Imens presser du den rå fars ud af pølseskindet. Det må gerne blive til små grove stykker fars.

Smid pøllerne ned til løgene, og steg dem lidt af.

Når alt er gyldent, smider du  muslingerne ned i gryden sammen med dit glas rosé. Låg på med det samme, og ryst godt rundt.

Der skal være fuld knald på gryden, så det virkelig damper.

Efter 2-3 min. er alle muslingerne åbne, og du kan tage låget af. Kom det meste af persillen i.

Vend pastaen op i de dampede muslinger, rør rundt og smag til med salt og peber.

Hæld det hele op i et dybt fad, eller sæt gryden på bordet.

 

Drys det sidste persiller på toppen.

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Andrea P. 7. maj 2020 kl. 18:59
    Yes hvor lækkert!! Og med få ingredienser - det er så skønt! Tak!
  • Lone H. 7. maj 2020 kl. 19:16
    Det lyder let og lækkert, det skal prøves, hvis jeg kan finde de små pølser 👌
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:26
    Du kan også sagtens bruge alm. chorizo. Så bliver det bare lidt fastere struktur i kødet.

    Jesper
  • Hanne L. 16. maj 2020 kl. 10:44
    Uhm mit mundvand løber 😊
  • Ann-marie C. 16. maj 2020 kl. 19:48
    Har lige lavet og spist denne ret. Neeej hvor var den dejlig, fyldig og dejlig krydret.
    Kunne ikke finde små chorizo men brugte en blød chorizo alm. Hilsen Ann-marie
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 22:19
    Elsker selv den ret... og det gør familien herhjemme også !

    Jesper
  • Helle L. 22. maj 2020 kl. 13:10
    Er der et alternativ til chorizo pølserne som smagsgiver? Jeg spiser ikke firebenede dyr (rødt kød).
  • Jesper Vollmer 22. maj 2020 kl. 23:02
    Hej Helle

    Du kan sagtens lave den uden kød. Prøv at smide en spsk. rød pesto i istedet. Det vil give lidt af det samme...

    Jesper
  • Tine R. 5. juni 2020 kl. 20:37
    Skøn ret. Dejligt med få ingredienser, hurtig og nem. Tak
  • Lissi R. 25. juni 2020 kl. 19:55
    Prøvede at dampe muslinger for 40 år siden - det var åbenbart ingen succes, da jeg ikke har prøvet det siden - indtil i aften 😄
    Kæmpe succes (selv om jeg ikke kunne få rå chorizo, men brugte stykker af en chorizo-pølse med jalapenos)- så selv om man er godt oppe i årene, kan man stadig lære noget nyt - tak 😋
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 15:02
    Tak Lissi

    Ja det er aldrig for sent at tage nye ting ind.

    Også sjovt at genopdage retter, som man troede, man ikke kunne li´!

    Jesper
  • Inge L. 17. august 2020 kl. 12:31
    Kan man købe de bløde chorizo i alm større supermarkeder?
    Jeg er ny her
    Er opskrifterne til 4 personer?
  • Jesper Vollmer 17. august 2020 kl. 14:54
    Hej Inge

    Ja opskriften er til 4 pers.

    Og de pølser jeg bruger her, har jeg altså bare fundet i Meny. Men du burde kunne finde tilsvarende derude et sted. Alternativt kan du også bruge tørret chorizo, som jo så bare er lidt mere fast efter tilberedningen.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.