Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Laks og peberfrugt og du får hele opskriften. Bliv medlem

Laks og peberfrugt

Denne laks er nødt til at blive din nye favorit... Start med at dele dine fennikel i kvarter på langs. Steg dem af i en gryde i lidt olie, til de har flot stegeskorpe på begge skæreflader. Kom smør ved, og lidt vand så de er halvt dækket af vandet....

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

16 kommentarer

  • Jette S. 11. juli 2020 kl. 19:38
    Hej Jesper. Laks og peberfrugt, hvor var det dog lækkert. Nemt at lave var det også. Kom endelig med flere opskrifter på fisk.

    Bedste hilsner

    Torsten & Jette
  • Jonna v. 24. september 2020 kl. 13:07
    Hej, hvilken pande / gryde er bedst at stege i, jeg har teflon, og jeg kunne se da jeg stegte laksen - der kom ikke skorpe på, vilket var lidt ærgeligt, skyldtes sikkert teflon ,
    Jeg burde måske investere i noget andet grej, hvad mener du ?
    Mv. Jonna.
  • Jesper Vollmer 29. september 2020 kl. 15:16
    Hej Jonna

    Ja præcis teflon er ikke perfekt til laks.

    Hvis du kan få fingrene i en støbejernepande eller en jernpande, er det det bedste til stegeskorpen...

    Jesper
  • Anna L. 7. januar 2021 kl. 21:34
    Ny måde at servere laks med peberfrugter og fennikel. Så lækkert og så er det nemt at lave.
  • Mette D. 16. januar 2021 kl. 16:58
    Kan jeg bare svitse den på panden og så lægge dem ovn ?
    Hvis ja - hvor meget og hvor længe
  • Jesper Vollmer 16. januar 2021 kl. 18:17
    Hej Mette

    Det kan du sagtens.

    Hvis du bager dem i ovnen, bliver de bare ikke ligeså sprøde som dem her. Men du kan jo bare bage laks uden at komme dem på panden overhovedet.

    Det er bare to forskellige resultater.

    En str. som dem her skal nok bage ca. 15 min. ved 180 grader.

    Jesper
  • Mette D. 16. januar 2021 kl. 19:38
    Jeg lavede det alligevel efter opskrift det var SÅ LÆKKERT
  • Mette D. 16. januar 2021 kl. 18:20
    🥳👌🏻😘
    God weekend
  • Jim B. 23. januar 2021 kl. 19:32
    Lækker kombination og god sprød stegeskorpe på laksen.
    En klar anbefaling 👍

    God weekend / Jim
  • Jesper Vollmer 24. januar 2021 kl. 16:01
    Takker Jim...

    Bliver så glad !

    Jesper
  • Gitte M. 26. januar 2021 kl. 20:46
    Hold da helt op! Hvor blir man forelsket i både Fennikel, peberfrugt og ja ALTID Laks. Så nemt og smager FANTASTISK. ;-) og virkelig smuk mad.
  • Jesper Vollmer 1. februar 2021 kl. 14:56
    Wuhuuu... 😜

    Jesper
  • Anne B. 3. marts 2021 kl. 11:41
    Kan man bruge sukkererstatninger? Jeg ved - af erfaring - det er svært! Men kunne ønske mig, at du nævner det i de opskrifter, hvor du kender nogetbrugbart☺️
  • Jesper Vollmer 3. marts 2021 kl. 13:04
    Hej Anne

    Jeg har ikke den store erfaring med sukkererstatninge. Så jeg får svært ved at anbefale nogle alternativer i videoerne.

    Jesper
  • Grethe L. 23. april 2021 kl. 19:30
    Lækkert og dejligt nemt at lave. Tak
  • Joan S. 23. juni 2021 kl. 07:41
    Utrolig lækker ret og lækkert tilbehør!
    Og så nemt at lave, stort TAK.
    Hvilken laks bruger du?
    Jeg vil helst undgå norsk opdræt, men det kan være svært at finde andet- og også hunde dyrt!
    Hilsen Joan

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.