Det her er kun et uddrag! Som medlem får du adgang til videoen hvor Jesper laver Koldskål og du får hele opskriften. Bliv medlem

Koldskål

Koldskålen er her i en endnu mere luftig version, end den du kender...  Start med at dele æggene i blommer og hvider.  Pisk hviderne stive med ca. 2 spsk. sukker.  Tag marengsen op i en anden skål, og kom blommerne og lidt ekstra sukker ned i...

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

13 kommentarer

  • Nadja N. 6. maj 2020 kl. 08:18
    Nnhhøøøjjjj, det ser godt ud ❤️ godt det snart er dansk jordbær sæson
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 18:07
    Præcis Nadja...

    Det kan kun gå for langsomt ☺️

    Jesper
  • Hanne O. 5. august 2020 kl. 08:58
    Hold da op!!!!!!! :)

    Den MÅ LAVES her i weekenden med det sommervejr vi får :O)
  • Annette G. 2. april 2021 kl. 23:04
    Hej Jesper, bliver det lige så godt med pasteuriserede æg ?
    Mvh A
  • Jesper Vollmer 3. april 2021 kl. 12:31
    Hej Annette

    Nej bestemt ikke. Jeg synes det vil smage alt for metallisk i koldskål. Der er ikke nok af andre ting, til at tage den smag af past. æg.

    Jesper
  • Gitte S. 29. april 2021 kl. 18:29
    Super lækker - og jeg er ikke vild med koldskål....mums
  • Marna P. 30. maj 2021 kl. 14:57
    Så lækkert , må prøves og jordbær i,
  • Lisbeth E. 4. juni 2021 kl. 20:51
    Hej Jesper

    Jeg er helt vild med dine opskrifter. Det er den bedste klub man kan være medlem af. Tak for det. Den her koldskål vil jeg lave til os når vi besøger min søn, svigerdatter og barnebarn i Slesvig midt i Juli. Jeg ved de vil elske den. Jeg skulle nok lige bage kammerjunkerne selv inden vi kører derned.
  • Jesper Vollmer 5. juni 2021 kl. 14:30
    Hej Lisbeth,

    Tusind tak for de pæne ord. Det varmer, at i er glade for madklubben og det er fantastisk med at forum, hvor os madglade hoveder kan interagere🥰

    Skønt du forkæler familien. Det er en lækker koldskål! Mums...
  • Anne T. 10. juni 2021 kl. 22:41
    Hej Jesper
    Kan koldskålen laves i god tid før servering, fx hvis man vil servere det som en sommerdessert til veninderne?
  • Jesper Vollmer 17. juni 2021 kl. 15:34
    Hej Anne,

    Beklager det lidt sene svar...

    Du kan godt lave den noget tid før, men bare husk at pisk den godt sammen inden servering! 😆
  • Birgitte K. 9. juli 2021 kl. 17:51
    Det er den bedste koldskål jeg nogensinde har fået tak Jesper
  • Jesper Vollmer 11. juli 2021 kl. 16:33
    Hej Birgitte,

    FEDT! De ord varmer..

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.