Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Lamme ragout og du får hele opskriften. Bliv medlem

Lamme ragout

Vend lammekødet med salt, peber, paprika og mel. Gnid det godt ind i kødet.  Varm olie og smør op på en varm pande, til smørret er bruset af. Steg kødet på alle sider, så det er godt stegt. Kom tomatpuré på panden, og steg det lidt med af i det...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner
  • Alle kan li' at hakke løg!
  • Lækkert anrettet

6 kommentarer

  • Inge L. 9. maj 2020 kl. 12:53
    Nem at gå til og så smagte det rigtig godt.
  • Jesper Vollmer 9. maj 2020 kl. 13:57
    Skøn lørdagslæsning for mig Inge...

    Tak for 🌹´erne...

    Jesper
  • Jonna v. 14. oktober 2020 kl. 09:38
    Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
    HV. Jonna.
  • Jonna v. 14. oktober 2020 kl. 09:38
    Hej, når du skriver boullionterning, er det så lige meget hvilken 🙃 der findes jo svin,okse,høns ?
    HV. Jonna.
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:44
    Hej Jonna

    Jeg bruger oftest "bare" en kraftig hønsebouillon. Jeg har både en i pulverform og en paste.

    Jesper
  • Tinna B. 2. januar 2021 kl. 15:16
    Er lige blevet færdig med at lave retten, uhmm fuldstændig fantastisk
    Jeg havde en hel bov, jeg kogte afpudset af og brugte vandet til boullion

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.