Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kylling i citron og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kylling i citron

Del kyllingen i 10 dele. dvs. brysterne skal deles i 2 stykker hver.  Brun alle stykkerne godt af i en gryde i lidt olie. Kom alle de ordnede grøntsager med op i gryden, kom kom både honning og vin ved. Dækker det ikke helt, kan du toppe op med lidt...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

11 kommentarer

  • Karen H. 5. maj 2020 kl. 11:52
    Opskriften ser super lækker ud. Jeg er dog lidt sart med skind og ben:-) Kan man bruge kyllingebryst filet i stedet for en helt kylling?
    Mvh Karen
  • Jesper Vollmer 5. maj 2020 kl. 12:12
    Hej Karen

    Hmmm... 🤔

    Med frygt for at lyde som en fransk bonde så... nej !

    Men frygt ikke. Så ville jeg nok lave den som i opskriften med uden kyllingen. Den ville jeg stege i grove stykker ved siden af, og vende sammen med det andet til sidst.
    Jeg er bange for, at det ville blive virkelig tørt.

    Det er helt pointen med at tilberede kød på ben. det holder på saftigheden.

    Prinsen ville slå mig halvt ihjel, hvis jeg fandt på at tilberede kød UDEN ben ;)

    Men prøv på den her måde. Så kan du nok fange lidt af smagen.
    Måske ville jeg faktisk også erstatte noget af vinen med hønsebouillon. Ellers bliver det nok for surt, nu du ikke har kyllingen til at give kraft og smag.

    Giver det mening?

    Jesper
  • Louise S. 20. maj 2020 kl. 19:31
    Jesper, jeg er ny bruger... Det har dobbelt effekt, synes jeg, at du har lavet videoer til dine opskrifter. Du gør det legende let - TAK 🙏😃
    Vh Louise
  • Jesper Vollmer 20. maj 2020 kl. 19:44
    Hej Louise

    Hvor er det skønt at høre. Er vild med at det virker for dig.

    Det er jo netop det, det her univers kan, nemlig at løfte det et niveau op fra bare at være en opskrift, som man skal læse sig til og visualiserer sig til processen.

    Spred budskabet ;)

    Tak igen for beskeden...

    Jesper ☺️
  • Louise S. 20. maj 2020 kl. 19:44
    Det vil jeg gøre 🙏😃
  • Lene B. 25. juni 2020 kl. 20:17
    Årh - det smagte godt ❤️ Vi er kun to, så en hel kylling er i overkanten. Jeg brugte to hele lår i stedet. Der er godt med ben og kraft i dem. Dette bliver en favorit 😘
    Glade hilsner, Lene B
  • Jesper Vollmer 1. juli 2020 kl. 15:01
    Hej Lene

    Åh hvor lyder det godt. Jeg er også selv mest vild med lårene. Det er klart det bedste stykke på kyllingen.

    Glad for at I kunne li´ det.

    Jesper
  • Pia O. 14. oktober 2020 kl. 22:01
    Hej Jesper.

    Det ligner jo til forveksling Marokkansk kylling., som jo smager vidunderligt. Vi bruger hele kyllingen ( også rygstykket ) og har mad til 2-3 dage. Jeg smider kyllingestykkerne på grillen før de ryger op i en stegeso og så laver jeg en sauce af nøjagtigt det samme som dig dog med også med en kyllingebouillon terning i. Så hælder jeg det over min kylling og ind i ovnen en times tid. Serveres med couscous. Det er let, smager fantastisk og er ret vanedannende. :)
  • Jesper Vollmer 19. oktober 2020 kl. 10:34
    Hej Pia

    Kæft det lyder godt... Go´ idé med grillen før stegesoen.

    Jesper
  • Bettina H. 23. marts 2021 kl. 18:38
    Du skriver ikke noget om honning i opskriftens ingredienser ;)
  • Jesper Vollmer 29. marts 2021 kl. 12:58
    Hej Bettina

    Sorry...

    Har nu tilføjet det i opskriftens ingrediensliste...

    Tak for tippet.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.