Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Krabbeklør og du får hele opskriften. Bliv medlem

Krabbeklør

Sæt kløerne over som det første i koldt vand med salt, peberkorn, citron og dild. Kog det op, og fjern det hvide skum på toppen. Lad dem simre i 5-8 min. Sluk for varmen, og lad dem trække mindst 20-30 min. i det varme vand.  Lav din aioli, ved at...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

11 kommentarer

  • Kirsten P. 19. august 2021 kl. 14:18
    Jeg tror det er lækkert. Er taskekrabber i sæson nu?
  • Jesper Vollmer 19. august 2021 kl. 23:08
    Højsæsonen er juni og juli, men så igen her fra midt september og frem til nytår. Så det er lige om lidt.

    Jeg fandt dem her i for to uger siden.
  • Morten A. 19. august 2021 kl. 16:16
    Det er bare luksus guf...😎👍
  • Birthe H. 19. august 2021 kl. 21:04
    Jesper den pande du bruger til at stege citronerne i hvad hedder den eller hvor kan man købe sådan en
    mvh Birthe H.
  • Jesper Vollmer 19. august 2021 kl. 23:03
    Hvis du kan vente bare lidt, så kommer der snart nogen i klubbens nye Webshop ☺️
  • Birthe H. 19. august 2021 kl. 23:55
    super og tak for svaret
  • Marianne l. 20. august 2021 kl. 12:40
    Tak for en skøn opskrift der skal bruges i aften. Jeg syntes ofte at Aioli bliver en smule bitter i smagen når man bruger jomfru olivenolie, hvilket olie kan du evt. anbefale hvis man ønsker en mere smagsneutral? Vh Marianne
  • Jesper Vollmer 23. august 2021 kl. 10:18
    Helt klart vindruekerneolie. Du behøver slet ikke olivenolie, men kan bruge bare ganske lidt, så det ikke smager for meget igennem.

    Jeg bruger aldrig ren olivenolie.

    Jesper
  • Lis B. 26. august 2021 kl. 08:32
    Tak for alle dine skønne opskrifter. Det er så dejligt med fornyet inspiration til hyggestunder med min familie, og de elsker mad.
    kh. Lis
  • Kitte R. 31. august 2021 kl. 12:14
    Hej. Tak for mange gode opskrifter, der altid lykkes efter din anvisning. Men, men, men, nu vokser træerne jo ikke ind i himlen. Denne opskrift på krabbeklør har jeg lavet, med store forventninger. Hos fiskehandleren, sagde de, at kløerne skulle koge i 6 min i spilkogende vand, i din opskrift skal de have længere tid i det varme vand. Jeg valgte din opskrift, ud fra mine gode erfaringer, men de fik tydeligvis, alt for meget. Det var noget smuldret krabbekød og ikke noget vi kunne dippe. Hvad har jeg gjort forkert?
  • Jesper Vollmer 6. september 2021 kl. 09:56
    Hej Kitte,

    Årgh øv øv øv 😢 Opskriften siger 5-8 min. Kogetiden afhænger ofte af størrelse på klør. Tror det kræver at prøve frem, men godt at følge fiskehandlerens råd fremover, da de kan se på størrelsen, hvad der passer i kogetid.

    Gerne prøv igen og lad mig høre hvordan det går!

    God mandag.

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.