Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lammeret og du får hele opskriften. Bliv medlem

Lammeret

Start med grøntsagerne, for denne ret er faktisk ret hurtig. Tingene skal ikke have så lang tid.  Snit tomater, løg, hvidløg og peberfrugterne i mindre stykker, og steg det hele af i olivenolie og smag til med salt og peber. Kom edamamebønnerne ved...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

5 kommentarer

  • Vibeke E. 21. marts 2021 kl. 15:35
    Hej Jesper
    Jeg har lært, at man ikke skal stege i olivenolie, da det ikke tåler så meget varme som andre olier. Du bruger ofte olivenolie til stegning. Hvad er din forklaring på det?
    Ps jeg er meget glad for at have opdaget din klub og at være medlem.
    Venlig hilsen Vibeke E.
  • Jesper Vollmer 22. marts 2021 kl. 12:02
    Hej Vibeke

    Jeg bruger faktisk aldrig olivenolie til stegning. Altid vindruekerneolie. Nogengange sammen med smør... Bruger kun olivenolie på panden, hvis det skal være en del af saucen/dressingen.

    Jesper
  • Vibeke E. 23. marts 2021 kl. 05:37
    Tusind tak for svaret. 😊 Den forskel havde jeg ikke fanget.
  • Christina A. 30. maj 2021 kl. 16:23
    Halløj Jesper.
    Hvis nu jeg gerne vil undgå fløde (kalorier 🙄) laver jeg så bare polenta med 4 dl bouillon, eller i det mindste reducere til kaffefløde på kun 9%....??
    Tak for dig

    Christina.
  • Jesper Vollmer 1. juni 2021 kl. 11:18
    Halløj Christina 😆

    I kan bruge kaffefløde.. sågår mælk...hvis i ønsker at skære ned på kalorieindholdet i retten. Der skal noget bindende væske sammen med bouillonen.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.