Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Kronhjort - Romesco og du får hele opskriften. Bliv medlem

Kronhjort - Romesco

Som skrevet i ingredienslisten, så kan du altså sagtens lave den her ret med andet end Kronhjort. Du kan gøre det hele på præcis samme måde med andre former for kød.  Vend peberfrugterne og tomaterne i lidt olivenolie, og smid dem i ovnen ved 200° i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Anne-Lise T. 25. februar 2021 kl. 20:03
    Ser fantastisk ud - nu mangler jeg bare krondyret :-)
  • Jesper Vollmer 25. februar 2021 kl. 22:30
    Du kan SAGTENS bruge andre dyr 😜

    Jesper
  • Birthe H. 25. februar 2021 kl. 20:44
    ja og hvor finder man sådan en, og kan man skifte den ud med oksemørbrad, kan man også tilberede noget af det på forhånd
  • Jesper Vollmer 25. februar 2021 kl. 22:23
    Man kan sagtens skifte kødet ud med enten kalv, lam eller okse. Det fungerer på samme måde...


    Det tror jeg faktisk lige, jeg smide med i opskriften...

    Jesper
  • Helle R. 25. februar 2021 kl. 22:22
    Hej
    Vil bare sige Tak for den der tæller der er blevet tilgængelig - super til at gange op/ned med

    V.h. Helle
  • Jesper Vollmer 25. februar 2021 kl. 22:31
    Tak Helle

    Det har været et ønske fra mange !

    Vi er så glade for den selv...

    Jesper
  • Joan S. 27. februar 2021 kl. 17:37
    Hej Jesper
    Tak for dine gode opskrifter!!
    Du gør, at jeg tør kaste mig ud i ting, jeg ikke har prøvet før.
    Og altid med spændende tilbehør!
    Jeg elsker denne klub!!!

    Hilsen Joan
  • Jesper Vollmer 1. marts 2021 kl. 09:57
    Wuhuuu Joan !

    Jeg får røde mandagskinder 😜

    Jesper
  • Connie M. 3. marts 2021 kl. 19:25
    Hej Jesper
    Så smart med tælleren...god ide :-)
    Vh Connie Moisen
  • Bo B. 9. september 2021 kl. 13:44
    Hej Jesper
    Skal lave en rådyrkølle som jeg selvfølgelig gerne vil bliver så saftig som muligt, da det jo er et relativt tørt stykke kød.
    Tænker langtids brassering, eller grill på rotisseri eller ?
    Har du et godt fif :-)
    Venligst / Bo
  • Jesper Vollmer 12. september 2021 kl. 18:36
    Hej Bo,

    Grill er bedst. Der er intet fedt i rådyr, så en braisering vil bare gøre det tørt…
  • Jane L. 12. november 2021 kl. 11:21
    Kan man forberede krondyr Filet før altså start med give den stege skorpe i panden og Vente med at stege dem færdig i ovnen til man skal bruge dem efter 1 time eller 2 eller bliver det ikke godt mit køkken er ikke er så stort jeg har 4 stk flotte filer Vi
    bliver 8 personer
    Vh Jane Lolk
  • Jesper Vollmer 17. november 2021 kl. 12:43
    Hej Jane,

    Beklager mit sene svar.
    Det kan du godt. Du kan godt brune kødet af, men det skal blive på køkkenetbordet og ikke i køleskabet bagefter. Sådan gør vi faktisk også på restauranter 😊

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.