Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Laks - avokado - æble og du får hele opskriften. Bliv medlem

Laks - avokado - æble

Her er der jo ikke nogen egentlig tilberedning udover marineringen. Så det er en ret simpel ret at lave.  Start med skære både æbler, agurk, avokado og laks i tern. Sørg for at stænke de ting der oxiderer med lime, så det ikke bliver brunt og...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

14 kommentarer

  • Jeanette J. 16. maj 2020 kl. 19:10
    Hej Jesper
    Jeg er nyt medlem og har med stor appetit siddet og set mange af retterne igennem. Denne her ret med rå laks, har jeg dog lige et spørgsmål til.
    På et tidspunkt da jeg lavede en laksetatar skulle laksen være frosset, ned før jeg kunne bruge den rå.
    Så derfor er mit spørgsmål, skal laksen i denne ret her ikke være frosset ned først?
    Mange hilsner
    Jeanette
  • Jesper Vollmer 17. maj 2020 kl. 22:12
    Hej Jeanette

    Ja det er helt rigtigt. Fisk der skal spises rå, skal have været frosset. Pånær hvis det kan attesteres at komme fra et parasitfrit dambrug.

    Så som udgangspunkt skal det ligge på frost mindst 24 timer. Men derfor kan du også godt købe frossen laks til denne, og så tø den op.

    Jesper
  • Margit C. 4. juni 2020 kl. 13:10
    Ved du, hvor man kan købe krydderiet Piment d’Espette?
    Jeg har godt nok været mange steder, og har endnu ikke fået fat i det.
  • Jesper Vollmer 5. juni 2020 kl. 10:03
    Hej Margit

    Jeg har fundet mit i Meny, men hvis du søger på nettet, kan du finde det mange steder.

    Jesper
  • Jannie R. 18. januar 2021 kl. 17:44
    Hej Jesper
    Kan man bruge røget laks? Min familie er ikke til rå fisk
    Hilsen Jannie
  • Jesper Vollmer 18. januar 2021 kl. 22:39
    Hej Jannie

    Ja det kan du sagtens. Altså så er smagen jo bare med røget laks, i stedet for rå, som jo er det, I kan li´!

    Det er det dejlige ved mad... man bruger det, man bedst kan li´...

    Jesper
  • Helle M. 3. juni 2021 kl. 12:16
    Hej Jesper.
    Jeg er allergisk over for mange rå frugter, bl.a æbler, pærer, mv.
    Kan jeg bage æblerne inden eller bliver det for sødt. Eller kan jeg bruge mango, ananas eller andet i stedet for ??

    Ser mega lækkert ud :-)

    Mvh Helle
  • Jesper Vollmer 4. juni 2021 kl. 14:42
    Hej Helle,

    At bage æblerne bliver for sødt og det er ikke muligt at marinere dem.. men mango ville være en super lækker erstatning. Prøv og lad mig høre hvad du synes. Nam😋
  • Helle M. 19. juni 2021 kl. 19:04
    Hej Jesper

    det smagte fantastisk med mango :-)
  • Jesper Vollmer 22. juni 2021 kl. 18:43
    Hej Helle,

    Fantastisk! LÆKKERT 😝
  • Lone F. 15. juli 2021 kl. 17:37
    Hej Jesper,

    Rister du sesamfrøene?
  • Jesper Vollmer 16. juli 2021 kl. 15:53
    Hej Lone,

    Ja de ristes en smule...
  • Gitte B. 16. juli 2021 kl. 11:05
    Har lige lavet denne "vinterret" her i 32 graders varme - fungerede rigtig fint.
  • Jesper Vollmer 16. juli 2021 kl. 15:54
    Hej Gitte,

    Puha det er varmt... dejligt lækkert med sådan en frisk salat - også herom sommeren😋

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.