
Kulmule - sauce blanquette
Sylt:- Begynd med den syltede garniture, ved at koge lagen af eddike, vand og sukker op, til sukkeret er opløst. - Skæl løget, og skær det i skiver, og hæld den kogende lage indover. - Skær agurken i tændstikstørrelser, men vent med at komme dem i
19 kommentarer
Vh Lene
Jesper
Skøn ret, jeg brugte torsk, det var ok. Den lille sylt var skøn.
Sååååsen gik i begyndelsen ok, jeg brugte creme fraiche 18% den var lidt længe om at tykne, men ok. Så gjorde jeg nok den fejl lige at sende en lille stråle citronsaft i. Da jeg serverede virkede det som om såååååsen skilte en smule. Smagen var dog ok. Skal hilse fra manden min og sige det smagte meget fint alligevel.
Bedste hilsner fra Jonna
Hvis det sidste du gør, er at stavblende den, burde det samle den fint.
Jesper
Det er sgu da rar læsning.
Jesper
Elementernes sammensætning med fisken, sauce, den sprøde garniture og brødet til lige at dyppe i suacen - wooow, det er godt det her - og så feder det næsten ikke😂😂😂 Dbh. Dan
Sidder lige på computeren, og så skriver du i det samme.
Hvor er det lækker læsning. ja det er en fræk sauce ikk´? Hvis du en dag står med en helt intens "rigtig" hønsefond, skal du prøve den med det. Det løfter den endnu mere.
Brødet var lidt en indskydelse. Hvad har man mest lyst til, når der er en dejlig sauce på tallerkenen, noget sprødt og svampet brød at "tørre" op med. ☺️
Jeg er vild med, at det er blevet et hit i familien. Så kan I slanke jer med nogen af alle de sunde retter herinde. Kålsalat - Tun Nicoise - Dahl - Ratatouille - Græskarsalat og den seneste kylling med sauce Velouté...
Tak for roserne...
Jesper
Jesper
Skriv kommentar