Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Langtidsstegt and og du får hele opskriften. Bliv medlem

Langtidsstegt and

Fyldet til anden gøres klar, ved at skære æblerne i både, og løget snittes. Steg begge dele af på panden sammen med timian. På med timian og til sidst sveskerne. Krydr med salt og peber, og kom lidt salt i anden, inden fyldes kommes i. Luk anden med...

54 kommentarer

  • Jette W. 16. december 2021 kl. 11:00
    Hej Jesper
    Hvordan vil du anbefale jeg laver sovsen, så den også kan spises af en der lider af cøliaki?

    Jette
  • Jesper Vollmer 18. december 2021 kl. 11:26
    Jævn den med Maizena... Så slipper du for gluten.
  • Carsten R. 16. december 2021 kl. 13:17
    Fed Video/dejlig opskrift.... Rigtig rart at i har taget jer tid...

    God Jul og Godt Nytår

    Mvh
    Røjgaard
  • Kirsten F. 16. december 2021 kl. 13:54
    Tak Jesper - den opskrift vil jeg benytte. Da jeg har fået opgaven, at medbringe and🦆
    Gid jul 🎄 Kirsten
  • Marianne r. 16. december 2021 kl. 15:53
    Kan anden steges dagen forinden
  • Jesper Vollmer 18. december 2021 kl. 11:27
    Har du set filmen? 😉

    ... så ja det kan den sagtens.
  • Lis M. 16. december 2021 kl. 16:36
    Den opskrift vil jeg prøve. Har aldrig tænkt andre ingredienser ind i anden end æbler og svesker. Eftersom jeg har prøvet rigtig mange af dine opskrifter med stor succes, tør jeg nu godt prøve noget nyt omkring julemaden. TAK Jesper
    Du og din fantastiske familie ønskes en glædelig jul
  • Hanne V. 16. december 2021 kl. 19:14
    Hej Jesper.
    Super opskrift, tror selv jeg kan lave en saftig and. Mine ænder til jul vejer 4 kilo😳 Hvor lang tid skal de have på 120 grader. Glæder mig til på søndag😊
    Mange hilsener
    Hanne
  • Jesper Vollmer 18. december 2021 kl. 11:28
    Hej Hanne

    Det er da en ordentlig klippert... Jeg tænker at 6 timer stadig vil gøre det.
  • Pernille S. 17. december 2021 kl. 14:59
    hvis man laver den dagen før.
    - Hvordan sikrer jeg så at skindet bliver sprødt??
    - Hvor meget kortere tidsmæssigt skal jeg stege den, når vil varme den dagen efter?
  • Jesper Vollmer 18. december 2021 kl. 11:30
    Har du set filmen til opskriften her? Så kan du se, hvor sprødt skindet bliver.

    Du skal bare følge opskriften, som netop er til at varme den op dagen efter.
  • Elisabeth B. 17. december 2021 kl. 15:23
    Har du tips hvis man laver langtids stegt gås?
  • Pernille S. 24. december 2021 kl. 23:18
    Bedste and. Stor success i familien. Tak.
  • Pernille S. 24. december 2021 kl. 23:18
    Bedste and. Stor success i familien. Tak.
  • Pernille S. 17. december 2021 kl. 15:59
    Tak for en super video. Den vil jeg teste her til jul. Lave anden d. 23 og varme 20 min d. 24. med brune kartofler, og sovs.
  • Kirsten L. 17. december 2021 kl. 16:58
    Hej Jesper.
    Tak for god video.
    Jeg skal have 2 færdigretter ænder med juleaften.
    Kan jeg lave dem den 22. December og hvordan skal jeg gøre det? Skal de færdigsteges?
    På forhånd tak for din hjælp.
    Mvh Kirsten L
  • Jesper Vollmer 18. december 2021 kl. 11:31
    Det kan du sagtens... og så skal du bare følge opskriften her.
  • Tonnie H. 18. december 2021 kl. 17:13
    Hej Jesper
    Hvor ser det lækkert ud.
    Hvor der din sovsekande fra?
    Jeg vil ønske dig og din famlile en glædelig jul og godt nytår.
    Kh
    Tonnie
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 13:58
    Hej Tonnie

    Den er fra ohoak.com

    Det er næsten al min service derovre.

    Jesper
  • Lone 19. december 2021 kl. 18:17
    Hej Jesper

    Opskriften ser rigtig god ud. Jeg tror min egen traditionelle opskrift må vige pladsen for din i år :-). Jeg plejer, at koge fond med de samme ting, som du har i bradepanden. Jeg plejer dog at komme en enkelt chili i og oksekraftben, hvad tænker du om det ?

    I år skal vi have en gås på 5,5 kg. Jeg vil bruge din opskrift til gåsen. Hvor længe tænker du, at den skal stege ?

    På forhånede mange tak.

    Venlig hilsen Lone
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 14:01
    Hej Lone

    Jeg ville skru op til 125° og give den de 6 timer. Det vil være fint.

    Lad mig høre, hvordan det går med den.

    Jesper
  • Elisabeth B. 26. december 2021 kl. 11:00
    Hej Jesper. Jeg fulgte din opskrift med 6 timer til min gås på små 5 kg, men havde ovnen på 125 grader. Havde ikke behøvet at sætte temperaturen op tror jeg. Men kødet var dejligt mørt
    Og brystet var ikke udtørret. Vi gav også et par minutters grill tilsidst til det sprøde skind.
    Vi gentager helt sikkert succesen næste år!


  • Lone 26. december 2021 kl. 11:02
    Hej Jesper

    Gåsen blev super god med din stegemetode.

    Vi må dog erkende, at vi er mest til and, men så gik vi det prøvet af.

  • Susanne a. 20. december 2021 kl. 09:23
    Hej Jesper.
    Jeg skal stege 2 ænder på samme tid, skal jeg fortsat stege dem på 120 grader alm ovn eller 120 grader varmluft.
    Glædelig Jul.
    Hilsen Susanne
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 13:55
    Stadig alm. ovn.

    Da det er så længe, er der ingen forskel.

    Jesper
  • Susanne a. 3. januar 2022 kl. 12:14

    Godt Nytår.
    Stegte min 2 ænder udfra din opskrift...de blev så lækre👍
    Tak for klubwollmer🙏
  • Jesper Vollmer 3. januar 2022 kl. 15:59
    Hvor bliver jeg glad Susanne...
  • Birte H. 20. december 2021 kl. 10:09
    Din and ser fantastisk lækker ud, den vil jeg bestemt prøve. Har dog 2 spørgsmål.
    1. mine ænder vejer mellem 2.800 og 3.000 g. Vil du stadig give dem 6 timer?
    2. når du varmer anden, bruger du så varmluft eller alm. ovn?

    Glædelig jul
    Birte
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 13:56
    Hej Birte

    Måske ville jeg skrue ned til 5 timer, og så er det varmluft under opvarmningen.

    Jesper
  • Sten L. 21. december 2021 kl. 20:19
    Hej Jesper,

    Jeg skal, som Susanne, også lave 2 ænder, i en bradepande. Da den har en størrer flade, skal
    der så mere vin og vand i, for ikke at tørre ud ?

    Glædelig Jul
    Sten
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 13:54
    Hej Sten

    Nej det er samme mængde. Ved den lave varme er der næsten ingen fordampning.

    Jesper
  • Lars S. 22. december 2021 kl. 10:57
    Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
    Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?

    Venlig hilsen
    Lars Skov
  • Lars S. 22. december 2021 kl. 11:08
    Hej Jesper, tak for en super video og opskrift.
    Når du luner anden i oven de 15- 20 minutter ved 200 grader, er det så med varmluft eller er det uden?

    Venlig hilsen
    Lars Skov
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 13:53
    Hej Lars

    Der er det varmluft ja...

    Jesper
  • Anni N. 22. december 2021 kl. 14:11
    Hej Jesper
    Jeg vil høre om det er muligt at bruge denne opskrift til Langtidstegt and i en Stegeso.
    Samtidig vil jeg ønske dig og din familie en rigtig god jul.
    Venlig hilsen
    Anni 🤔
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 22:28
    Hej Anni

    Ja det kan du sagtens.

    God jul til dig og dine også... 🎄

    Jesper
  • Helle H. 22. december 2021 kl. 14:24
    Tusind tak for en superfin og informativ video. Skal den parterede and have stuetemperatur, inden den sættes i ovnen 20 minutter, eller kommer den direkte fra køleskabet og ind i ovnen?
  • Helle H. 22. december 2021 kl. 14:25
    Og et tillægsspørgsmål: Varmes den i almindelig eller varmluftovn?
  • Karsten S. 22. december 2021 kl. 17:13
    Hej Jesper.

    Kan ikke vente til i morgen med at følge din opskrift.

    Jeg skal lave 3 ænder. De to første kommer i ovnen samtidig.
    Skal tiden forlænges når der er to i ovnen ?

    God jul🎄
    Karsten
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 22:27
    Nej det ville jeg ikke gøre. 6 timer er fint.

    Jesper
  • Vibeke E. 22. december 2021 kl. 17:35
    Hej Jesper
    Nøj for en lækker and. 2,6 kg og 6 timer. Helt perfekt. Jeg har stegt én i dag, og da den først skal bruges 1. Juledag, må den en tur i fryseren, men jeg regner med, at den også er lækker efter en tur i kulden og i ovnen?
    Glædelig jul 🎄
  • Jesper Vollmer 22. december 2021 kl. 22:25
    Lyder godt...

    Fortæl mig, hvordan der går med opvarmningen.

  • Kirsten J. 22. december 2021 kl. 23:01
    Hej Jesper
    Jeg skal helt sikkert bruge den opskrift, hold op det ser lækkert ud, men vi er ikke så gode til rødvins sovse 🙈 og min mand kan ikke så godt tåle syre, så det skal helst undværes, så har du et forslag ? Kan jeg bruge lidt kraft ande bouillon el bare vand?
    Håber du når og se mit spørgsmål, inden jeg går i køkkenet i morgen d. 23 🙈🙈🙈
    Glæder mig super meget til at lave den i morgen, mums
    Rigtig glædelig jul til jer alle og tusinde tak for en spændende opskrift år 👏
    Kh Kirsten J
  • Jesper Vollmer 24. december 2021 kl. 09:19
    Hej Kirsten

    Undskyld du ikke fik svar i går. Du undgår bare rødvinen. Det er helt fint.

    Jesper
  • Claus H. 22. december 2021 kl. 23:43
    Hej Jesper!

    Mine 3 ænder er medindmad😉skal jeg putte det i bradepande? Til sky… Eller skal jeg bruge det til noget andet?

    Dejlig nem opskrift og god video👍

    Mvh. Claus
  • Jesper Vollmer 24. december 2021 kl. 09:18
    Jeg bruger vinger, hals og kråse til bradepanden.
    Det andet bruger jeg til paté senere.

    Jesper
  • Pernille S. 23. december 2021 kl. 16:42
    min and er i ovnene og færdig om 30 min. Men skindet er ikke sprødt, så håber den sidste halve time hjælper. Eller skal jeg sætte grill på i morgen, er der så chance for det bliver sprødt? Men lækker ser den ud
  • Pernille S. 23. december 2021 kl. 16:47
    Eller er det først i morgen når jeg varmer det med andefedt over de 20 min v. 200C du taler om, at det bliver sprødt?
  • Jesper Vollmer 24. december 2021 kl. 09:11
    Ja det er først ved de 200, det blir’ sprødt.

  • Pernille S. 23. december 2021 kl. 20:44
    De 20 min v. 200 C, hvor den varmes d. 24. dec, er det alm eller varmluft. Eller er det ligemeget?
  • Jesper Vollmer 24. december 2021 kl. 09:06
    Varmluft…
  • Asger M. 25. december 2021 kl. 12:09
    Hej Jesper
    Jeg prøvede din opskrift på langtids stegt and , det er en rigtig god måde at tilbede anden på den blev mør og saftig.
    Så frem år vil jeg stege and på den måde
    Mvh Asger Michelsen
  • Jeanette N. 25. december 2021 kl. 12:30
    Så fik jeg også prøvet din opskrift på langtids stegt and - smagte virkelig godt og en rigtig god sovs.

    Havde dog et andet fyld i min and - æbler svesker og kommenskringler der har ligget i blød i hvidtøl, vistnok noget vi har tradition for her på Bornholm.
  • Jette I. 30. december 2021 kl. 10:27
    Jeps, så fik jeg også prøvet din langtidsstegte and 🍗👍
    Det er utroligt, hvad en video kan gøre - jeg føler mig helt sikker og så kan jeg sætte “Jesper på pause”, så jeg lige er med igen😉
    Det er første gang jeg har lavet anden i forvejen, så jeg var meget spændt.
    Tro mig der var mange meninger om det fra familien “det man kender og virker skal man holde sig til” 😉 - nix, vi skriver 2022 lige om lidt, så igang 😂
    Det var var en succes - det er sådan det skal gøres.
    Havde appelsiner i fyld for erstatning for svesker, da svesker er en utrolig “farlig” frugt.
    Tak for god opskrift - nu var jeg også med juleeftermiddag
    Godt nytår til dig og dine 🎉

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.