Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Mormor kylling og du får hele opskriften. Bliv medlem

Mormor kylling

Kyllingsteg som min mormor kaldte det.  Kom persillen og citronen i skiver ind i kyllingen sammen med lidt salt.  Skær vingerne af i nr. 2 led. og bind kyllingen stramt op som på filmen. Det gør den nemmere at håndtere. Brun den af i en stor gryde...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

30 kommentarer

  • Judy M. 17. april 2020 kl. 13:20
    Jeg har lært at komme vand til kyllingen efter jeg har brunet den og så lade det koge til den er mør. Giver det mere smag til saucen på din måde? Eller hvad er forskellen?
  • Jesper Vollmer 17. april 2020 kl. 16:40
    Hej Judy

    Det kan man også godt gøre. Det giver en fin smag. Jeg synes bare, det giver en mere intens smag i selve kyllingen med en stegning fremfor dampning.

    Gir’ det mening?

    Jesper
  • Judy M. 17. april 2020 kl. 20:51
    Det skal da prøves!! 😉
  • Connie M. 26. april 2020 kl. 10:52
    Smør mør kylling....Perfekt middag !
  • Jesper Vollmer 26. april 2020 kl. 23:33
    Blev den, som Momse lavede den ? 😜

    Jesper
  • Connie M. 27. april 2020 kl. 09:59
    Den blev et my bedre :-) Jeg plejer at at tilføje vand når kyllingen er brunet af og sidenhen koge væsken ind - med din metoden er er saucen mere koncentreret - mere smag.
    Et minus er selvfølgelig at der knap er så meget sauce til dem der nærmest vil spise den med en ske :-)
  • Jesper Vollmer 27. april 2020 kl. 16:05
    Sauce med ske...☺️ Så ved man, at man har ramt rigtigt.

    Jesper
  • Mona B. 2. november 2020 kl. 18:48
    TUSIND TAK 🤗😉
    Så blev jeg igen utrolig populær ved aftensmaden - det smagte himmelsk.👍👍
  • Jesper Vollmer 4. november 2020 kl. 13:50
    SÅDAN Mona !

    Du må lave nogle flere retter herindefra ! Så får du flere gode point i bogen !

    Jesper
  • Dorthe K. 3. december 2020 kl. 18:59
    Jeg må vide hvor stegegryde er fra ?
    Og kanden 😉
    Nu får vi Mormor kylling igen der er jo ikke vejr til andet 🤗
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:05
    Hej Dorthe

    Hvor er jeg glad for, at du tager fat i de her tidligere retter. Så ved jeg, at du får brugt hele arkivet... Bliv ved med det.

    Gryden er faktisk fra Weber. Den er bygget til deres grill kaldet Summit. Man kan, som du kan se, sagtens bruge den på et komfur også ;)

    Kanden er fra http://www.ohoak.com som er det "stel" vi bruger i huset på Bornholm. Sarah laver SÅ smukke ting.

    Jesper
  • Jesper Vollmer 4. december 2020 kl. 10:06
  • Dorthe K. 5. december 2020 kl. 16:28
    Tak jeg har prøvet flere af opskrifterne 🤤🤤🤤
    Og tak fordi altid svarer
    Jeg hældte godtnok vand ved men meget mindre end jeg plejer, jeg tjekker tingene som du har linket til
    Tak for dejlige retter
  • Hanna P. 18. marts 2021 kl. 18:38
    Hej
    Jeg er ikke vant til at stege i olie . Vil du godt oplyse, hvilken olie, du bruger?
  • Jesper Vollmer 19. marts 2021 kl. 14:25
    Hej Hanna

    Jeg bruger altid vindruekerneolie til at stege i...

    Ofte bruger jeg lige dele olie og smør. Men det kommer an på, hvad jeg steger.

    Jesper
  • Hanna P. 6. maj 2021 kl. 19:47
    Kan man gemme rabarberkompot til vinteren, hvis det opbevares i atamon skyllede glas ?
  • Karina J. 17. maj 2021 kl. 21:07
    Hvilken bouillon bruger du ? På forhånd tak :) mvh Karina
  • Jesper Vollmer 28. maj 2021 kl. 12:11
    Hej Karina,

    Undskyld for det sene svar.

    Jeg bruger som regel næsten altid hønsebouillon i mine retter.
  • Jeanette N. 30. maj 2021 kl. 21:11
    Mums... Hold nu op en lækker kylling - fantastisk søndagmad 😋
    Det er ikke sidste gang jeg laver den.
  • Jeanette N. 30. maj 2021 kl. 21:12
    Mums... Hold nu op en lækker kylling - fantastisk søndagsmad 😋
    Det er ikke sidste gang jeg laver den.
  • Bjarne J. 5. juni 2021 kl. 16:22
    Ny i klubben.
    Lækker Lækker kylling, valgte dog at bruge fond istedet for bouillon og fik en skøn sovs, plejede også at tilsætte vand, men det er slut fremover.

    Og endelig lykkedes min hjemmelevede agurkesalat (plejer at købe den på glas).

    Tak for den gode oplevelse 👍
  • Jesper Vollmer 7. juni 2021 kl. 13:54
    Hej Bjarne,

    Velkommen til! Glad for kyllingen faldt i god jord. Og fedt med din hjemmelavede agurkesalat.

    Det er mig der takker 😊
  • Lars M. 17. juni 2021 kl. 06:42
    Prøvede opskriften i går, jeg havde 2 kyllinger i stegegryden og resultatet blev rigtigt godt, blot blev der meget mere væske ved stegning så den noget indkogte væske som man ser på videoen var der intet af. Jeg valgte at lave melryster jævningen da melbolle ville være helt umuligt med alt det væske der var. Vi var dog på Fyn enige om at rabarberkompot lå nok ikke lige til højrebenet hos os og vi ville ikke savne det. Men bestemt ikke sidste gang at denne opskrift skal bruges.
  • Jesper Vollmer 17. juni 2021 kl. 15:52
    Hej Lars,

    Dejligt at i prøvede opskriften af inklusiv rabarberkompotten! Ellers ved man jo aldrig om det falder i smag eller ej. Ift. kyllingen, er det selvfølgelig altid lidt svært at vurdere, hvor meget væske den vil udløse ved stegning.. 😜
  • Annie P. 23. juni 2021 kl. 13:56
    Jeg vil lave denne ret til vores retromadklub. Jeg kunne tænke mig at smide kyllingerne i en stegeso – efter jeg har brunet dem godt af. Er det en dum idé?????
    Kh Annie
  • Jesper Vollmer 27. juni 2021 kl. 09:25
    Det kan du sagtens gøre... Det er jo lidt samme princip som i en gryde med låg.

    Stegesoen er jo et lækkert og nemt redskab !
  • Alice V. 6. november 2021 kl. 19:40
    Er lige blevet medlem, og denne opskrift var den første jeg prøvede. Følte mig sat tilbage til min barndom, hvor denne ret var noget, vi fik, når det skulle være “lidt ekstra”. Fantastisk.
    Jeg har aldrig været glad for at lave mad, men med alle de fantastiske opskrifter, som er til at gå til, tror jeg, det bliver en ny oplevelse at lave mad, selvom det er til 1 person. Kunne godt bruge ideer til, hvad rester kan bruges til. Jeg spiser ikke en hel kylling.
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:16
    Hej Alice,

    Det var bare en dejlig kommentar. Skønt at høre, at du er frisk på at prøve opskrifter af, selvom det kun er til dig selv 😁 Jeg synes altid det er hyggeligt at lave mad - både til mange, men også bare til mig selv..

    Jeg kan rigtigt godt lide at lave, for eksempel, en lækker hønsesalat. Ellers har vi en smart funktion herinde, hvor du kan søge på specifikke produkter under "opskrifter". Skriver du "kylling", kommer der en masse opskrifter frem. Håber det kan bruges 😊
  • Christina A. 7. november 2021 kl. 14:12
    Kære Jesper.
    Tilberedte din skønne mormor kylling i går og mums, hvor smagte den lækkert og saftig var den, med den dejligste sovs til. Agurkesalaten sad også lige i skabet, med rosenpeber og laurbærblade i. Tak for mad. 😋
    Vh. Christina 😊
  • Jesper Vollmer 16. november 2021 kl. 13:16
    Hej Christina,

    Lækkert. Det er mig som takker for din søde kommentar 😍

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.