Det her er en gratis smagsprøve på Klub Vollmer. Som medlem får du en ny opskrift hver uge. Bliv medlem

Kålspaghetti

4
  • 400 gram spaghetti
  • 2 spsk. salt
  • 4 liter kogende vand
  • 200 gram grønkål eller palmekål
  • 3 fed hvidløg
  • 30 gram parmesan
  • 2 spsk. olivenolie
  • 4 spsk. ricotta

Her er en hurtig pastaret med utroligt få ingredienser. 

Igen en af dem, hvor det første du gør er, at sætte pastaen over, og så kan du sagtens nå at lave resten, imens den koger. 

I en gryde ved siden af koger du kålen, du har trukket af stilkene sammen med hvidløg og lidt salt. 

Efter 5-6 min. bliver det mørt nok, til at komme i blenderen. Sigt lige vandet af inden, og blend det sammen med parmesanen og olien, til det er cremet. 

Nu blander du den færdigkogte pasta med kålen, og 1-2 dl vand. det kan sagtens være kogevandet fra pastaen. Men så skal du ikke gøre som mig, og bare hælde det ud i vasken ;) Med det justerer du konsistensen, så det er dejligt cremet omkring pastaen. 

Smag det til med salt og peber, og anret det med små brud af ricottaen. Drys lidt ekstra olie, og salt og peber over toppen og evt. lidt piment d´Espalette. 

Bliv en del af Klub Vollmer

...om to minutter kan du være i gang med at lære en
lækker ret, som du kan forkæle din familie med allerede i aften.
Du har valgt følgende: Månedligt medlemskab. Første måned er gratis 49,- pr måned herefter.
Du har valgt følgende: Årligt medlemskab. To måneder gratis. 490,- pr år.

Opsig når du vil, til udgangen af indeværende abonnementsperiode. Medlemskabet med første måned gratis gælder kun, hvis du ikke tidligere har været medlem af Klub Vollmer.

Kreditkort ikoner

24 kommentarer

  • Andrea P. 10. april 2020 kl. 00:32
    Skønt!!! Dejligt med få ingredienser til den lille familie - den vil jeg lave i morgen! 🙏🏼
  • Connie M. 10. april 2020 kl. 12:26
    Det ser lækkert ud...en skam jeg har spist det sidste grønkål fra haven.
    Du eminent god til at arrangerer det på tallerkenen men du er jo også proff .
    God påske :-)
  • Andrea P. 10. april 2020 kl. 14:39
    Men må jeg lige spørge? Hvorfor tager du stænglen fra grønkålen når det alligevel skal blendes? Og er vand fra hanen bedre til fortynding end pastavandet? Glæder mig til at lave det 😋
  • Jesper Vollmer 10. april 2020 kl. 14:44
    Hej Andrea

    Stænglen er bare så grov, synes jeg. Måske man egentlig godt kan koge den mør. Det må jeg teste... Og nej jeg skulle bare ha’ gemt noget af pastavandet. Det havde været mere oplagt...

    Jesper
  • Jesper Vollmer 10. april 2020 kl. 14:45
    Og tak Connie

    Det var sødt sagt. Kan du ikke bare gøre det lige som mig med anretningen ? Jeg håber da, det er til at have til at have med at gøre...

    Jesper
  • Connie M. 11. april 2020 kl. 10:57
    Jeg suger til mig og prøver at gøre dig kunsten efter :-) så hyggeligt !
  • Vibeke S. 15. april 2020 kl. 18:29
    Ser rigtig lækkert ud. Hvad er det for et krydderi 'Piment et eller andet' du drysser over til sidst, du har brugt det før :) der undrede jeg mig også :)

  • Jesper Vollmer 15. april 2020 kl. 22:02
    Det er en chili/paprika fra Pyrenæerne.

    Det er ikke for stærkt, men varmer bare lidt på tungen.

    Jesper
  • Marianne L. 16. april 2020 kl. 17:38
    Hvor hyggeligt , jeg ser alt det skønne for første gang , glæder mig til at prøve , dejligt man kan se hvad du laver . Hilsen Marianne 😀
  • Jesper Vollmer 16. april 2020 kl. 18:44
    Du er simpelthen SÅ velkommen...

    Jesper
  • Marianne B. 23. april 2020 kl. 11:59
    Det her det var en vild overraskelse, ikke for mig jeg elsker kål og pasta, men denne ret tog kegler hos min yngste dreng som ellers af princip ikke spiser noget der er grønt. Han var vildt med den, den kommer vi til at prøve flere gange :-) Tak for altid dejlig inspiration.
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 22:46
    Har da glemt at svare dig Marianne...

    Tak for roserne, de varmer helt ind...

    Jesper
  • Marianne B. 18. maj 2020 kl. 18:22
    Den var lige så god anden gang 😊kan virkelig anbefales 🙏🏻
  • Birgit R. 2. maj 2020 kl. 14:14
    hvad er det røde krydderi du har på
  • Jesper Vollmer 2. maj 2020 kl. 22:48
    Hej Birgit

    Det hedder Piment d´Espalette.

    Det er en fransk paprika/chili som ikke er specielt stærk men varmer bare lidt ;)
    Du kan finde den i visse Meny, men den er nem at finde på nettet.

    Jesper
  • Sofie K. 5. maj 2020 kl. 13:55
    Dejligt nem og hurtig ret. Det smagte godt. Jeg havde noget broccoli, der skulle bruges, så det røg også med 😊
    /Sofie
  • Jesper Vollmer 5. maj 2020 kl. 14:13
    Pis´ go´ idé Sofie 😜
  • Helle C. 5. maj 2020 kl. 20:06
    Hvor mange personer er opskriften til ?
  • Jesper Vollmer 6. maj 2020 kl. 17:59
    Man plejer at sige 100 g pasta pr. pers. Men fordi der er så meget kål her, så er det rigeligt til 2.
  • Helle R. 28. maj 2020 kl. 19:35
    Jeg er fan ! Et dejligt tilbehør til aftenens grill kød, kunne forestille mig at det kan bruges til det meste med undtagelse af pølser.
    Skøn restaurant- agtig smag. Ricotta kan noget særligt.
  • Jesper Vollmer 28. maj 2020 kl. 22:09
    Jeg er fan af dig nu... 😜

    Jesper
  • Bodil K. 23. juni 2020 kl. 11:06
    Hej jeg er ny her og glæder mig til at prøve mange af dine opskrifter. Så vil bare høre om man kan bruge spinat i stedet for grønkål.
  • Jette L. 4. januar 2021 kl. 18:37
    Hej Jesper
    I opskriften står der 100 g parmesan, men i videoen "smider" du 30 gram i blenderen. Hvor bliver resten af? ;-)
    Mvh. Jette
  • Jesper Vollmer 5. januar 2021 kl. 18:52
    Hej Jette

    Tak for din besked. Dejligt med vågne medlemmer. Jeg har nu været inde og rette til. Det ER kun de 30 g.

    Jesper

Skriv kommentar

Du skal være medlem for at kunne skrive kommentarer.