Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kulmule - sauce blanquette og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kulmule - sauce blanquette

Sylt:- Begynd med den syltede garniture, ved at koge lagen af eddike, vand og sukker op, til sukkeret er opløst. - Skæl løget, og skær det i skiver, og hæld den kogende lage indover. - Skær agurken i tændstikstørrelser, men vent med at komme dem i...

19 kommentarer

  • Lene L. 28. april 2022 kl. 09:14
    Det ser lækkert ud. Det må prøves.
    Vh Lene
  • Else A. 28. april 2022 kl. 09:30
    Har en pighvar på ca 1 kilo i køleskabet til i aften. Den sovs må jeg prøve. Fisken købte jeg for 50kr😀 👍😀🥂
  • Susanne B. 28. april 2022 kl. 16:03
    Den plade du brugte til fisken, fåes den i shoppen
  • Jesper Vollmer 29. april 2022 kl. 17:31
    Jeps… det er den store af dem.

    Jesper
  • Susanne B. 28. april 2022 kl. 16:04
    Uhm lækkert det skal vi have i morgen når fiskemanden kommer😀
  • Jonna J. 28. april 2022 kl. 19:31
    Hej Jesper
    Skøn ret, jeg brugte torsk, det var ok. Den lille sylt var skøn.
    Sååååsen gik i begyndelsen ok, jeg brugte creme fraiche 18% den var lidt længe om at tykne, men ok. Så gjorde jeg nok den fejl lige at sende en lille stråle citronsaft i. Da jeg serverede virkede det som om såååååsen skilte en smule. Smagen var dog ok. Skal hilse fra manden min og sige det smagte meget fint alligevel.
    Bedste hilsner fra Jonna
  • Jesper Vollmer 29. april 2022 kl. 17:35
    Det lyder som en næsten succes…

    Hvis det sidste du gør, er at stavblende den, burde det samle den fint.

    Jesper
  • Janni B. 28. april 2022 kl. 23:51
    Ser lækkert ud. Har en Lange i fryseren. Den kan vel også bruges?
  • Jesper Vollmer 29. april 2022 kl. 17:31
    Sagtens ja…
  • Anders S. 29. april 2022 kl. 20:22
    Det var super nemt alt lave - og gik hjem med et rent 12-tal hos fruen. Tog en knastør Riesling til.
  • Anders S. 29. april 2022 kl. 20:22
    Det var super nemt alt lave - og gik hjem med et rent 12-tal hos fruen. Tog en knastør Riesling til.
  • Jesper Vollmer 1. maj 2022 kl. 19:40
    For Sørensen da Anders…

    Det er sgu da rar læsning.

    Jesper
  • Anne L. 30. april 2022 kl. 22:08
    Super god ret. Nem at lave
  • Anne L. 30. april 2022 kl. 22:08
    Super god ret. Nem at lave
  • Pia T. 4. maj 2022 kl. 10:42
    Sad lige i skabet, og sovsen supernem 👍
  • Dan M. 12. maj 2022 kl. 15:23
    Hej Jesper - så fik jeg også prøvet denne skønne ret. Nem at lave og hold nu op, hvor smager den sauce 'forfærdelig' godt - av, av og av - man hører englene synge. Som min søn sagde, da han lige kom forbi og fik lov at taste: 'der skal jo laves dobbeltportion, hvis jeg skal spise med'😀
    Elementernes sammensætning med fisken, sauce, den sprøde garniture og brødet til lige at dyppe i suacen - wooow, det er godt det her - og så feder det næsten ikke😂😂😂 Dbh. Dan
  • Jesper Vollmer 12. maj 2022 kl. 15:30
    Hej Dan

    Sidder lige på computeren, og så skriver du i det samme.

    Hvor er det lækker læsning. ja det er en fræk sauce ikk´? Hvis du en dag står med en helt intens "rigtig" hønsefond, skal du prøve den med det. Det løfter den endnu mere.

    Brødet var lidt en indskydelse. Hvad har man mest lyst til, når der er en dejlig sauce på tallerkenen, noget sprødt og svampet brød at "tørre" op med. ☺️

    Jeg er vild med, at det er blevet et hit i familien. Så kan I slanke jer med nogen af alle de sunde retter herinde. Kålsalat - Tun Nicoise - Dahl - Ratatouille - Græskarsalat og den seneste kylling med sauce Velouté...

    Tak for roserne...

    Jesper

  • Dan M. 12. maj 2022 kl. 15:33
    Herligt - Hønsefond - tak for tippet Jesper. Den skal jeg erindre. God Bededagsferie til jer😀
  • Jesper Vollmer 13. maj 2022 kl. 15:03
    Selvtak, og rigtig god Bededagsferie til dig også :)

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.
Opskriften har 19 kommentarer.
Vi vil også meget gerne høre fra dig :)